Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben kieskeurig, er moet wel een club zijn die ik in wil ruilen voor Ajax'

Laatste update:

Hakim Ziyech geniet van het huidige seizoen bij Ajax. De middenvelder is blij dat de club nog op drie fronten actief is en in de Champions League veel indruk maakt. De Marokkaans international werd net als in de vorige zomer nadrukkelijk gelinkt met een vertrek uit Amsterdam. “Alles is mogelijk”, laat Ziyech weten bij Inside Ajax over een mogelijke transfer.

“Ik ben altijd iemand die heel kieskeurig is en er moet wel een club zijn die ik in wil ruilen voor Ajax. Dat gebeurt niet zomaar”, aldus de middenvelder, die benadrukt dat hij eerst het seizoen goed wil afmaken met de Amsterdammers. Ziyech loert op de landstitel, net als teamgenoot Klaas-Jan Huntelaar. “We hebben het er soms weleens over ja, als we bijvoorbeeld bij het eten zitten."

“Het enige wat wij als team willen is die schaal en Klaas wil dat ook enorm. Het zou ook heel mooi zijn voor hem”, stelt Ziyech, die tevreden is over zijn eigen prestaties. “Voor mijn gevoel is het ook mijn beste seizoen tot nu toe. Ik help het team graag en doe lekker mijn ding. Als je dan belangrijk kan zijn in zulke grote wedstrijden, dan is dat mooi.”

Ziyech blijft echter kritisch op zichzelf. De international geeft aan dat hij soms nog betere keuzes moet maken op het veld. “Ik vind dat ik nog veel grote kansen mis. In verdedigend opzicht valt er ook nog veel te verbeteren”, vervolgt Ziyech, die het komende zaterdag opneemt tegen FC Groningen. Titelconcurrent PSV strijdt zondag in het Philips Stadion tegen ADO Den Haag.

Verwacht jij dat Hakim Ziyech in de zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk heeft ie, in Rome speelt nu iemand die zich zit te verbijten momenteel denk ik

19 april 2019 om 20:19

Dat salaris komt er wel, kan ook nog altijd cashen in de zandbak, geniet nou maar van je mooie jaren, deze gaan snel over en dan bedoel ik dat niet alleen voor voetballers

19 april 2019 om 20:30

Denk dat als Ziyech de rest van zijn carrière bij Ajax blijft ook genoeg binnenkrijgt. Krijgt nu dik 2 miljoen..

Prima dat Ziyech kritisch blijft, niet alleen de grote kansen missen is een issue. Ook zijn afstandsschoten en spel voortzetting. Ik ben benieuwd wie zich deze zomer gaat melden voor Hakim. Gisteren de melding dat Sevilla interesse zou hebben. Betwijfel of Ziyech daar zelf naartoe wil.

19 april 2019 om 20:31

@arsenallz

daar was niet veel van te merken tegen Bayern en Real. toen speelde hij echt geweldig. laatst tegen Juve was het idd wat minder maar welke speler is wel elke wedstrijd top? Dybala bv speelde helemaal dramatisch

19 april 2019 om 20:34

Zijn schot is elke wedstrijd slecht en zijn balverlies is ook bijzonder hoog. Ik heb mijn twijfels bij Ziyech en een overstap naar bijvoorbeeld Bayern.

19 april 2019 om 20:47

@arsenallz

ik durf ook niet te zeggen of hij het daar red hoor, ik weet niet echt waar zijn plafond ligt. wat me wel opvalt is dat ik hem als nummer 10 onder Bosz toch wel beter vond als nu op de rechterflank. niet dat hij het nu slecht doet maar in de as vond ik hem toch beter

19 april 2019 om 23:12

Hij lijkt me inderdaad geschikter vanaf het middenveld, op de vleugel heeft hij namelijk niet de actie om de man voorbij te komen, wat logisch is. De toekomst zal het ons leren.

19 april 2019 om 23:50

Uhm nee niet elk schot is slecht. Sterker nog zijn schoten met rechts zijn belachelijk goed voor een linkspoot. Misschien moet hij daar veel meer op gaan vertrouwen. Tegen Willem 2 poeierd die hem binnen met rechts en die afgekeurde goal tegen juve was ook weer met rechts. Ziyech kan dus meer met rechts dan hij zelf denkt, want ik heb hem toch de raarste fratsen zien uithalen om maar met links te kunnen schieten.

19 april 2019 om 20:53

De waarde van Ziyech is pas groot wanneer hij niet speelt. Als er een wedstrijd is waar Ajax nauwelijks kansen creëert is het altijd Ziyech waar de meeste dreiging vanuit gaat. Kijk naar AZ uit, toen ontbrak Ziyech en creëert Ajax veel te weinig. Kijk naar Juventus afgelopen week, Ajax heeft veel moeite om iets te creëren en door een schot van Ziyech komt met wat mazzel bij van de Beek die scoort en het hele wedstrijd beeld veranderd. Denk je dat een coach van een tegenstander van Ajax gaat zeggen dat je die Ziyech prima kan laten schieten? Natuurlijk niet, zelfs tegen de sterkste tegenstanders speelt hij zijn directe tegenstander dol.

Ziyech. De man is vaak onbegrepen maar o zo belangrijk.

Of er een club is waar Ziyech beter tot zijn recht komt dan Ajax is wel de vraag. Clubs als Spurs, Arsenal en Dortmund zouden met Ziyech een hele goede hebben maar gaat hij daar meer succes krijgen dan nu bij Ajax?

19 april 2019 om 23:15

De dingen die je zegt heb ik ook niet ontkend. Maar dat komt ook simpelweg omdat Ajax naast Ziyech geen creatieve vervanger heeft. Logisch dat je dan minder kansen krijgt. Het moment van Juventus kun je niet op het conto van Ziyech zetten.

De speler dol spelen? Nou, nee, dat doen spelers als Neres en soms Tadic. Ziyech minder. Dat is een passer.

Van mij hoeft Ziyech niet naar Arsenal te komen. Denk niet dat hij fysiek in staat is om het bij te kunnen benen.

20 april 2019 om 00:46

@Arsenallz

Blijf jij maar lekker twijfelen aan Ziyech. Ziyech creeert veel meer dan alleen assists. Hij verlegt het spel meer dan wie dan ook bij Ajax. Je kan totaal niet beweren dat Ziyech onder doet voor wie dan ook bij Ajax, en alle minpunten die jij over hem benoemt zijn algemeen bekend en compenseert Ziyech met hard werken. James of Ozil lijden ook vaak zat balverlies, maar werken daar in tegenstelling tot Ziyech een stuk minder hard om de bal terug te pakken. Als je Ziyech niet bij Arsenal wilt zien zal je ook wel niet blij zijn geweest dat Ozil naar Arsenal kwam.

20 april 2019 om 07:42

Waarom zou Ziyech naar een minder goede club willen?

Speelt echt een geweldig seizoen en is in Europa echt geniaal. Die topclub gaat wel komen voor hem verwacht ik. Bayern geruchten zwengelde laatste tijd weer meer aan. 20 goals en 19 assits dit jaar geloof ik. Hele sterke cijfers

19 april 2019 om 20:34

Vind hem in europa eerlijk gezegd vaak één van de mindere, zeker de laatste 4 tegen Real en Juve. Levert vaak de bal in en schiet enorm vaak en meestal in de tribune.

19 april 2019 om 20:55

Scoort twee keer tegen Real. Dat balverlies zit nou eenmaal in zijn spel, maar hij geeft er genoeg voor terug

19 april 2019 om 21:05

Je legt de lat te hoog voor Ziyech denk ik, Was 1 van de beste tegen Juventus dus waar heb je het over?
Zowel door de Franse kranten als de Itialiaanse kranten uitgeroepen tot man of the match!
Vast niet omdat hij zo slecht speelde, maar tegenwoordig

19 april 2019 om 21:06

Verwacht men elke wedstrijd 3 assists en een goal van Ziyech.
Knap enorm veel vuil werk op en tactisch inzicht is meesterlijk

19 april 2019 om 21:25

Lijdt veel balverlies, maar daartegenover staat dat hij extreem veel creëert. VI Pro heeft een heel mooi artikel over hem. Geloof dat van de spelmakers die we als Europese top beschouwen alleen Messi meer creëert. Zijn balverlies is een verbeterpunt, maar als hij nog altijd zoveel kansen creëert mag hij van mij die bal nog vaak verspelen helemaal als het leidt tot de huidige resultaten.

19 april 2019 om 22:32

Heb je een bron van die kranten?

Prachtige reactie van een prachtige speler! Ik zie hem na dit seizoen naar een europese subtop club gaan.

19 april 2019 om 21:52

Zit ie al joh😜

19 april 2019 om 23:43

Geen subtop maar de absolute top

20 april 2019 om 07:44

Daarom zegt ie het waarschijnlijk ook

Blijf maar lekker. Met jou is het leuk kijken. Zo creatief. Dit maakt Ajax mede onvoorspelbaar. Tegenover misschien teveel balverlies staan geniale momenten die andere nooit zullen kunnen. Ga maar alleen voor de absolute top. Maar liever blijven graag.

19 april 2019 om 20:43

Groot voordeel aan dat toch wel vake balverlies is dat 'ie - als hij dat niet in z'n spel had gehad - al een jaar niet meer bij Ajax had gespeeld.

19 april 2019 om 23:47

Absolute top is die niet goed genoeg voor... maar een mooie subtopper zou mooi voor hem zijn

Denk dat hij gewoon vertrekt. Overal duikt Bayern op en daar zal hij echt wel heen willen. Zou wel echt geweldig zijn als hij blijft!

19 april 2019 om 20:24

Liverpool zal ook kunnen, ze zoeken naar creativiteit voor ploegen die de bus parkeren. En hakim is een speler die risico in ze spel legt.

19 april 2019 om 20:40

Ziyech past niet bij dat team. Veel te veel balverlies en zijn afstandschoten zijn ook dramatisch.

19 april 2019 om 20:49

@arsenal890 in welk team past veel balverlies en slechte afstandschoten wel dan? Ziyech zet iedere wedstrijd de aanvallers wel een keer of drie voor de keeper en werkt bovendien keihard. Blijft maar lopen. Past mijn inziens perfect in het spel van Liverpool. Vraag me alleen af of hij het met zijn fysiek redt in de PL op het middenveld.

19 april 2019 om 21:20

Kan natuurlijk bij een vertrek van salah zijn plek op rechtsbuiten overnemen echter ga je er als liverpool zijnde dan wel op achteruit.

19 april 2019 om 21:51

Is wel een heel ander type dan Salah. Ziyech is een 10 die vanaf de flanken komt. Salah is een echte buitenspeler met veel diepgang en snelheid in zijn spel. Ik weet niet wat Klopp zijn plan is bij een vertrek van Salah, maar als hij die rol op dezelfde manier wil invullen moet hij niet voor Ziyech gaan.

20 april 2019 om 20:54

Ha! Liverpool gaat Salah echt niet verkopen hoor.

Ziyech is een nummer 10 die rendeert en presteerd op de rechtsbuiten positie want hij wil graag naar binnen trekken en werkt daarnaast keihard. Vraag me af welke club hij gaat en welke club zich aanbied want vergeleken met de jong en de ligt is het rond hem heel stil. Hoop dat hij in ieder geval de juiste stap maakt.

Met een salaris van waarschijnlijk 3 miljoen +, de waarderen van supporters, goede sportieve prestaties en een belangrijke rol zijn er heel veel facetten om te blijven. Ik heb het meermaals gezegd, maar dat zie ik ook gebeuren. Ziyech lijkt mij echt niet goed genoeg voor de absolute top, daaronder zijn er zeer weinig clubs die bij zijn speelstijl passen, hem kunnen en willen betalen, een sportieve verbetering zijn en behoefte hebben aan zo'n speler.

Ik heb het gevoel bij Hakim dat hij niet meteen naar het geld kijkt maar eerder naar de naam van de club en de mogelijkheden daar om iets te presteren. Dortmund zou heel goed bij hem passen, Tottenham ook, dit soort clubs wil hij geloof ik.

Prima jongen volgens mij en op en top prof. Deze leeft, bij uitzondering, voor zijn carrière.
Ajax moet er dan ook alles aan doen om hem binnenboord te houden.

19 april 2019 om 21:26

Nou, volgens Onana is Ziyech, samen met Traore, de meest luie speler die hij kent..

19 april 2019 om 21:53

In de sportschool alleen maar dat kun je ook zien aan het lichaam van ziyech niet bepaald atletisch. Maar op het veld is hij wel zeker 1 van de hardst werkende spelers. Dat kun je ook zien aan zijn balverovering dat is als ik het goed heb de 2de meeste van heel ajax.

Hmmmm denk toch dat hij nog een jaartje blijft voor uiteraard een mooie bonus.

Behalve als hij per see naar een top 4 competitie wilt, gewoon zijn salaris gelijk trekken met dat van tadic en hem behouden. Europese sub toppers kunnen die €3.5m niet overtreffen en ik neem aan dat europese top clubs hem ook niet meer dan dat willen betalen. Hij is hier verzekerd van een basisplaats en als hij er financieel niet in het buitenland op voor uit gaat zie ik hem best blijven

Vind hem bij Ajax geweldig. Ben benieuwd wat zijn top is. En vooral of ze bij andere clubs accepteren dat hij best veel balverlies lijdt doordat hij veel risico's in zijn passing neemt. Bij Ajax weten ze dat en nemen ze dat voor lief bij andere clubs is dat de vraag. Al moet daar ook weer bij gezegd worden dat hij dan ook wel gelijk omschakelt en hard werkt om de bal weer te veroveren... Ben benieuwd. Hoop hem nog een jaartje in een Ajax shirt te zien.

Schitterende mentaliteit heeft hij, ook dat hij na het mislopen van zijn transfer naar Roma vol is blijven focussen op Ajax en er dan zo'n seizoen uithaalt. Ook dat hij per definitie ook al een winterse transfer uitsloot getuigd van een slimme loopbaanplanning

Ik zeg... Supporters start een actie...
Hakim Ziyech MOET blijven!!!!

20 april 2019 om 01:36

Helemaal mee eens 👍 Wat een geweldenaar is die gozer. Heb een klein vermoeden dat de Ajax spelers elkaar een beetje gek maken om langer te blijven met dezelfde groep. Misschien hoop ik hier wel op 😜

Ajax verhoog zijn salaris met 2 miljoen voor 4 jaar en een tekenbonus van 5 miljoen, dan ben je 13 miljoen kwijt en krijgen wij als supporters nog 4 jaar leuk voetbal voorgeschoteld.

Wat mij betreft mag Hakim nog jaren bij Ajax blijven spelen en vooral dit seizoen speelt hij met Tadic een grote rol in het spel van Ajax , hij heeft gelijk dat hij vorig seizoen nog wilde blijven en ook inzag dat er door gerichte aankopen een goed Ajax mogelijk was die gingen spelen om de prijzen en daarbij door opwaardering in zijn contract zeer zeker de waardering werd uitgesproken en daarbij de reden om te moeten vertrekken minder tot uiting werd gebracht. Hij geeft nu al eigenlijk aan dat er toch echt een goede ploeg moet komen om echt te vertrekken bij Ajax en hij heeft nog gelijk ook en daarbij het publiek staat echt nu achter hem en een goed elftal waarbij ook investeringen mogelijk zijn lijkt mij echt niet meer de reden om te vertrekken steeds minder maakt !

Goed stukje zelfreflectie van Ziyech. Ik zie vanwege vele balverlies geen topploeg aankloppen dus de kans dat ie blijft als ie er zo instaat is best aanwezig. Zou mooi zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren