Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik haal zulke spelers niet bij de selectie om ze op de bank te zetten’

Laatste update:

Didier Deschamps overweegt Karim Benzema weer bij de selectie van Frankrijk te halen. De aanvaller speelde in oktober 2015 zijn laatste interlands en werd vervolgens niet meer opgeroepen, vanwege zijn rol bij het sekstapeschandaal van Mathieu Valbuena. Benzema zou zijn ploeggenoot hebben afgeperst met de gevoelige beelden, al heeft Valbuena aangegeven dat hij nog steeds met de spits door één deur kan.

/

Deschamps besloot beide spelers uiteindelijk thuis te laten voor het EK in eigen land. "Er bestaat voor mij niet zoiets als 'het geval Benzema'. Dat hebben de media gecreëerd", stelt de bondscoach nu in gesprek met beIN Sports. "Het staat buiten kijf dat Benzema een belangrijke speler was voor Frankrijk, totdat bepaalde dingen gebeurden. Als ik een beslissing neem, kijk ik iedere keer naar wat het beste is voor de ploeg. Ook in de toekomst zullen mijn beslissingen gebaseerd zijn op dat principe."

Als Benzema wordt opgeroepen, zo geeft de keuzeheer aan, dan kan de spits van Real Madrid in ieder geval rekenen op speeltijd. "Hetzelfde geldt voor Patrice Evra. Ik haal zulke spelers niet bij de selectie om ze op de bank te zetten", maakt Deschamps duidelijk. "Ze hebben een bepaalde status binnen de ploeg. Maar dat betekent niet dat de situatie van Benzema over vier à zes maanden nog exact hetzelfde is. We hebben als team een gezamenlijk doel en niets is onveranderlijk." Op 25 maart 2017 hervatten les Bleus de WK-kwalificatiereeks met een duel in Luxemburg.

Zou jij Karim Benzema weer oproepen voor Frankrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is nu ruim een jaar geleden. Als de aanwezigheid van deze speler(s) het teamproces niet dwarsboomt... waarom niet? Benzema is de beste Franse spits.

22 november 2016 om 12:15

Griezmann denk

22 november 2016 om 19:28

Ehm nee. Griezmann vind ik niet beter dan Benzema, als Benzema in vorm is wil je niet weten hoe goed hii is, loopt vaak 1 op 1 ook. En Griezmann vindt ik geen echte spits maar meer een valse spits

22 november 2016 om 22:44

Griezmann de beste speler volgens mijn mening bij Frankrijk, als flankspeler rondom de spits. Beste spits is Benz. Benzema zou ideaal zijn, is namelijk veel dynamischer dan Giroud en zou zo ruimte voor een Griezmann kunnen creëren.

23 november 2016 om 00:09

'als Benzema in vorm is' ja dat is natuurlijk geen goede maatstaf, een Benzema als in vorm rekenen en Griezmann niet. Griezmann in vorm is ook verschrikkelijk goed, en als ze allebei gewoon 'normaal' zijn vind ik Griezmann ook zeker beter.

Wat een leugens ook! Benzema heeft helemaal niemand afgeperst. Ik vind dit echt schrijnend. Dit zijn de leugens die iemand volledig zwart kan maken. Ik hoop dat Benzema weigert om voor Frankrijk uit te komen.

22 november 2016 om 10:59

Het is wel duidelijk dat er iets is voorgevallen tussen die twee, ik snap dus de keuze wel om beide spelers niet op te roepen. Vooral als ze voor een langere periode (bijvoorbeeld een EK) bij elkaar zijn kan dit voor spanningen zorgen binnen een groep.

22 november 2016 om 22:46

Valbuena zou ik sws niet meer oproepen je hebt veel betere alternatueven op het middenveld en op de flanken.

We zullen denk nog wel een tijdje moeten wachten tot dat alles duidelijk is, ik zou ook niet zo iemand selecteren voor de chemie in de groepm

22 november 2016 om 12:15

Hij heeft zelf niemand afgesperst, maar hij heeft dit wel gefaciliteerd. Logisch dat dit consequenties heeft gehad, maar mensen hebben ook recht op een tweede kans. Begrijpelijk dus dat hij weer opgeroepen wordt als dit het teamproces niet in de weg zit.

22 november 2016 om 22:23

Ah u was er bij? Dan kan u waarschijnlijk uit de doeken doen hoe het wel zat?

Dan zul je Giroud binnenkort weer horen janken, die was nogal tegen Benzema destijds.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren