Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik bijt wel van me af als het moet, maar dat doe je intern bij PSV’

Laatste update:

Bart Ramselaar verscheen dit seizoen pas één keer aan de aftrap bij een competitiewedstrijd van PSV. Ondanks zijn reserverol zal de 21-jarige middenvelder niet zo snel klagen, zo geeft hij toe in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik bijt wel van me af als het moet, maar dat doe je intern”, laat Ramselaar weten.

“Buiten lopen zeuren heeft geen zin. Zo iemand ben ik niet en wil ik ook niet zijn. Als je niet altijd in de basis speelt, hoor je met je voeten te antwoorden. Ik moet op het trainingsveld laten zien dat ik wil spelen en haal alles uit de kast”, concludeert de aanvallende middenvelder, die wel begrijpt dat trainer Phillip Cocu weinig verandert zolang het goed gaat met PSV. De Eindhovenaren zijn momenteel lijstaanvoerder en hebben al een straatlengte voorsprong op concurrenten Ajax en Feyenoord.

“Als speler moet je dan knokken op de training, hopen op je kans en klaar staan voor de anderen als je erin komt. Moet dat in een rol als invaller, dan zal ik ook altijd alles voor de ploeg geven wat ik heb”, aldus Ramselaar, die vrijdagavond de aanvoerder van Jong Oranje was in de interland tegen Jong Andorra (8-0). Afgelopen week bracht De Telegraaf een verhaal naar buiten dat de spelers van Jong Oranje zich schuldig maakten aan onder meer bezoekjes aan de McDonald's en het eten van 'ongezonde' pizza's.

“We hebben geprobeerd de kritiek zoveel mogelijk langs ons heen te laten gaan. Het verhaal klopte op een aantal punten aantoonbaar niet”, reageert Ramselaar op de kritiek. “We hebben wel een gametoernooi gehad, omdat dat gepland stond en dat was om teamgeest te kweken. Dat deden we niet na de wedstrijd, maar na een training. McDonald’s? Prima hoor, maar ik weet helemaal nergens van. We zijn hier professioneel bezig en wilden dat vanavond laten zien.”

Had jij verwacht dat Bart Ramselaar meer krediet zou krijgen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie nu al de volgende Knudde in de krant staan hoe Ramselaar alles uit zijn kast haalt haha

Nee maar zonder gekheid denk toch echt dat die jongen beter nog afgelopen seizoen bij Utrecht had kunnen spelen
had die denk ik nu veel verder geweest..

11 november 2017 om 22:32

Vind hem gewoon niet goed genoeg voor PSV, het is geen mertens. Daar zag je wel meteen dat het een goede speler isl

11 november 2017 om 23:34

Hij kon toch niet weten dat PSV van Ginkel wederom kon halen. Financieel zal hij het vast een stuk beter voor elkaar hebben dan destijds bij Utrecht en hij kan spelen voor de prijzen, iets wat bij utrecht toch een stuk lastigere is.

12 november 2017 om 00:16

Zijn tijd komt er wel. Volgend jaar kan psv waarschijnlijk v.Ginkel niet weer huren of kopen, er zal teveel intresse voor v.Ginkel zijn ( aanvoerder en 15 goals).

Het vervelende voor hem is dat er nu goede resultaten geboekt worden en PSV ruim aan kop gaat.
Ik zie hem op dit moment niemand uiy de basis spelen. Voor hem is het te hopen dat er iemand geblesseerd uitvalt.

Je voeten laten spreken inderdaad en keihard je best doen op de training. Dat is hor het moet! Daar kunnen Frenkie de Jong en vorige week van de Beek nog wat van leren, met hun geklaag in de media als ze niet spelen.

11 november 2017 om 08:47

Frenkie is inderdaad mondig in de media over zijn speeltijd en ik vind dat hij daar ook mee moet stoppen. Alhoewel ik wel graag zie dan hij wat meer kansen krijgt in plaats van een invalbeurt om de drie wedstrijden.

Over Beek ben ik het niet mee eens. Hem werd gewoon gevraagd wat hij er van vond dat hij ineens op de bank zat. Ik snap zijn reactie ook want er was eigenlijk geen reden om hem er van af te halen. Hij begon net weer in vorm te komen en speelde al een paar wedstrijden goed, dan kan ik snappen dat hij zegt: “het was wel een shock”. Wat ik wat anders vind dat constant praten over hoe weinig je speelt.

11 november 2017 om 20:03

Noem het maar ambitie... ze willen gewoon allemaal spelen.. als je goed op de inhoud van het intervieuw van vd beek en de jong had in gelezen had je gezien dat het een soort gelijke reactie was op een zeer vergelijkende vraag. Ramselaar zit in een nog lastigere situatie denk ik omdat hij al een langere tijd op een 2e of 3e plab zit bij psv. Dat neemt overigens niet weg dat deze 3 en ook de rest van jong oranje redelijk wat potentie laat zien.

12 november 2017 om 08:23

Kan Frenkie de jong niet van leren. Ramselaar mag dan wel de aanvoerder zijn van jong oranje, Frenkie was gewoon de beste man. Dan is het ook nog zo dat de mensen die Frenkie voor zich heeft, een stuk minder laten zien dan de mensen die ramselaar voor zich heeft.

Ook hij is een beetje omhoog geschreven dat laatste jaar bij FC Utrecht. Speelde aardig, maar ook niet zo bijzonder dat hij zomaar een vaste basisspeler bij een topclub zou afdwingen. Daarvoor was hij nog niet constant genoeg en was het rendement nog wat te laag. Begon wel goed in Eindhoven, maar op een gegeven moment kwam er toch die terugval. Moet nog zien of ie ooit vaste basisspeler bij PSV gaat worden.

11 november 2017 om 19:47

Zie dat zeker wel voor me over een jaar als Van Ginkel en Pereiro zijn vertrokken. Goede techniek, dynamiek, pass, inzicht, actie.

11 november 2017 om 20:15

Poeha poeh dat zijn nogal wat kwaliteiten, volgens mij ben je dan gelijk 1 van de beste middenvelders van de wereld. Ik vind het inzicht van deze speler eigenlijk niet zo bijzonder, zeker niet goed te noemen. Acties is ook Mwah. Vind het persoonlijk een beetje een mindere Klaassen.

11 november 2017 om 21:55

Een minder Klaassen klopt wel een beetje.. maar dat zijn Vilhena, Van de beek en F De Jong ook.

11 november 2017 om 22:39

Vergeleken met Eredivisieniveau durf ik hem wel die kwaliteiten toe te schrijven. Daarnaast vind ik Ramselaar wel wat frivoler dan Klaassen, maar op het niveau Klaassen van vorig jaar zit ie nog niet inderdaad.

11 november 2017 om 23:35

Hij speelde met Utrecht heel erg goed tegen Psv. Het is inderdaad een kwestie van constantheid, dat niveau laat hij te weinig zien. Maar het zit er wel in, maar of hij de tijd krijgt om het te laten zien dat is maar afwachten.

Ik ben nog altijd fan van Ramselaar. Een dynamische speler is het zeker, maar de basis van PSV is momenteel te goed om eruit te spelen, wat ook komt door het feit dat op de posities waar hij speelt al hele goede spelers staan. Hij heeft niet de techniek van Pereiro, niet het controlerende vermogen van Hendrix, en Van Ginkel is logischerwijs al verder. Op de vleugels vond ik Ramselaar nooit echt een succes, en ook daar is de concurrentie te groot. Toch heb ik nog wel vertrouwen in hem. Hem als wisselspeler hebben is vooralsnog wel een luxe.

Ben benieuwd of hij het zal gaan redden bij Psv. Vind hem veel te onrustig aan de bal en niet als een leider in het veld, wat hij toch wel moet hebben op die positie.

Van Ginkel en Hendrix kunnen rust brengen in het spel dat zie ik bij hem niet.

Maar aan de andere kant hij is nog maar 21 dus het kan nog komen, maar ben er bang voor.

Jammer dat die ramselaar niet vaker speelt had bij Feyenoord echt goed gepast op het middenveld is iets anders als wat we hebben.
Maarja hij speelt bij PSV is alleen jammer dat hij zich niet kan ontwikkelen doordat hij niet speelt

11 november 2017 om 20:16

Hij is letterlijk een type als Toornstra en Vilhena, jullie hebben een creatieveling nodig.

Zou mooi zijn als hij volgend seizoen op de plek van van Ginkel zou komen. Ik heb er nog wel vertrouwen in dat hij stappen maakt als hij een paar wedstrijden de kans krijgt.

Mhm, qua dynamiek vind ik Ramselaar een uitstekend voorbeeld hoe anderen zouden moeten spelen-dan wel gebaseerd op wat ik verwacht van middenvelders/aanvallers, maar het gene waar zo een enorm tekort aan is in de ED is,is het technisch vermogen, daar heeft hij nog wat stappen in nodig. Het huidige v oetbal-zo lijkt het, is meer en meer gebaseerd op het teamvermogen, wat ik vrij jammer vind.ik hou van stylisten-spelers die creatief en onbevangen zijn, die de durf hebben of zélf iets te creëren. In de Ed(maar oook in andere landen) is daar een enorm tekort in. Ramselaar komt er hopelijk wel, maar eens te meer is duidelijk dat 'uitlblinken' in de subtop geen garantie is voor succes op NL topniveau.

Netjes Ramselaar! Daarom is er ook altijd rust binnen PSV voor de buitenwereld! Dat noemen ze nou een topsportklimaat! Klagen doe je maar idd bij je trainer of bij je familie, maar niet aan de buitenwereld! Gaat ons ook niks aan! PSV verwacht ook dat je het zo hoort te doen, anders staat er snel een gesprek gepland met je! En die verlies je 😉!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren