Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb niet het idee dat hij weer meer dan vijftien goals gaat maken’

Laatste update:

Met negentien competitietreffers had Björn Johnsen bij ADO Den Haag een belangrijke rol in het bereiken van de play-offs om Europees voetbal. De club uit de Hofstad nam de Noorse spits vorige zomer over van het Schotse Heart of Midlothian, maar het valt niet uit te sluiten dat er na dit seizoen interesse is voor Johnsen. Pierre van Hooijdonk is van mening dat ADO hem moet verkopen, indien dat mogelijk is.

“Ik zou hem verkopen als ik ADO was. Hij paste dit seizoen perfect bij dit ADO, maar ik heb niet het idee dat hij komend seizoen weer meer dan vijftien goals gaat maken”, zegt Van Hooijdonk bij Studio Voetbal. Alireza Jahanbakhsh (21 treffers) was dit seizoen de enige speler in de Eredivisie die meer doelpunten wist te maken dan Johnsen. Kees Jansma is verbaasd door de prestaties van de spits.

“Ik vond Johnsen eigenlijk helemaal niks. Hoe komt ADO aan deze zwabber, dacht ik. De bal stuiterde van zijn voeten, geen balgevoel. Maar ik moet mezelf corrigeren. Nu is alles bij hem raak”, concludeert Jansma. Met Johnsen in de gelederen neemt ADO het komende week over twee wedstrijden op tegen Vitesse. De winnaar van dat tweeluik strijdt met FC Utrecht en sc Heerenveen om het laatste Europese ticket.

Ben jij het met Pierre van Hooijdonk eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verkopen? In een jaar tijd van een complete nobody gegroeid tot een van de sterkhouders van dit ADO!
Als je ziet hoe snoeihard hij kan schieten en wat voor’n beauties hij heeft gemaakt, men, topspits

7 mei 2018 om 10:36

Maar doet hij dat volgend jaar weer? Daar gaat dit artikel om. Ik denk niet dat het hem volgend jaar weer lukt. Nu kun je er veel aan verdienen, relatief gezien dan, als hij volgend seizoen 5 goals maakt, is hij niks meer waard.

7 mei 2018 om 10:40

Ik denk zelf niet dat ADO structureel mee blijft doen om de playoffs, wat ik uiteraard wel hoop. Dus alleen daarom al zal hij inderdaad minder scoren. Maar stel je verkoopt deze knul voor 3 miljoen, wat haal je daar dan weer voor terug? Liever deze spits houden die de stad, club kent en het er al goed heeft gedaan!

7 mei 2018 om 11:17

Leg dan ook eens uit waarom hij er volgend seizoen geen 15 in zal schieten. Leuk dat napraten maar net als Van Hooydonk kan jij het blijkbaar ook niet onderbouwen.

7 mei 2018 om 11:27

"leuk dat napraten"

Weet je wat leuk is? Dat blind oordelen van jou. Ik praat Van Hooijdonk niet na, ik vind Johnsen al het hele seizoen geen topspits en daarom heb ik het idee dat dit een seizoen is waarin gewoon veel lukt voor hem. Dat alles op de juiste plek valt, zoals het dat bij Feyenoord deed toen ze kampioen werden. En dat lukte bij Feyenoord dit seizoen ook niet nog een keer, ik denk bij hem ook niet. Daarom denk ik dat het beter is om hem te verkopen. Dan verdien je er nog een leuk bedrag aan en haal je een nieuwe spits. De kans dat ADO volgend seizoen opnieuw de play-offs haalt, is toch klein. Ook als hij blijft en er 15 maakt.

7 mei 2018 om 18:03

Okay, ik neem mijn woorden terug, jij praat Van Hooydonk niet na, je zegt alleen precies hetzelfde. Jij vindt Johnson geen topspits en daarom kan hij er volgend jaar geen 15 inschieten. Weet je wat? Je hebt helemaal gelijk

8 mei 2018 om 09:01

Als je het op jouw manier beschrijft, praat iedereen iemand na. Maar omdat Van Hooijdonk en ik dezelfde mening hebben, is het nog geen napraten. Had het mij gevraagd voor dit artikel er was en ik had hetzelfde gezegd. Het is pas napraten als ik zelf die mening van te voren nog niet zo had. Maar dat kan jij niet zien vanaf je computer. (althans, dat hoop ik toch)

Ik dacht net als 99% van de mensen dat Johnsen n miskoop was. Net als die 99% zag ik dat ie groeide in het seizoen (nadrukkelijk na de winterstop). Hij lijkt steeds bewuster van zn kunnen en beperkingen en hij geniet verschrikkelijk van het publiek. Daarom denk ik dat ie juist komend seizoen goed op zn plek is in den haag.

Datzelfde gevoel heb ik bij alireza. Geen bijzonder speler en zie hem volgend jaar niet weer dat niveau vasthouden.

7 mei 2018 om 11:23

Je hebt helemaal gelijk hoor, Alireza, misschien wel de beste voetballer dit seizoen in de eredivisie, is geen bijzondere speler

Ik kan het soms niet meer volgen, als je niet over Messiaanse kwaliteiten beschikt dan stel je tegenwoordig eigenlijk niet zoveel voor. Ik stel voor dat we alle wedstrijden gaan schrappen en naar een 1 tegen 1 wedstrijd tussen Messi en Ronaldo gaan kijken want de rest is eigenlijk het aankijken niet waard

7 mei 2018 om 13:08

Zooo Alireza. Toen die vertrok bij NEC hoopte ik al dat PSV hem zou oppikken. Wat een speler was dat toen al. Ontwikkeld zich bij AZ rustig door en zou hem nog steeds heel graag bij PSV zien, helaas zal hij wel niet te betalen zijn.
Eerlijk is eerlijk, deze man zal niet niveau Arsenal etc aan gaan kunnen, maar met de juiste tussenstap, moet hij het niveau daar onder (Everton normaal gesproken, dit seizoen Burnley etc) prima aankunnen

Die Johnsen is wel een enorme doorzetter. Als je ziet waar die vandaan komt, derde niveau in Noorwegen, amateurvoetbal in Spanje langzaam aan steeds een stapje hoger. Super veel respect voor als je dan dit weet te presteren!

Maar inderdaad, dit is zowel voor ADO als voor Johnsen wel het moment om te gaan cashen. Een tweede Bjorn Vlemickx van Nec, die dan wel topscorer werd, maar die gaat dit echt niet nogmaals evenaren. Lekker naar de Championship gaan.

Toch vreemd misluk in de Noorse competitie en bij ons schiet die alles erin..

7 mei 2018 om 20:20

Niks vreemd aan. Betere aanvoer, betere trainers etc. Daar wordt een speler beter van en zal beter kunnen presteren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren