Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben trots dat ik bij Oranje zit, het is nu belangrijk om ook te blijven’

Laatste update:

Tjaronn Chery zag zijn goede seizoen bij FC Groningen beloond worden met een uitnodiging voor het Nederlands elftal. De aanvallende middenvelder maakt deel uit van de 31-koppige voorselectie van bondscoach Guus Hiddink voor de interlands tegen de Verenigde Staten (5 juni, oefenwedstrijd) en Letland (12 juni, EK-voorronde).

/

De 26-jarige Chery trainde dinsdag voor het eerst mee bij Oranje: “Dat ik hier ben, is natuurlijk heel mooi. Ik ben erg trots dat dit gelukt is. Nu moet ik zorgen dat ik erbij kan blijven, dat is het allerbelangrijkste”, zegt hij in gesprek met de NOS. Chery kan de eerste Groningen-speler sinds René Eijkelkamp in 1990 worden die uitkomt voor Oranje.

“Als je het goed doet, dan komt het vanzelf wel. Ik denk dat er voor mezelf nog meer inzit, dus dat gaan jullie binnenkort zien”, besluit Chery. Hij maakte dit seizoen zeventien doelpunten in 42 officiële wedstrijden. Daarnaast gaf hij twaalf assists.

Denk jij dat Tjaronn Chery de definitieve selectie haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballer maar komt op zijn positie tekort voor Oranje basis en bank

Hiddink geef deze jongen alsjeblieft een kans! Wat een seizoen draaide deze jongen. Geweldige speler met een geweldige trap. Ik ben benieuwd waar hij heen gaat. Hij is wel iets voor Feyenoord maar die hebben geen "topsportmentaliteit".

26 mei 2015 om 20:18

Feyenoord heeft anders wel de 2 jaar achter elkaar de beste jeugdopleiding gehad. Momenteel is dat AZ maar vorige jaren feyenoord. Dus hoezo geen topsportmentaliteit?

26 mei 2015 om 20:30

Omdat Feyenoord geen risico's durft te nemen. Chery is precies wat Feyenoord nodig heeft. Feyenoord heeft een financieel verleden en ze gingen bijna failliet en nu durven ze geen grote aankopen te doen.

Heel trots op Tjaronn, alleen denk niet dat hij het gaat redden. Een training bij Fc Groningen is geen training van oranje, dat ligt veel hoger, maar daar zal hij vanzelf wel achter. Je moet heel realistisch zijn, geweldig dat hij zich zo in de kijker heeft gespeeld.

Dit is ook een heel mooi signaal naar Groningen en ik denk dat door deze oproep zijn prijs doen stijgen.

Het zou overigens wel geweldig zijn als hij het zou gaan redden.

27 mei 2015 om 10:36

Als feyenoord chery zou halen zou een hoop schelen idd.. Boetius en vilhena worden er niet minder op met een slimme speler erbij.. Ziyech vond ik ook wat voor jullie maar die wou op 10 spelen wat feyenoord denk ik ook wel nodig heeft denk ik. Is heel leuk en aardig steeds beste opleiding feyenoord maar de jeugd speelt geen hotseknots voetbal zoals t eerste, hoe moet een jeugdspeler in hemelsnaam daarin de sterren van de hemel spelen? Je ziet gewoon dat het team slecht in mekaar zit en dat boëtius bijv. Die vorig jaar bijna elke week van zich liet horen nu niks laat zien wekelijks

Chery trainde dinsdag voor het eerst mee bij Oranje.
Ja daar steek je wel wat van op zo'n training bij oranje .
Nu afwachten wat Hiddink gaat doen geef hij hem een kans Hiddink .
Zal mooi wezen het is toch een oefen interland waarom niet Chery heb het verdient .
uitstekend seizoen gedraaid bij Groningen .

26 mei 2015 om 20:55

Talentvolle voetballers zullen altijd meegaan met het niveau van hun omgeving. Als hij makkelijk mee kan komen dan weet je dat deze jongen in potentie veel meer kan laten zien. Lukt het hem niet om aan te haken dan zal Hiddink hem waarschijnlijk lozen. Zelfde geldt voor Hakim Ziyech.

26 mei 2015 om 21:25

Dat is toch dood zonde om talentvolle spelers te lozen.
Dat is net als van Dijk van Celtic [nu nog] ook er steeds dicht bij .
Al deze jongens zijn voor de toekomst moeten nu toch eens doorbreken.
Er zijn er nog meer die er dicht tegen aan zitten ik ga ze niet noemen,
maar je ken ze wel.

Hij is een leuke showspeler. Aanvallend vaak heel goed. Heeft mooie steekballetjes en een goeie trap. Maar hij is niet geschikt voor de top. Verdedigend brengt hij niks en hij is ook niet de man die het tempo bepaalt of aangeeft waar en waanneer druk te zetten. Daar heeft hij eenvoudig de kwaliteit niet voor. Vaak zien mensen 2 goede ballen en een mooie steekpas en raken gelijk de weg kwijt.
Chery is een aardige speler maar geen topper. Bij Ajax of PSV zitten ze al helemaal niet op hem te wachten. Zelfs FN wilde hem niet hebben terwijl hij niet eens zo duur is. Hij zit bij de selectie omdat de eerste, tweede en derde keus niet kunnen. Nogmaals mooie voetballer. Ik kan soms echt van hem genieten maar voor de top mist hij gewoon teveel kwaliteiten.

26 mei 2015 om 22:54

Bij Groningen was hij dit seizoen de dirigent. Juist de man die het tempo bepaalde en overal op het veld te vinden was. Verder ben ik het met je eens dat hij waarschijnlijk de top niet zal halen maar een invalbeurt in een oefenwedstrijd kan wat mij betreft geen kwaad. Het is altijd het proberen waard met het gebrek aan betere spelers op dat moment.

27 mei 2015 om 14:09

Ik vond hem dit seizoen ook vaak de dirigent en heel goed spelen. Ook kun je zeggen dat hij het tempo bepaalde, maar dan meer omdat hij zijn eigen spel speelde en dus lekker in zijn vel zat, dan omdat hij ziet waanneer wel en waanneer geen tempo te maken of druk te zetten. Als hij het een dagje niet heeft zakt het tempo van Groningen in, niet zozeer omdat hij dat bewust bepaald, maar meer omdat hij er even niet bij is. Maar misschien heb je wel gelijk hoor. Ik heb een wedstrijd of 10 gezien van Groningen dus kan het zomaar zijn dat ik niet een volledig beeld heb van hem. Ik heb hem wel bij ADO altijd gevolgd en vind hem bij Groningen wel echt gegroeid en minder egoistisch geworden, want dat was hier nog wel een dingetje hoor. Hij ging altijd voor eigen succes en liet daarmee zijn team vaak in de steek. Dat is hij wel afgeleerd. Ik vind hem erg leuk om naar te kijken maar de top 3 of het Ned. elftal is veel te hoog gegrepen. Klaassen, Wijnaldum, Sneijder, Clasie, de Jong, de Guzman, Affelay en dadelijk Sinkgraven, Bazoer, en al die andere die er aan zitten te komen zijn veel jonger en van een hoger niveau.

Chery is volgens mij goed genoeg als een Clasie goed genoeg is. Chery heeft een sublieme traptechniek en scoort voldoende, ook tegen topclubs. Ik zou hem wel een kans willen geven, maar uiteraard ben ik bevooroordeeld.

Dan had ikook de Leeuw meegenomen in de voorselectie. De goaltjesdief van de Eredivisie.

27 mei 2015 om 10:39

Hahaha die de leeuw is wel een goaltjesdief inderdaad.. Hij doet me soms aan klaas jan huntelaar denken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren