Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben met veel verwachtingen naar Ajax gekomen’

Laatste update:

Zakaria Labyad heeft geen basisplaats bij Ajax, maar mocht woensdag in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0) vanaf het startsignaal beginnen. De aanvaller stelde niet teleur, want hij was constant dreigend en nam de tweede treffer voor zijn rekening in de Johan Cruijff ArenA.

“We hadden een missie en dat was de volgende ronde halen. We hadden meer goals kunnen maken, maar we zijn tevreden”, aldus de 25-jarige Labyad voor de camera van FOX Sports. “Ik ben een speler die belangrijk wil zijn. Dat is vandaag, mede door de spelers om mij heen, gelukt.”

De vijfvoudig international van Marokko begon als nummer tien aan de wedstrijd en kwam later meer vanaf de flanken.” Ik ben vaak ingevallen op tien, ik vind mezelf ook een nummer tien en dat is ook de positie waar ik me op richt”, aldus Labyad.

“Ik ben met veel verwachtingen naar Ajax gekomen. Ik train goed en train hard. Ik wacht op mijn kansen en dit zijn dan wedstrijden waar ik mezelf kan laten zien. Ik denk dat ik dat vandaag wel heb gedaan. Ik ben belangrijk geweest en we hebben samen een goede pot gespeeld.”

Krijgt Zakaria Labyad te weinig kansen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Labyad deed het prima vanavond. Vrees alleen voor hem dat een basisplaats er dit seizoen niet in zit voor hem. Het aanblijven van Ziyech in combinatie met het aantrekken van Tadic heeft hem 2 of 3 plaatsen terug gezet in de pikorde voor de 10 en LB positie. Wel een uitstekende speler om op de bank te hebben in de Eredivisie.

Voor Ajax gewoon erg luxe dat we zo'n jongen als derde of misschien zelfs vierde keus hebben (De Wit word ook eerder ingebracht als aanvallende middenvelder). Labyad moet het gewoon zelf afdwingen. Vandaag een paar leuke dingen laten zien, doelpuntje, assist. Het is alleen niet voldoende om aanspraak te maken op veel meer minuten.

31 oktober 2018 om 23:17

Ik volg Ajax niet zo nauwlettend, maar dat Dani de Wit boven Labyad in de pikorde lijkt te staan is wel enigszins verbazend toch? Is die jongen echt zo goed?

31 oktober 2018 om 23:23

De uitleg van Ten Hag zal denk zijn dat het andere types zijn of hij in Labyad een buitenspeler ziet of zo.. De Wit speelt echter op een positie die Labyad ook kan invullen en valt vaker in dan Labyad. Ik vind het persoonlijk ook opmerkelijk. Ben zelf geen fan van De Wit, omdat ik niks bijzonders in hem zie. Zelf zie ik trouwens het liefst Gravenbeeck meer minuten krijgen.

31 oktober 2018 om 23:24

Is wel vaak beslissend bij Jong maargoed dat was Labyad vorig jaar ook bij Utrecht. Toch is het wel opmerkelijk want Labyad was een van Ten Hag's lievelingsspelers bij FCU en nu komt hij amper aan spelen toe. Het Ajax-middenveld is ook wel erg sterk (ook in de breedte) natuurlijk. Ik zou De Wit niet per se beter dan Labyad durven noemen maar de trainer ziet toch specifieke kwaliteiten bij eerstgenoemde waardoor hij z'n minuutjes iets vaker mee lijkt te pikken.

31 oktober 2018 om 23:24

Vooral defensief beter en omdat het vaak om de laatste minuten gaat en vaak om een voorsprong te verdedigen is De Wit gewoon een handigere wissel.

31 oktober 2018 om 23:25

Ikzelf zou blind voor Labyad gaan. Maar ondanks dat Ten Hag jaren met Labyad heeft gewerkt kiest hij toch voor de Wit. Moet dus wel eem goede reden voor zijn. Is het dan toch die Draufganger?

31 oktober 2018 om 23:53

@Sander, het valt mij echt 100 % mee dat Ten Hag hem niet opstelt in de reguliere competitie. Ik had verwacht dat hij hem voor zou trekken omdat Labyad op zijn verzoek is gehaald.

Het is natuurlijk lullig voor Labyad maar er zijn gewoon betere spelers op zijn positie. En eerlijkgezegd ben ik ook wel blij dat Ajax dat niveau is ontstegen.

Eigenlijk een totaal overbodige aankoop geweest van Ajax. Voor op het middenveld kan Ajax Neres, De Wit en Jensen als invallers laten opdraven, voor de rechtsbuiten positie zouden Neres, Cerny en Nunnely kunnen invallen en voor de linksbuiten positie kunnen Cerny, Johnsen, Bande en Lang invallen.

31 oktober 2018 om 23:58

Je moet toch wat met de centen?

Even zonder gekheid. Kan me nog goed herinneren dat Marc Overmars zijn been brak, meteen daarop zijn vervanger Reuser die hetzelfde overkwam. Toen heeft Ajax met toestemming van de Knvb midden in het seizoen Hoekstra overgenomen van PSV (volgens mij kan dat nu niet meer). Het is een luxe, maar denk dat Overmars uit ervaring dat luxe soms broodnodig is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren