Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik had het er moeilijk mee, ook al waren het jongens van grote Oranje’

Laatste update:

Dat het ene seizoen het andere niet is, heeft Bram Nuytinck dit seizoen ondervonden bij Anderlecht. Vorig seizoen was de verdediger een onbetwiste basiskracht; in de huidige voetbaljaargang komt hij niet in de plannen van John van den Brom voor. De neerwaartse spiraal werd eigenlijk al op het EK Onder-21 van vorig jaar zomer ingezet. "Ik was aanvoerder, had alle kwalificatiewedstrijden gespeeld, maar op het EK moest ik naar de bank", zegt Nuytinck.

/

"Dat kwam hard aan. Ik had het moeilijk daarmee, zelfs al moest ik plaats maken voor jongens die van het grote Oranje kwamen”, vertelt de ex-speler van NEC in Het Laatste Nieuws. Nuytinck mocht wel de laatste groepswedstrijd tegen Spanje spelen. Die wedstrijd ging verloren, de verdediger speelde niet goed en hij raakte ook nog eens geblesseerd. “Ik had rust nodig, maar moest gelijk weer beginnen bij Anderlecht. Het lukte me niet om in de weken daarna uit het dal te kruipen.”

Van den Brom was in die periode niet tevreden over zijn landgenoot, die niet wist waarom hij niet goed speelde. Het resulteerde uiteindelijk in het verliezen van zijn basisplaats. “Ik had het er heel moeilijk mee. Op de club liep ik rond met een lang gezicht. Op training bleef ik niettemin mijn best doen. Veel mensen zijn ook naar me toegekomen om me moed in te spreken. Ook belangrijke mensen binnen Anderlecht." Een winters vertrek zag Nuytinck echter niet zitten. Hij wil slagen bij de Brusselaars, ook al had zijn zaakwaarnemer enkele aanbiedingen. “Ik zei tegen hem: gooi alles weg, ik wil hier weer belangrijk zijn.”

Bram Nuytinck zit terecht op de bank bij Anderlecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 maart 2014 om 14:04

Mbemba is gewoon een uitzonderlijk talent dat 1 van de allerbeste op zijn positie kan worden, net zoals Tielemans. Dat is Nuytinck natuurlijk bijlange niet. Vooral pech idd.

Tja je moet ook een beetje geluk hebben, hij had dat duidelijk niet. Hoop dat hij snel zijn basisplek weet terug te veroveren want vond hem eerst toch zeker een redelijke verdediger.

Werd door NEC fans regelmatig neergezet als een groot talent. Maar ik moet zeggen dat als ik hem zag spelen dat ik hem vooral lomp vond en niet al te standvastig. Ik denk dat ie een overschatte voetballer is.

Nuytinck is een prima verdediger, maar niet voor een club als Anderlecht. Nuytinck zou goed passen bij een club als FC Twente of Psv, maar echt niet hoger. Hij is sterk, redelijk snel en heeft een goede trap in z'n linkerbeen. Daarnaast staat er wel iemand met enorm veel uitstraling op het veld en mag hij zeker niet klagen over wat hij allemaal al heeft bereikt. Jong Oranje, aanvoerder, kampioen met Anderlecht en basisspeler geworden bij NEC uit het niets na 2 kopgoals tegen NAC (!).

8 maart 2014 om 13:44

Euhm... Is PSV niet beter dan Anderlecht? Ik denk het namelijk wel, ze zijn op zijn minst gelijk. Maar als je voor Anderlecht kwalitatief te kort komt volgens jou kom je dat voor PSV al helemaal.

8 maart 2014 om 13:47

Ik schat PSV en FC Twente beide hoger in dan Anderlecht, dus als hij daar geen basisplaats verdient dan ook niet bij de Nederlandse top. Hij kan beter naar een club als AZ gaan of een engelse middenmoter gezien zijn fysiek.

8 maart 2014 om 14:02

PSV is op dit moment niet echt bepaald de top.
En PSV en Twente zijn echt niet beter, misschien evenwaardig.

Ajax, die zijn kwalitatief beter dan Anderlecht.

En daarbij, op dit moment zijn Standard en Club Brugge veel beter dan Anderlecht. Maar die zullen ook slechter zijn dan PSV en Twente...

8 maart 2014 om 14:08

Ja, Ajax is veel beter, dat hebben we gezien tegen Salzburg. Beide competities stellen toch geen ruk meer voor, joch

8 maart 2014 om 16:32

Ik zei kwalitatief beter...

8 maart 2014 om 13:47

Wou je daarmee zeggen dat Anderlecht beter is dan PSV of FC Twente?
Belgische competitie is echt minder dan de Nederlandse.

8 maart 2014 om 13:48

Begrijp het niet zo goed? Vind je Anderlecht beter dan de top van de Eredivisie? AZ had laatst nog gewonnen van Anderlecht en dat is niet eens de top, PSV won gemakkelijk van Zulte Waregem verder doet de Eredivisie internationaal beter dan de Belgische competitie.

8 maart 2014 om 14:06

PSV is denk beter dan Anderlecht, maar de verdediging van PSV kan dan nog steeds minder goed zijn als de verdediging van Anderlecht. Nuytinck was altijd een interessante speler. Mocht Rekik vertrekken of PSV iemand erbij willen halen dan is dit een interessante optie voor PSV.

8 maart 2014 om 14:03

De discussie of Anderlecht wel of niet beter is als PSV en/of Twente ga ik niet voeren, maar wel of Nuytinck wel zou passen bij Twente, dan moet je kijken wat heeft die club er staan en wat wil de club. In beide gevallen komt Nuytinck tekort voor Twente, Twente had en heeft betere verdedigers als Nuytinck en ook de toekomstige verdedigers zullen beter zijn. Nuytinck is namelijk een redelijke verdediger, maar niet iemand van de harde tackel of een goede mandekker, zelfs opbouwend is die niet beter als wat Twente heeft of krijgt ( Lachman) Nee Nuytinck is niet goed genoeg voor Anderlecht, maar ook niet voor Twente, in Nederland zou een AZ of Heerenveen misschien wat zijn, maar betwijfel zelfs of hij bij AZ in de basis zou staan.

Edit; Wat mij betreft blijft hij lekker in België

8 maart 2014 om 18:12

nette reactie, je kunt wel stellen wanneer je bij anderlecht geen vaste waarde bent bij een twente ook niets te zoeken hebt..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren