Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had snel beslist dat Ajax het niet ging worden, ik ben Feyenoorder’

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius maakte in oktober 2012 zijn debuut voor Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Ajax (2-2) en kwam direct tot scoren. Tijdens de editie van zondag juicht Boëtius logischerwijs voor Feyenoord, al had de aanvaller op dit moment ook voor Ajax kunnen spelen. In de winter informeerden de Amsterdammers voorzichtig naar zijn status.

De buitenspeler wimpelde de belangstelling af en opteerde voor een verhuur aan Racing Genk. Ajax was voor Boëtius geen serieuze optie. "Ik voelde sowieso nooit iets voor Ajax. Ik had vrij snel beslist dat zij het niet gingen worden. De interesse was trouwens niet zo concreet en ik ben ook gewoon een Feyenoorder. Dat blijft iets speciaals", vertelt de contractspeler van FC Basel.

"De supporters zijn fantastisch. In De Kuip zit niemand op zijn stoeltje, iedereen staat recht", vervolgt Boëtius in gesprek met Het Belang van Limburg. "Genk-supporters hebben daar wel een beetje van weg hoor. Ze onderhouden blijkbaar ook goede banden met de Feyenoord-supporters."

Denk je dat Jean-Paul Boëtius het goed gedaan zou hebben bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn voor hem en fijn voor Ajax. Blijft een beperkte voetballer.

1 april 2017 om 18:45

Is Younes echt zoveel beter? Ik denk niet dat de interesse voor niets was.....

1 april 2017 om 18:51

Draai het om, is boetius zoveel beter? Schatte hem gelijk al van het niveau Jerson Cabral. En daar lijkt zijn carrière ook naartoe te gaan.

1 april 2017 om 19:01

Denk dan youness en boetius op een zelfde niveau zitten. Maar ik ben het niet met jou eens. Cabral is duidelijk slechter dan boetius. Cabral past in het rijtje met jody lukoki en Lorenzo ebicilio. Younes en boetius staan daar echt wel boven

1 april 2017 om 21:24

En toch toont Ajax interesse...

1 april 2017 om 19:00

Nu zit je met neres van 15 miljoen

1 april 2017 om 19:03

Ja. Dus? Denk dat Neres meer gaat bereiken dan boetius.

1 april 2017 om 19:11

Eerst zien dan geloven. Voorlopig moet Neres eerst nog een jaartje rijpen in jong Ajax.

1 april 2017 om 19:15

Nou is het ook niet zo heel moeilijk om meer te bereiken dan boetius.

1 april 2017 om 19:22

Neres moet het nog maar zien bereiken voor al die miljoenen. Voorlopig is het uiterst teleurstellend wat deze " wereldtopper" ( waar uitermate weinig interesse voor was van de Europese top)laat zien. Voorlopig heeft Boetius meer indruk gemaakt in de eredivisie ondanks dat het een gemankeerde voetballer is.

1 april 2017 om 19:25

Hij is met zijn 15 miljoen derde keuze achter een mislukte huurling en een A-junior.
Ik hoop van harte dat hij zn geld oplevert, maar de voortekenen zijn niet echt fantastisch.

1 april 2017 om 19:48

Dat zijn helemaal geen voortekenen. Is nooit de bedoeling geweest om hem na aankomt op schiphol meteen in het 1e te laten spelen. Maar altijd wel gek dat iedereen snapt dat de Ligt in Oranje te vroeg is maar een jonge speler net van schiphol halen en meteen in het eerste laten debuteren een verwachting is die men normaal vind. Heeft dus niets met 3e keus te maken maar met rustig brengen.

1 april 2017 om 19:53

Exact Thamike. Zeg je dat De Ligt een toptalent is door wat hij nu heeft neergezet als 17-jarige dan vallen dezelfde mensen over je heen.

1 april 2017 om 20:12

De Ligt had normaal ook helemaal niet in Ajax 1 gespeeld. Uiteindelijk is het een noodgreep. De Ligt is zeker talentvol maar eigenlijk nog niet toe aan Ajax 1 en zeker niet voor Oranje.
Neres wordt voor een enorm bedrag gehaald, ik kan me voorstellen dat hij even nodig heeft om te wennen maar je mag toch aannemen dat hij voetballend gelijk klaar is om te spelen?

1 april 2017 om 20:19

Hoezo normaal niet? Bosz haalde hem al in augustus bij de selectie en er zijn geen echte blessures geweest, dus wat jij zegt klopt niet.

1 april 2017 om 21:01

Leuk talent de Ligt. Gaat uit bij Kopenhagen in de fout maakt een beslissende fout tegen Excelsior en blunderde als een een kleuter tegen Bulgarije. De Ligt is een leuke voetballer maar het gaat te snel voor hem. Bosz heeft zich vergist de Ligt is minder ver dan hij dacht. Dat Blind hem met z'n beperkte trainers ervaring en een z'n Ajax bril selecteert voor Oranje was natuurlijk een grapje van Blind.
Ik denk ook niet dat de Ligt start morgen al hoop ik van wel.

1 april 2017 om 21:24

Alle Ajax spelers gaan veel bereiken volgens jou... 15 miljoen en hij speelt nog steeds niet...

1 april 2017 om 21:26

@Thamike, hoe dom ben je dan om een speler te kopen voor 15 miljoen als die er niet direct kan staan? Voor z'n bedrag in de winter koop je iemand die direct iets toevoegd.

1 april 2017 om 22:48

Logisch dat je dat denkt gezien het prijskaartje, maar vooralsnog heb ik nog niet kunnen herkennen waaraan hij dat prijskaartje verdient. Hij is nog niet lang in Nederland, dus wellicht komt dat nog, maar je mag toch wel wat meer verwachten dan wat hij tot nu toe heeft laten zien.

1 april 2017 om 22:55

Hij wordt steeds duurder he? Over 3 jaar gaan mensen zeggen dat hij 30 miljoen heeft gekost...

2 april 2017 om 00:41

@Leopart, hoe dom? Dat moet nog blijken maar schijnbaar heb je het voetbal en de transfer landschap laatste jaren niet echt gevolgd. Grote buitenlandse talenten zijn in prijs enorm gestegen dus die 12 miljoen moet je in perspectief zien. Milik is ook voor een onvoorstelbaar bedrag verkocht. Neres is een speler waar Ajax veel geloof in heeft maar wil niet zeggen dat hij er direct moet staan. Dan hadden ze wel voor een ervaren jongen gekozen. Maar over een tijdje gaan we zien hoe dom Ajax was of hoe dom deze reactie van je was.

Nutteloos dit soort berichten. Maar rondom de klassieker hou je dit toch.

Oud nieuws.
Als ik naar de buitenspelers bij Ajax kijk, had hij best iets kunnen betekenen. Slechter dan Traore kan toch niet?

1 april 2017 om 18:38

Nope, maar Kluivert is ook beter en Neres is voor 12 miljoen gehaald, maar die kan je nog niet beoordelen.

1 april 2017 om 18:43

Op basis waarvan is kluivert beter?

1 april 2017 om 18:46

Dan hou je er een over die volgens jouw zeggen beter is. Ik moet dat nog zien btw. Dus dat bewijst mijn stelling.

1 april 2017 om 18:56

Ijsmuts Kijk een wedstrijd van Ajax zou ik zeggen. Kluivert heeft veel meer dreiging. Klopt MarcelGroen, maar Traore is ook de slechste Ajacied sinds Delorge of Atouba. Verder kan ik niet oordelen of boetius beter is, want ik heb hem al 3 jaar niet meer zien spelen. Maar zo slecht als Traore zal hij vast niet zijn.

1 april 2017 om 19:53

Je zegt dat Kluivert beter is en vervolgens zeg je dat je boetius al 3 jaar niet hebt zien spelen. Beetje raar lijkt me niet? Kluivert heeft imo meer potentie maar op dit moment is Boetius nog wel beter hoor.

1 april 2017 om 20:20

Zeg in principe dat Kluivert beter is dan Traore, milan....

1 april 2017 om 21:27

Op basis van zijn Ajax shirt. Iedereen in een Ajax shirt is beter

1 april 2017 om 18:44

Heeft 3 doelpunten gescoord sinds zijn vertrek bij Feyenoord. De laatste was april vorig jaar. Dus ja, het kan wel degelijk slechter dan Traore.

1 april 2017 om 19:26

Heeft ook minder wedstrijden gespeeld. Wat is je punt?

1 april 2017 om 19:49

Dat hij minder wedstrijden heeft gespeeld sinds zijn vertrek dat is zijn punt. Is gewoon niet goed genoeg. Dat is ook zijn punt. Wat is ook alweer jou punt?

Blij dat zulke spelers niet voor Ajax willen uitkomen, want anders had hij de talenten toch maar in de weg gezeten. Als hij daadwerkelijk voor Ajax wilde uitkomen had hij de rivaliteit wel opzij geschoven. Speelde opzich in EL voor Genk een goede wedstrijd, maar dat hij het bij Basel niet heeft (mogen) laten zien, is gewoon een teken dat hij nog een lange weg te gaan heeft.

1 april 2017 om 18:47

Ja inderdaad. Dan liever traore die zit niemand in de weg zeker?

1 april 2017 om 19:54

Haha, Troare is gelukkig bijna weg en kunnen we met Kluivert en Neres spelen, maar leuk geprobeerd om goedkoop likes te scoren

Boetius aantrekken zou ook echt een een versterking zijn geweest voor Ajax. Boeitius komt tekort voor Feyenoord, Basel, Genk, Jong Oranje en Ajax.

Kluivert, Neres, Serero, Schone, Younes en Traore zijn veel beter.

1 april 2017 om 19:13

Het zal je Ajax bril zijn, maar hoeveel minuten heeft Serero al mogen maken dit seizoen? Traore wordt door 90% van de supporters uitgekotst (en begrijpelijk) en Schone speelt op een heel andere positie.
Younes heeft na een leuk eerste seizoen toch ook amper wat laten zien.
Neres heeft een paar keer mogen invallen en heeft daarin nog niets opzienbarends laten zien; het enig opzienbarende tot op heden is zijn transfersom (maar vooruit... het voordeel van de twijfel).

Kortom ... het komt er heel overtuigend uit je reactie, maar in de praktijk is dat het allerminst.

1 april 2017 om 20:13

Kluivert heeft nog amper wat laten zien en Traore is drama. Boetius was voor Feyenoord lange tijd echt top.

In zn debuutwedstrijd tegen Ajax ( dacht ik ) speelde hij een uitstekende wedstrijd , daarna zelden meer . Jammer dat hij weinig karakter getoond heeft............

Zou bij Ajax ook niet aan de bak zijn gekomen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren