Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb hem gevraagd of hij door het transfernieuws zijn kop verliest'

Laatste update:

Mike van Duinen noemt ADO Den Haag 'zijn' club, maar is ambitieus en wil graag hogerop. Die mogelijkheid is er ook, nu FC Groningen zich net als afgelopen zomer heeft gemeld, maar ADO weigert om mee te werken aan een transfer. Dat terwijl de clubleiding aan het begin van het seizoen aan Van Duinen had beloofd dat het in januari een 'redelijk bod' serieus zou bestuderen.

/

Nu de transfermarkt open is, wil ADO daar echter niets meer van weten. Van Duinen baalt als een stekker en heeft inmiddels een gesprek gehad met Henk Fraser. De spits beloofde de coach dat hij gewoon alles zal blijven geven voor ADO. "Ik heb hem op de man af gevraagd of hij door het transfernieuws zijn kop verliest", zei Fraser tegen Omroep West. "Hij antwoordde 'nee'. Ik heb daarom geen redenen om aanpassingen te doen."

De coach heeft bewondering voor Van Duinen, die ook in de belangstelling staat van clubs uit Engeland en Duitsland, maar dus aan zijn nog anderhalf jaar doorlopende contract wordt gehouden. "Ik snap zijn irritatie en vind het knap dat hij de knop kan omzetten", zegt Fraser. "Wij gaan beide voor ADO Den Haag en scheiden de zaken."

Mike van Duinen is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap als ADO zijnde dat je liever niet je beste spelers wilt verkopen maar als je beloftes doet moet je die wel absoluut waar maken. Deze jongen heeft altijd alles gegeven en zich volgens mij ook altijd netjes opgesteld naar de club. Op een gegeven moment is het ook een kwestie van gunnen en loyaliteit tonen. Als je dit als club zijnde niet doet dan zullen andere spelers ook minder happig zijn op een contractverlenging en dan snijdt je jezelf dus alleen maar in de vingers.

21 januari 2015 om 14:24

Als er een goed bod komt is hij gewoon weg hoor.
Ze hebben toch niet gezegd dat hij voor elk bod erg mag.

21 januari 2015 om 14:34

Van Duinen was via een sms ingelicht dat hij deze transferperiode niet weg mag. Dat is tussen tegenstrijdig met de eerdere toezeggingen dat hij weg mag bij een goed bod.

21 januari 2015 om 15:45

De bron voor deze informatie is Van Duinen zelf. Daarom is deze informatie ook wat mij betreft 'gekleurd'. Ben eigenlijk inmiddels wel benieuwd wat Ado voor waarheid hier tegenover wil zetten.

21 januari 2015 om 15:18

Groningen zal nu echt niet minstens 2 milj. voor v. Duinen willen betalen. De afspraak was dat een partij minstens 2 milj. moest betalen voor hij mag vetrekken en terecht ook.

Klasse , echte club liefde . Dat zie je tegenwoordig niet meer zoveel.
Heeft onenigheid met het bestuur ,maar blijft vol gaan voor zijn club.

Vreemde vraag, welke speler zou er een ander antwoord geven?

21 januari 2015 om 14:29

Luis Suarez, toen hij van Groningen in eerste instantie niet naar Ajax mocht. Die schiet me zo te binnen, maar er zijn er nog wel meer geweest.

21 januari 2015 om 14:33

eerder bruno silva van groningen naar ajax. die spande een rechtzaak aan, suarez toch niet?

21 januari 2015 om 14:41

Suarez ook, alleen die verloor zijn zaak. Mede omdat op dat moment Ajax sportief gezien als niet al te grote stap werd aangemerkt. Uiteindelijk zijn de clubs er alsnog uit gekomen....
http://m.fcupdate.nl/voetbalnieuws/73580/fc-groningen-wint-arbitragezaak-suarez/

21 januari 2015 om 14:33

Je kan natuurlijk ja zeggen in de hoop een transfer te forceren. Een club heeft niet zoveel aan een speler die zich niet kan motiveren door transferperikelen.

Vind je het gek dat al die onzekerheid m.b.t. Den Haag en die Chinezen, een Van Duinen teleurgesteld is en even aan zichzelf denkt. De toekomst van Den Haag is toch wat onzeker, en als er dan achtereenvolgens belangstelling is, dan wordt je daar als speler wat onrustig van. Logisch toch! Dan kan die Fräser van alles vinden en roepen, maar die moet gewoon punten pakken. Dat doet hij met dit team incl. Van Duinen ook al minimaal. Ik gun Van Duinen z'n transfer, Groningen is een mooie club.

Van Duinen 'vijnst' in mijn ogen een teleurstelling om een vertrek te forceren. Natuurlijk spreekt hij met Fraser af dat het geen invloed op zijn spel heeft. Het tegendeel heeft hij wat mij betreft al het afgelopen halfjaar bewezen. Het was dramatisch slecht zo af en toe. Als nog jonge speler heeft hij helemaal geen enkele progressie geboekt.

Ik denk dat Van Duinen de komende tijd best wel eens op de bank zou mogen belanden op basis van zijn spel. Laat Schet/houtkoop het maar eens over een langere periode bewijzen.

21 januari 2015 om 17:15

Idd, als hij zegt dat hij eronder leidt is die ook nog is zn plekje kwijt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren