Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geen positief beeld van Balotelli, hij komt niet in mijn plannen voor’

Laatste update:

Besiktas wordt hoe dan ook niet de nieuwe werkgever van Mario Balotelli. De aanvaller wordt al weken met een transfer naar De Zwarte Adelaars in verband gebracht, maar trainer Senol Günes geeft in de Turkse pers aan hem niet nodig te hebben.

/

“Balotelli komt niet in mijn plannen voor. Ik heb geen positief beeld van Mario Balotelli en ik heb ook nooit gezegd positief tegen zijn komst aan te kijken”, aldus Günes. De 25-jarige Balotelli, die ook een potentiële versterking voor Ajax is, lijkt bij Liverpool geen toekomst te hebben onder Jürgen Klopp. Zijn contract loopt er nog wel tot 2018 door.

Besiktas liet afgelopen donderdag overigens ook al weten niet bezig te zijn met Balotelli. Voorzitter Fikret Orman zou tegen Fanatik hebben gezegd dat ‘Besiktas Balotelli wil en Balotelli Besiktas’, maar in een statement nam de club afstand van die uitspraken.

Bij welke club zou Mario Balotelli beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat er veel clubs echt geïnteresseerd zullen zijn in Balotelli. Je haalt voor een hoop geld een luie, gekke speler binnen en de kans is heel groot dat hij nooit meer zo goed wordt als 3, 4 jaar geleden.

Ach alle toppers zijn een "beetje gek".
Super Mario is en blijft een topper.
Maar hij moet nu wel echt voor het voetbal gaan, geen fratsen meer.

31 juli 2016 om 00:17

Oh ja, Iniesta, Xavi. Ronaldo, Sneijder en Robben. Heel gek allemaal!

31 juli 2016 om 06:52

ja dat zeggen ze ieder jaar en toch blijft hij maar fratsen uithalen. zou hem dus echt nooit bij Ajax willen zien, zelfs niet gratis.

31 juli 2016 om 11:32

Hij heeft al een jaar geen domme fratsen uitgehaald dus wtf

1 augustus 2016 om 01:32

hahaha knap hoor, hij verdient een sticker

Dan blijft Ajax over, of niet Mario?

Ik zou hem persoonlijk wel willen zien bij Ajax, je haalt dan tenminste een keer kwaliteit in huis. Liever Mario dan Haller. Ik hoop maar dat die een keer realiseert dat hij zijn carrière aan het verkloten is.

Achja, hij komt waarschijnlijk toch niet naar Ajax. Elke transferperiode komen de grootste namen voorbij, en het blijkt altijd valse hoop te zijn.

31 juli 2016 om 00:21

Als je echt van Ajax houdt wens je niet dat hij komt.

Deze Pipo is zo verwend dat hij de wereld niet meer zo realistisch ziet. We zien al mijlenver aankomen dat het een groot en duur fiasco gaat worden.

31 juli 2016 om 00:30

Wat is dat voor een opmerking? 'als je echt van Ajax houdt'. Dus als je Mario een goede speler vind, kan je niet van Ajax houden? Pff, wat een belachelijke opmerking. Ik zie liever Gomez, al komt die waarschijnlijk ook niet, maar anders zie ik Balo graag komen. Ja, omdat hij kwaliteit heeft, veel meer dan een Haller.

31 juli 2016 om 04:48

Als hij naar Ajax gaat dan lijkt het me wel dat Mario inmiddels wat geleerd heeft en wat dingen heefy om recht te zetten in zijn ogen. Dus ik denk dat als hij komt dat hij ook 100% zal geven om zichzelf te laten zien.

1 augustus 2016 om 11:44

@ ikhouvanajax,

Ik vind het een hele logische opmerking. Jij wil hem bij Ajax graag zien, maar als je zijn loopbaan een beetje volgt zie je dat hij sinds de tijd dat hij furore maakte, niks meer heeft laten zien bij welke club dan ook.

De honger om goed te presteren daarbij aanzien en geld te willen krijgen in de wereld is compleet weg. Zijn karakter is daar debet aan en dan wil jij hem naar Ajax halen... een Ajax dat volgens Bosz meer moet gaan werken tijdens de wedstrijden en waarbij je dus niemand in je team moet hebben die verzaakt want dan stort het hele kaartenhuis in elkaar... JIJ wil dat dus.

Dan vraag ik me dus af of je niet te kortzichtig naar hem kijkt zonder de verdere consequenties te overzien.

31 juli 2016 om 00:32

Stel hij komt naar Ajax, STEL!!! stel, hij faalt dan ook nog is. Dan hebben alle top talenten die er nu aan komen bij ajax (zijn er een hoop) een voorbeeld. Hoe zij het NIET moeten doen. Die paar miljoen is dat het wel waard lijkt mij???

31 juli 2016 om 00:38

Stel, hij komt naar Ajax. Dan is hij dus akkoord gegaan met de speelstijl van Ajax, hoog druk zetten, dus keihard werken, en als die dat doet, heb je een topper in huis die de hele Eredivisie aan flarden schiet. Want als die naar Ajax komt, is dat duidelijk om zijn carriere weer op de rails te krijgen, dan neem ik aan dat die ervoor wilt werken. Want anders gaat deze jongen gewoon miljoenen verdienen in China.

Ongelofelijk dat deze mafkees ook aan Ajax gelinkt wordt. Zijn rijtje mislukte clubs is indrukwekkend, waarom zou het bij Ajax dan wel lukken ??

Senol Gunes heeft het al moeilijk genoeg gehad met Quaresma, die heeft die nog een beetje kunnen 'temmen'. Maar Balotelli is ontembaar. Het is gewoon een te groot risico. De kans dat we hem te vaak in het nachtleven van Istanbul tegenkomen is groot. Ik ben er geen voorstander van dat Eto'o komt, maar als ik zou moeten kiezen is de keuze heel makkelijk.

Senol heeft al eerder bij Trabzon en Bursa te maken gehad met een leegloop van de selectie. Nu gebeurt weer hetzelfde. Het vertrek van de backs hebben we heel goed opgevangen. Nu proberen om Sosa en misschien Gomez bij de ploeg te houden en nog 2-3 spelers te halen. De trainer gaf zelf ook een signaal af aan het bestuur door te zeggen dat we op dit moment nog niet klaar zijn voor de competitie en CL. Hopelijk leidt het niet tot een breuk.

31 juli 2016 om 01:00

Gomez is toch al naar fiorentina?

31 juli 2016 om 10:28

Okkedries,

Ja hij is terug naar Fiorentiina, maar die gaan hem niet behouden. Zijn salaris drukt te groot op de begroting en hij is volgend seizoen transfervrij. Misschien dat we hem voor een paar miljoen euro over kunnen nemen.

31 juli 2016 om 01:45

Waarom geen voorstander van Eto'o? Heeft een geweldig seizoen gedraaid en laten zien nog altijd te beschikken over o.a. werklust, techniek en snelheid. Bovendien is het conditioneel ook nog aardig in orde. Hij is wellicht niet meer de jongste, maar kan nog makkelijk 2 seizoenen mee. En ik zie hem in een aanvallend Besiktas makkelijk +15 doelpunten maken.

Ik heb niet zoveel met de Eredivisie maar ik zou Ajax zeker gaan volgen als ze Balotelli binnenhalen. Zie dat echter niet gebeuren aangezien Bosz waarschijnlijk ook niet zo positief tegenover de komst van Malle Mario staat.

Mooi, dat is een kandidaat minder, Ajax haalt hem hopelijk, nu niemand hem wil is juist het moment om toe te slaan. Daarmee kun je iemand als Balotelli voor je winnen en dan kan hij laten hij zien hoe goed hij wel niet is. Trek hem uit de slop en met een beetje geluk heb je een van de beste spitsen in Europa.

Hij moet lekker bij Sampdoria gaan voetballen (die hadden interesse toch?) of gaan cashen in China..

hoezo is Balotelli een potentiele versterking voor Ajax ? Het zou zeker een versterking zijn, maar alleen een dwaas gelooft dat Bakotelli voor Ajax zou kiezen, lachwekkend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren