Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb mij daar boos over gemaakt, Vitesse weet hoe ik erover denk’

Laatste update:

Peter Bosz heeft bij de onderhandelingen over een nieuw contract geëist dat er een betere grasmat komt te liggen in GelreDome. Dat vertelt de trainer in een interview met Voetbal International. Hij baalt van het feit dat zijn spelers vaak uitglijden.

/

“Daar heb ik me eerder al boos over gemaakt. Dit veld past niet bij de manier waarop wij spelen. De clubleiding weet hoe ik erover denk”, aldus Bosz in het weekblad. Hij hoopt dat de mat volgend jaar wordt vervangen. In januari liet de coach ook al weten de huidige ondergrond van het stadion van Vitesse te hekelen.

“Deze mat ligt er nog geen jaar in, maar het is een kwalijke zaak. Voor iedereen is het wel duidelijk dat dit veld slecht is”, zei Bosz na de wedstrijd tegen PSV (0-1) tegen Omroep Gelderland. De Arnhemmers gaan komende zaterdag overigens op bezoek bij Go Ahead Eagles. Van alle clubs uit de huidige top vijf verspeelde Vitesse dit seizoen overigens de meeste punten tegen de onderste vijf ploegen in de Eredivisie, zo rekende Opta uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schijnt dat Jordania een paar jaar geleden de man die het gras altijd deed heeft ontslagen (heb ik gehoord). Zag er vroeger beter uit dan nu. In zo'n stadion met uitschuifbaar veld is een goede grasmat noodzakelijk!

19 maart 2015 om 22:53

Wat een bullshit. Voor Jordania lag er een grasmat in die er al 10 jaar lag en echt totaal onbespeelbaar was. Dat was wel het eerste wat vervangen werd.

20 maart 2015 om 00:21

Hoe kun je dit eigenlijk eisen als trainer? Alsof ze er expres een bagger mat neer leggen...om Petertje te pesten.

20 maart 2015 om 06:34

De club heeft met hem gesproken over verlenging, dan heb je het er toch over wat er volgens beide partijen nodig is om goed te kunnen presteren zodat je weet waar je aan begint. Goed gras is een basisvoorwaarde, vind het dus niet gek dat Bosz daar over begint

20 maart 2015 om 06:57

Mee eens, een hypermodern trainingscomplex is fantastisch, maar een goede grasmat lijkt me nog belangrijker

20 maart 2015 om 15:51

Wat een onzin als die er pas een jaar ligt en hij ziet er prima uit. misschien moeten ze hem niet te nat sproeien of gewoon beter voetballen.

20 maart 2015 om 17:08

Dat sproeien doen ze zodat de bal snel kan rondgaan. Daarnaast is het veld van Vitesse van de echte grasvelden op een na slechts beoordeeld door de aanvoerders. Alleen de Eagles staan onder ons.

Vroeger lag het veld er altijd prachtig bij. Nu laat het inderdaad te wensen over. Het veld is een belangrijk facet voor het spel van Vitesse. Ik neem dan ook aan dat het aanleggen van een nieuw veld geen probleem zal zijn.

20 maart 2015 om 00:56

Ik weet nog wel een clubje in Engeland waarvan alles te huur is...... een uitmuntende groundsman bijvoorbeeld. In Engeland zo'n de velden waanzinnig goed. Waarom lukt dat ik nl niet?

Goed dat Meneer Bosz zich sterk maakt voor zulke zaken. Met het spel dat vitesse speelt is een goede grasmat noodzakelijk. Hoop voor de ploeg dat deze er ook gaat komen.

Wel knap.. Heel interview over zn contractverlenging... Allemaal positief en VZ krijgt het voor elkaar om het enige hekelpuntje eruit te knippen.

Natuurlijk is het veld een drama, dat kan elke kip nog zien. Elke wedstrijd 2min voor start sproeien werkt ook niet echt mee.

20 maart 2015 om 00:31

Niemand wil het goede zien maar alleen het slechte omdat mensen daar meer op reageren. Ik geef Peter wel gelijk.

19 maart 2015 om 23:08

Alsjeblieft niet zeg. Voetbal moet gespeeld worden op echt gras, al veel te veel clubs in Nederland hebben kunstgras. Zou zonde zijn als Vitesse dit ook krijgt.

20 maart 2015 om 00:05

Als mijn club kunstgras neemt,zeg ik mijn kaart na 25 jaar op. Niet bij degradatie.

20 maart 2015 om 06:31

Die kans is klein. Bosz is daar geen voorstander van en allach gaf in een interview aan dat vitesse op gras blijf spelen.

Snap er niks van. Het veld is verdorie uitschuifbaar, en er wordt eens in de zoveel tijd en wedstrijd gespeeld... Hoe de f*ck kan het veld er niet normaal bij liggen?!?

Mss overwegen een andere graaleverancier te nemen. Het is toch typisch dat PSV en twente met dezelfde mat ook zoveel problemen hebben.

Het is te triest voor woorden dat we in NL de velden niet op orde krijgen. Er zijn amateurclubs met weinig tot geen geld die betere matten hebben. Nu heeft het ook met de ondergrond te maken wellicht, maar met een goed budget moet je toch ver komen.

Gaan ze dan ook eindelijk een keer graven naar de schat die onder dat bruine kruis in de hoek ligt?

Misschien moeten ze de aarde vervangen. Gras heeft ook goede aarde nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren