Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb hem een salaris van twaalf miljoen aangeboden, maar hij is niet dom’

Laatste update:

Aurelio De Laurentiis wilde Mauro Icardi in de afgelopen transferperiode naar Napoli halen, maar de voorzitter van i Partenopei moest toezien hoe de Argentijnse aanvaller Internazionale op huurbasis inruilde voor Paris Saint-Germain. De transfervrije Fernando Llorente werd uiteindelijk naar Napels gehaald, al was dat niet de eerste keuze van De Laurentiis, maar van trainer Carlo Ancelotti.

“Ik heb Internazionale 60 miljoen euro plus bonussen aangeboden, wat neerkomt op een totaalbedrag van 65 miljoen euro”, vertelt de Napoli-preses aan Corriere dello Sport. “Daarnaast heb ik Wanda Nara (de vrouw annex zaakwaarnemer van Icardi, red.) een jaarsalaris van twaalf miljoen euro aangeboden voor haar man. Icardi is echter niet dom en had waarschijnlijk de behoefte om zichzelf opnieuw te tonen op het Europese toneel. Bij PSG zal hij waarschijnlijk meer opvallen dan bij Napoli, dus is het voor hem de beste keuze.”

Niet Icardi, maar Llorente kwam de aanvalslinie van Napoli versterken. “Dat kwam uit de koker van Ancelotti”, benadrukt De Laurentiis, die desondanks denkt dat zijn club beter af is met een aanvalsduo bestaande uit Milik en Llorente. “Dat kan mooie dingen opleveren. We moeten niet vergeten dat Milik, voordat hij twee seizoenen op de behandeltafel doorbracht vanwege enkele zware blessures, in zijn eerste jaar hier tot twintig doelpunten kwam. En dat zonder strafschoppen mee te rekenen, anders was hij misschien wel uitgegroeid tot topscorer van de Serie A. Ik vind dat de supporters niet altijd naar aankopen moeten kijken, maar juist naar het talent dat we hier al hebben rondlopen.”

De Laurentiis hoopt dat Dries Mertens zijn aflopende contract bij Napoli verlengt. “Ik houd van Dries, hij is echt een pure voetbalkenner. Ik heb hem al gezegd dat hij met mij moet gaan samenwerken na zijn actieve loopbaan. Dries is zeer prettig om naar te luisteren, daarnaast straalt hij vertrouwen uit. Ik hoop echt dat hij en José María Callejón hun contracten verlengen.” Mertens kwam in 2013 voor circa tien miljoen euro over van PSV en is al jaren een vaste waarde voor Napoli.

Heeft Mauro Icardi een goede keuze gemaakt met Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat icardi zich meer zal laten zien bij napoli want dan speelde hij in de serie a inplaats ligue 1 en hij zal waarschijnlijk banken bij psg als cavani terug is behalve als hij eerste 2 wedstrijden 6 doelpunten erin schiet. Hoop ook dat mertens ze contract verlengt want wat een goede speler is dat zeg

11 september 2019 om 12:41

Waarom zou hij volgens jou meer hebben laten zien in de Serie A in plaats van de Ligue 1? Ik ben erg benieuwd naar de argumentatie ervan. Naar mijn weten is Italië een competitie waar goede verdedigers rondlopen en waar verdedigen ook nog echt als een kunst kan worden gezien. Ik denk dat het voor een spits makkelijker voetballen zal zijn in de Ligue 1 dan in de Serie A.

11 september 2019 om 12:46

Je geeft het antwoord zelf al. De verdedigers in Italië zijn over het algemeen beter. Dus als jij daar rendeert als spits zegt dat veel meer dan dat jij rendeert in de Ligue 1. Plus hij legt nog uit dat waarschijnlijk Cavani boven hem in de pikorde komt te staan.

11 september 2019 om 12:51

Ik denk dat dat inderdaad een beetje tweeledig is, maar er valt zeker iets voor te zeggen. In de Ligue 1 zou hij misschien 25 goals kunnen maken, daar waar hij in Italië dan zou steken op 15 goals (dit is een voorbeeld). Je zou dan kunnen zeggen dat hij in Frankrijk beter rendeert, maar in Italië verdedigen ze beter waardoor het knapper is om aan zo'n aantal goals te komen. Dan is het maar net hoe je het bekijkt en op die manier hoe jij het zegt kan het inderdaad ook.

Ik zou Mertens erg graag nog eens in de Premier League zien, en dan met name bij Chelsea. En daarna nog even terug bij PSV (of FC Utrecht, want hij heeft al vaker laten weten Utrecht echt te zien als de club die hem de kas heeft geschonken door te breken).

11 september 2019 om 13:43

Zou Dries Mertens wel goed uit de voeten kunnen in de fysiek zware PL? Dat hij een heerlijke voetballer is staat vast maar toch heb ik mijn twijfels omtrent de hem in de PL. Zodoende mijn vraag.

11 september 2019 om 14:16

Als Hazard dat kan, moet het Mertens ook lukken, denk ik. Daarnaast zijn de verdedigers in Italië ook niet de zachtste. Ik zie dat wel goed komen.

Dries Mertens is, net als Chadli, een goed voorbeeld van een speler die door Ted Van Leeuwen is gehaald (toendertijd bij Agovv) en vervolgens via Utrecht naar PSV ging. Daar goed speelde maar altijd door de kenners werd afgestempeld als te klein, niet snel genoeg en ga zo maar door. Bij Napoli zich eigenlijk ontpopt als dodelijke afmaker die ook oog heeft voor zijn ploeggenoten. Ik hoop echt dat Martens lekker in Napels blijft en na zijn carriere met die heerlijke uitgesproken voorzitter gaat werken. Ode aan Dries

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren