Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb een vijfjarig contract, maar terugkeren bij Real zou ongelofelijk zijn’

Laatste update:

Mariano Díaz verkaste afgelopen zomer voor acht miljoen euro van Real Madrid naar Olympique Lyon, vooral omdat hij bij de Spaanse grootmacht weinig zicht had op speelminuten. De 24-jarige aanvaller zegt in gesprek met Cadena Ser dat hij een terugkeer naar de Koninklijke in de toekomst absoluut niet uitsluit.

Díaz heeft dit seizoen reeds 38 wedstrijden gespeeld, waarin hij 18 keer het net heeft gevonden. Door zijn goede vorm én het gegeven dat Karim Benzema een moeizaam seizoen doormaakt, wordt de spits gelinkt aan een terugkeer. "Ik heb een vijfjarig contract (met Lyon, red), maar terugkeren bij Real Madrid zou ongelofelijk zijn, ook al heb ik besloten dat het voor mij het beste was te vertrekken", aldus Díaz.

De ploeggenoot van Memphis Depay en Kenny Tete hoopt dat zijn oude club wederom de Champions League gaat winnen. "Ik geef de voorkeur aan Madrid. Manchester City heeft een goed niveau gehaald, zowel in de Premier League als in de Champions League. Maar het valt nog te bezien hoe ze reageren als ze tegenover een grote club staan."

Verwacht jij dat Real Madrid de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze jongeman zou wonderen verrichten als back-up spits bij Real.
Die Benzema zit vol met roest dus daarom weer tijd voor en nieuwe lichting!

15 maart 2018 om 15:01

Denk het ook. Maar dan krijg je wel weer een flater in de pogba categorie. Weglaten gaan en dan voor een godsvermogen terugkopen...

Ik snap trouwens best wat hij verder zegt qua Madrid/city. Maar het is meer een supportershart die spreekt volgens mij.
Want idd in de CL hebben ze nog nul tegenstand gehad. Maar in Engeland spelen toch wel grote clubs. Wat dat betreft heeft City overall misschien wel meer "grote clubs" getroffen dan Madrid.
Maar nogmaals Europees totaal niet, maar puur op comp niveau meer dan genoeg, en ze houden zich wel goed staande tegen grote clubs.... wat heet.

Oh 24 alweer joh? Had het gevoel dat hij net 21 was toen hij naar Lyon ging. Maar doet het er wel goed gezien de statistieken en je leest ook veel goede verhalen over 'm. Viel me tijdens de keren dat ik keek ook altijd positief op. Real gaat sowieso op zoek naar nieuwe (back up) spitsen, dus wellicht dat ze inderdaad wel weer bij Diaz uitkomen.

Als 'ie was gebleven had hij meer dan genoeg wedstrijden kunnen spelen. Veel beter dan Maroyal en als we de vorm van Benz in acht nemen was het zelfs niet raar geweest als hij als eerste spits ging functioneren. Voor mijn medefans; wilde hij zelf weg of is het ook deels te bedanken aan het bestuur?

15 maart 2018 om 14:34

wilde zelf weg. Speelde als derde spits niet veel uiteraard. Al was het behoorlijk dom van het bestuur, het was al vroeg duidelijk dat Morata zou vertrekken dus hadden ze de transfer van Mariano beter kunnen blokkeren en hem overtuigen te blijven als tweede spits

Voor maar 8 miljoen was dit een schot in de roos voor Lyon natuurlijk. Van mij mag hij terugkeren, stuk beter in vorm dan Benz.

15 maart 2018 om 14:34

voor 60 procent van zijn transferrechten he.

15 maart 2018 om 14:48

Heeft Real een terugkoopclausule?

15 maart 2018 om 14:55

Helaas niet.

15 maart 2018 om 14:55

Nee dat niet. Maar stel hij is nu 20 miljoen waard, dan moet Madrid maar 12 miljoen betalen omdat ze toch nog recht hebben op 40 procent

15 maart 2018 om 15:14

Dergelijke constructies zouden toch verboden worden?

15 maart 2018 om 15:18

Zijn ze volgens mij ook, ik leg het te simplistisch uit. Madrid heeft recht op een doorverkooppercentage van 40 procent. Wat dus eigenlijk op hetzelfde neerkomt.

Ze zouden dus gewoon 20 miljoen betalen maar 8 miljoen terugkrijgen

Pfff deze jongen is zo gretig en vol motivatie, leek wel de Benzema van Lyon. Juist ja, rijp voor een terugkeer want met pijn in mijn hart is hij vertrokken.
Tevens is het aan Zidane te danken dat Real zo slecht draait, CL maskeert deels de resultaten. Behalve Mariano was James en Pepe echt een aderlating.

15 maart 2018 om 18:25

Dat beide heren vertrokken kun je moeilijk volledig op de conto van Zidane schrijven.

15 maart 2018 om 20:57

James kreeg niet het vertrouwen die hij kreeg van Ancelotti, ten tweede had Zidane Isco hoger zitten. Wat betreft Pepe wilde hij een 2-jarig contract, kreeg er maar 1 en Zidane had zich er sterk voor kunnen maken hem te behouden. Zidane kijkt liever naar de jonkies omdat hijzelf van Castilla kwam. Degelijk op de conto van Zizou te schrijven.

15 maart 2018 om 23:37

Deels wel, maar niet volledig zoals jij stelt. De heren zelf, Perez en mogelijk andere omstandigheden spelen ook een rol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren