Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik geloof niet dat de Celtic-aanhang de opmerkingen van Guidetti waardeert’

Laatste update:

John Guidetti doet er niet moeilijk over: in de nabije toekomst hoopt hij terug te keren bij Feyenoord. De supporters van Celtic zijn echter niet blij met die uitspraken, vermoedt Henrik Larsson. De coach van Helsingborgs IF heeft een verleden als speler bij zowel Feyenoord als Celtic.

/

“Ik geloof niet dat de Celtic-aanhang de opmerkingen van Guidetti over Feyenoord waardeert”, laat Larsson optekenen in Expressen. “Maar hij heeft er zelf voor gekozen om in deze situatie te komen.” Guidetti maakte dit seizoen veertien goals voor Celtic, maar in de Nederlandse media liet hij doorschemeren een terugkeer naar Feyenoord wel te zien zitten.

De 22-jarige Guidetti wordt door Celtic gehuurd van Manchester City, waar hij nog een contract heeft tot het einde van dit seizoen. In het seizoen 2011/12 verwierf hij een heldenstatus in De Kuip door twintig keer te scoren in een seizoen. In de thuiswedstrijd tegen Ajax scoorde hij drie keer.

John Guidetti zou een topaanwinst zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Guidetti kan bij Feyenoord denk ik alleen maar gaam tegenvallen.

26 maart 2015 om 19:36

Hij heeft zich destijds bewezen, met een nieuwe aankoop moet je het nog maar afwachten.
Tuurlijk heeft ie nagenoeg stil gestaan, maar hij kan bij Feyenoord het vertrouwen terug krijgen.

26 maart 2015 om 19:58

Leuk he dat meelullen. Elke spits zelfs een kazim presteert boven zijn doen bij feyenoord, Een guidetti fleurt helemaal op hier dat weet ik zeker.

27 maart 2015 om 06:30

Ik zou t nooit doen als ik hem was. Hij heeft het zo ontzettend goed gedaan de laatste keer dat hij t alleen maar minder gaat doen. Bovendien met Kuyt erbij gaat hij niet meer de enige belangrijke schakel zijn.

Verder vraag ik me wel af of het niet een enorm leeghoofd is. Hij doet vaak hele stomme uitspraken en probeert de boel op te drijven zo van..kijk eens hoe goed ik voor deze club ga. Ben elke keer weer verbaasd hoe supporters daar weer intrappen..

27 maart 2015 om 07:32

Kuijt is er nog niet he. Ik moet dat nog maar eens zien. Zou t wel mooi vinden.

Guidetti en Kuijt in de aanval en Larsson als assistent trainer.

27 maart 2015 om 08:02

Larsson is nu hoofdtrainer, zou dat niet een stapje terug zijn?

27 maart 2015 om 16:52

Hij zit nu wel bij een kleinere club.
Ik weet ook niet of hij zou willen maar hij zou wel een goede zijn.

Pluk haller weg bij Utrecht. Dat is bijna wel zekerheidje voor de toekomst.

26 maart 2015 om 19:37

Laat Guidetti maar zitten en haal kuyt erbij.

26 maart 2015 om 20:05

Nee joh ik heb kuyt liever bij Fenerbahçe. Kuyt is al 34 of 35. Guidetti is daarentegen veel jonger om zich te ontwikkelen

26 maart 2015 om 21:34

Kuyt kun je wel op veel plekken inzetten. Spits, rechtsbuiten, rechtsback en misschien ook nog op het middenveld. Zou ze beiden halen.

Niet alleen zijn uitspraken maar ook zijn gedrag in de laatste wedstrijden begint me de keel uit te hangen.

Eerst het akkefietje met Forrest waarbij hij de penalty dekt te moeten opeisen. En na de wedstrijd (gewonnen cup final) stampvoetend van het veld lopen...

En afgelopen weekend zeer koeltjes reageren nadat hij scoort. Als de passie weg is wordt het tijd voor hem om een andere club te zoeken.

Er zijn genoeg spitsen die WEL trots zijn om het groen en wit te dragen.

Guidetti haalt zijn oude niveau bij Feyenoord niet meer. Veel te lang stilgestaan, en is bij Celtic ook niet productief, fans zijn te vergelijken met die van Feyenoord.

26 maart 2015 om 23:25

Pelle heeft 10 jaar lang stilgestaan in z'n ontwikkeling, en fleurt bij Feyenoord ineens gigantisch op. Een lading vertrouwen en een kolkende Kuip doet schijnbaar wonderbaarlijke dingen met afgeschreven spitsen.

Ik denk dat Guidetti gewoon weer gaat vlammen met vertrouwen van Gio en de steun van het legioen. Is een typische adrenaline-voetballer.

Begrijp net zo goed waar Larsson het over heeft, laats in dat interview met Gudetti gingen ze ook bij de supporters langs en die zeiden allemaal stuk voor stuk dat ze hem geen topper vonden en niet echt Celtic material. Zou raar zijn als ze dan boos worden als hij laat weten dat hij naar Feyenoord wil.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren