Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb al heel snel aangegeven dat ik dit seizoen zeker bij Ajax blijf’

Laatste update:

Davy Klaassen staat over minder dan een week in de schijnwepers tijdens het Gala Voetballer van het Jaar. Op basis van zijn spel voor de winterstop en tijdens het grootste gedeelte van de tweede seizoenshelft werd de middenvelder afgelopen seizoen tot de beste speler van de Eredivisie uitgeroepen en valt hem de Gouden Schoen ten deel.

/

De trofee is echter ook een herinnering aan het seizoen waarin Ajax op de laatste speeldag de landstitel uit handen gaf. PSV won de laatste wedstrijd, terwijl Ajax bij De Graafschap niet verder kwam dan een gelijkspel. "De waardering voor mijn spel is een kleine pleister", zo erkent Klaassen zaterdag in De Telegraaf. "Deze prijs zal me altijd blijven herinneren aan die laatste wedstrijd. Dat doet pijn."

Klaassen zag echter geen reden om in Doetinchem zijn allerlaatste wedstrijd voor Ajax te spelen. "Ik heb al heel snel aangegeven dat ik dit seizoen zeker bij Ajax blijf." Dat heeft volgens de middenvelder puur met het voetbal te maken. Op een dag wil hij naar een ander land, bijvoorbeeld Spanje of Italië. "Maar voor mijn carrière vind ik het gewoon beter om nog minimaal één jaar in de Eredivisie te voetballen."

Davy Klaassen is de beste voetballer in de A-selectie van Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een seizoen blijven en dat weggaan perfect voor Klaassen en perfect voor Ajax, dan kunnen we eindelijk Nouri op 10 zetten. Ik hoop niet dat Van de beek op 10 gaat want hij is precies een zelfde speler als Klaassen. Ajax heeft een creatieve 10 nodig die kan passen en ook zijn goals meepikt.

27 augustus 2016 om 07:23

Van mij mag hij nu al weg! Verstopt zich, loopt meer in de spits dan z'n eigen positie de laatste weken en bovenal toont geen leiderschap op dit moment.

27 augustus 2016 om 07:26

Ik ben het met je eens, maar Klaassen is een "god" bij Ajax en hij zegt zelf dat hij nog een jaar blijft. Laten we hopen dat hij er 10+ scoort en dan voor een leuke prijs weggaat aangezien de scouts van tegenwoordig toch niet kijken naar een speler maar alleen naar de stats, en ja toen ik hem bijna zag janken voor een penalty tegen rostov was ik al klaar met hem, Ik was nooit een fan van Klaassen zeker niet op 10. Hij is een box to box middenvelder en geen creatieve 10, laat hem op de positie van Bazoer of Gudelj, en dan op 10 een Ziyech.

27 augustus 2016 om 07:45

Zie in hem ook meer een box to box speler, maar ben bang dat hij toch constant van z'n positie blijft lopen zoals hij nu doet.

Juist dan met een 10 als Ziyech word het gatenkaas achterin.

27 augustus 2016 om 07:49

Overigens zou ik zoals nu beweert word Bazoer nooit verkopen. Die jongen heeft nou eenmaal een dipje, kan gebeuren bij z'n jonge jongen. Maar vorig jaar hebben wij kunnen zien hoeveel talent hij heeft. Zou eerder Klaassen of Gudelj van de hand doen. Maar echt nooit Bazoer.

27 augustus 2016 om 08:40

Enigste wat ik klasse vond was die goal tegen Feyenoord, voor de rest kan ik mij weinig heugen, zie ook totaal geen meer waarde op het middenveld dit seizoen en vorig seizoen.

Misschien houden ze dan eindelijk op om met de punt naar voren te spelen, waardoor ze nooit fatsoenlijk positiespel kunnen spelen en goed druk kunnen zetten.

Ik heb Ajax alleen een helft tegen Marseille heel erg goed druk zien zetten, toen stond Riedewald op nr 6. Met punt naar achter. Daar zou ik hem standaard neerzetten!

27 augustus 2016 om 07:31

Riedewald moet idd op 6...helemaal mee eens

Ik neem aan dat deze poll door vooraal ajacieden is ingevuld, en om eerlijk te zijn is het best triest dat Klaassen de beste is van de A-Selectie volgens de poll dan. Ik vind Younes verreweg de beste speler van Ajax als hij in duel is is met een rechter vleugel verdediger is is het bijna altijd gevaar met zijn snelheid op de eerste meters.

27 augustus 2016 om 09:23

Younes en Traore zijn de beste vind ik

Hij mag nu al wel weg. Werkt als een paard, maar dan een blind paard die vaker de bal naar de tegenstander schuift dan naar zijn medespeler. Hij heeft wel een goede diepgang, maar laat zich ook nog vaak aftroeven in fysieke duels.

Het is toch te triest voor woorden dat Klaassen als de beste Ajacied wordt gezien? Hij heeft niks van die uitstraling die bij een aanvoerder en speler van Ajax hoort. Bravoure, een grote bek en een portie gezonde arrogantie. De eigenschappen waarvoor je door de rest van de clubs wordt gehaat. In het Ajax van 20 jaar geleden had hij niet eens op de bank gezeten.

Beste speler van de A selectie?? Jullie vergeten dat Youness daar loopt

Jammer dat hij niet weg gaat, ik zie hem liever vandaag dan morgen vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren