Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik durf gerust te stellen dat wij een toptrio hebben voor de Eredivisie’

Laatste update:

AZ won zaterdag thuis met 3-1 van sc Heerenveen dankzij twee goals van Vincent Janssen en één van Mounir El Hamdaoui. John van den Brom kon tegen de Friezen voorin beschikken over de twee genoemde aanvallers plus Alireza Jahanbakhsh. De trainer van AZ denkt dat hij nu zijn ideale driemansvoorhoede heeft gevonden.

/

Van den Brom kon eerder niet beschikken over El Hamdaoui en Jahanbakhsh, omdat El Hamdaoui nog niet wedstrijdfit was en Jahanbakhsh in een hersteltraject zat nadat hij geblesseerd raakte. De coach zegt dat hij echt zijn best moest doen om zijn geduld te bewaren en dat hij af en toe de kiezen op elkaar moest houden. Nu hij zowel El Hamdaoui als Janssen en Jahanbakhsh voorin kan zetten, geeft dat voldoening.

“Ik wil niet zeggen dat het lek boven is. Maar je ziet nu, dat het voorin goed zit. Met daarachter Markus Henriksen en Joris van Overeem hebben we nu vijf man, die voor de goal gaan. Dit kan alleen nog maar beter worden”, constateert Van den Brom in De Telegraaf. “Ik durf gerust te stellen, dat wij met hen voorin een toptrio hebben voor de Eredivisie.”

De driemansvoorhoede van AZ hoort bij de besten in de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een top trio is nog geen top elftal en dat is toch wat je kampioen maakt.

23 november 2015 om 12:17

Az gaat dan ook niet voor het kampioenschap maar voor de 4de plek

23 november 2015 om 14:09

Een ploeg als Az zou er toch naar moeten streven om wel kampioen te willen worden? Dat het geen officiële doelstelling is prima, maar je gaat niet een competitie aan met de instelling we worden toch geen kampioen.

Hoe speelt Guus hupperts dan? Ik weet dat hij als invaller wordt gebruikt, naar voegt hij nog wat toe?

23 november 2015 om 12:38

Vraag ik me inderdaad ook af. Stond vorig jaar toch op vele lijstjes als eventuele aankoop.

23 november 2015 om 12:39

Nee tenzij hij ineens de pannen van het dak gaat spelen is Guus z'n rol bij AZ er een in de marge geworden, en kan hij zo langzamerhand als een miskoop worden beschouwd. Komt gewoon te kort en heeft zich de afgelopen anderhalf jaar ook niet echt verder ontwikkeld. Jammer maar zo gaan die dingen.

Geweldige selectie heeft az eigenlijk voor de eredivisie. Veel variatie en zeer goede bank, vooral aanvallend. Ik ga maar een keer az kijken ook omdat Jahanbakhsh meespeelt, wat heb ik genoten van deze Prince of Persia bij NEC. Janssen zie ik nog stappen maken met Mounir als mentor.

AZ is een gevaarlijke ploeg aan het creëren. Ik verwacht een subtopklassering voor de Alkmaarders vlak achter Vitesse (plek 5 a 6). Zal een nek-aan-nek race worden met Nec. Ik denk dat Heracles nog wel wat plaatsjes gaat zakken en rond de 8e a 9e plek zal uitkomen.

23 november 2015 om 12:28

Heracles zakt nog weg uiteraard. Ook NEC valt nog terug en ook wij, Vitesse, gaan niet serieus voor plek 4 meedoen.

23 november 2015 om 12:32

Je weet het niet, bij Vitesse is het toch ook een kwestie van ingespeeld raken. Ik vind Vitesse dit jaar eigenlijk verrassend vroeg op dreef met al die nieuw in te passen spelers. Als ze zoals meestal de goede vorm na de winter pakken kunnen ze echt wel meedoen voor plek 4/5.
NEC gaat nog wel een dip krijgen, Heracles uiteraard ook. De vraag is zelfs in hoeverre zij uiteindelijk de strijd aan kunnen met Zwolle en Groningen.

23 november 2015 om 13:25

Exact. Vitesse is vroeg op dreef en heeft in potentie een zeer puike aanval. Solanke is geweldig en die Oekraïner op linksbuiten is ook een zeer behoorlijke kracht. En die Georgiër is een garantie voor goals.

23 november 2015 om 14:05

Nou met alle respect maar die olinyik oid vind ik echt een drama voetballer. Gister tegen ado was het ook weer 3x niks

23 november 2015 om 12:36

Een Nec-aan-Nek race bedoel je dan.

Overigens zie ik dat niet gebeuren. Nec presteert momenteel fantastisch, maar hebben zeker geen beter elftal dan Zwolle, AZ, Groningen, Heerenveen. Wellicht dat ze een enkel team uit dat rijtje onder zich houden, maar zeker niet allemaal. Ik denk dat het halen van de play offs het hoogst haalbare zou zijn. En dat zou ook al een fantastische prestatie zijn.

23 november 2015 om 13:23

Ik vind ze wel degelijk een beter elftal hebben dan Zwolle, Groningen en Heerenveen. Puur door het trio Foor, Santos en Limbombe, de degelijke backs Woudenberg en Kane, Ritzmaier en Sleegers en een potentiele topper Roman. Dat zie ik bij Zwolle, Groningen en Heerenveen niet terug.

AZ begint steeds beter te lopen en ik ben daar als neutrale supporter alleen maar blij mee.
Moeten dit seizoen toch wel vol voor die 4e zo niet 3e stek gaan.

Vind het knap hoe AZ het doet, zo na de crisis na Scheringa. Ze zijn vooruitstrevend qua filosofie en weten toch altijd voor bescheiden bedragen hele leuke spelers aan te trekken. En zijn Europees ook altijd een goede ambassadeur voor Nederland, met over het algemeen goed voetbal halen ze resultaten tegen goede ploegen.

Voor dit seizoen kon ik die Vincent Janssen nog niet, maar die is me wel positief opgevallen. Scoort redelijk veel en gemakkelijk, ook bij Jong Oranje. Zie wel veel potentie in hem, zolang hij de juiste clubs kiest en de mentaliteit goed blijft.

Voor Eredivisie zeker een uitstekend team. En het aanvallende trio is absoluut zeer sterk, met een paar weken zijn ze op elkaar ingespeeld en wordt het echt gevaarlijk. Ben benieuwd waar AZ eindigt dit jaar, met deze selectie en trainer zie ik ze zeker de top 5 halen.

Ik denk dat Jahanbaksh ooit nog wel bij een topclub terecht komt. Ik vind hem wel 1 van de beste flankspelers van Nederland.

Nu de verdediging nog. Dat Johansson al 4 jaar wekelijks mag schutteren is ongelooflijk triest want met een fatsoenlijke rechtsback presteert Gouweleeuw ook beter. Op links staat er met Haps al een goede en Brezancic is een prima back-up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren