Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik denk dat de familie van Hazard maar in Nederland aan de bak moet’

Laatste update:

Arjen Robben nam dinsdagavond in stijl afscheid als international van het Nederlands elftal. Met twee treffers hielp de rechtsbuiten Oranje langs Zweden in de WK-kwalificatiestrijd, maar het was niet genoeg voor plaatsing voor het eindtoernooi. Nederland neemt afscheid van een ‘wereldklassespeler’, zo stelt Jan Mulder.

"Ik heb grote bewondering voor hem. Het ontroerde mij zelfs. Een grootse carrière van Robben”, vertelt Mulder aan Sporza. “Hij is een wereldklassespeler waar Nederland en de hele voetbalwereld heel dankbaar voor mogen zijn. In de Nederlandse geschiedenis staat Robben net niet op gelijke hoogte van Marco van Basten en Johan Cruijff, maar bij de rest wel. Ruud Gullit? Ja.”

Mulder ziet de toekomst van Nederland voor op de korte termijn somber in: “Er is geen Robben of Rob Rensenbrink meer aanwezig in Nederland. Het is geen kwestie van opleiding of verkeerd doen. Je moet ook een beetje geluk hebben dat die jongens geboren worden. Ik denk dat de familie Eden Hazard maar in Nederland aan de bak moet.”

Hazard was dinsdagavond twee keer trefzeker in de afsluitende kwalificatiewedstrijd van België tegen Cyprus en Thorgan Hazard nam eveneens een treffer voor zijn rekening. De Belgen plaatsten zich eenvoudig voor het WK in Rusland, waar Robben het toernooi komende zomer vanaf de bank zal bekijken. De speler van Bayern München kwam tot 96 interlands, waarin hij 37 keer het net vond.

Jan Mulder: 'Het is geen kwestie van opleiding of verkeerd doen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat de familie Mulder maar helemaal nergens meer aan de bak moet.

Vorige week noemde hij Rensenbrink nog 2x zo goed als Robben. Het geeft maar aan dat hij zn werk heeft gemaakt van het doen van overdreven uitspraken. Nuance is hem vreemd in ieder geval, daarom kan ik hem ook niet serieus nemen

Moeilijk he als mensen een mening hebben...zeker als ze ook nog wat slimmer zijn dan de gemiddelde zg voetbalkenner

Mulder zegt hier in principe niets geks, maar hoe hij zo vaak als mogelijk tegen die Belgen op loopt te rijden vind ik wel erg genant.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren