Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ben een Man United-fan en wil hem hier succesvol zien worden’

Laatste update:

David Beckham geniet van Anthony Martial. De negentienjarige aanvaller maakte al vier doelpunten in vier wedstrijden voor Manchester United en Becks spreekt in een interview met Sky Sports dan ook van een ‘geweldige start’.

/

“Met zijn negentien jaar en zijn prijskaartje doet hij het op dit moment erg goed. Ik hoop dat hij zijn vorm kan vasthouden, want ik ben een United-fan en wil hem nog veel meer doelpunten zien maken en wil hem succesvol zien worden bij United. Om dit soort spelers draait het bij United allemaal”, aldus de veertigjarige Beckham.

Of Martial met United kampioen kan worden, weet de voormalig Engels international niet: “Ik hoop het wel. Ze staan er nu goed voor, maar we zullen zien. De Premier League is een sterke en lange competitie, dus er is nog een lange weg te gaan.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En jahoor, het is de volgende jongeling gelukt een paar balletjes over een lijntje te schuppen en weg is de Memphis Mania. Man Utd moet eens gerichte topaankopen doen en de knip op de beurs houden voor deze lichtvoetige tieners!

24 september 2015 om 23:27

Je kunt alles over United zeggen maar om nou te zeggen dat ze eens gericht moeten aankopen is echt bullshit. United heeft de posities juist versterkt die zwak waren. Een goeie RB in Darmian, het middenrif met Schweini en Schneiderlin, een goeie jonge buitenspeler in Memphis en een goeie jonge spits in Martial. Het enige wat je in twijfel zou kunnen trekken is dat ze geen CV hebben gekocht maar Louis wou een absolute topper dus Ramos of Hummels en die waren niet haalbaar. Verder over Martial, het stond allang vast dat deze jongen een van de grootste spitse talenten is die er rond loopt en dat het er nu zo meteen al uitkomt is heel mooi voor hem United en Louis.

25 september 2015 om 08:41

Gelukkig hebben profs meer verstand van voetbal dan jij, Adrie en dan nog, Man U moet een team gaan bouwen en over een paar jaar zijn deze jongens topspelers wat nog jaren mee kunnen.

Martial heeft een leuk begin. Verwacht nog wel het een of ander. Mag ook wel met zo'n prijskaartje (waar die jongen natuurlijk niks aan kan doen).

Depay daarentegen vind ik echt de meest overschatte speler van dit moment. Leuk die wedstrijdjes tegen Brugge, maar laat het maar eens zien tegen de grotere clubs. Ik zie het niet gebeuren. Ik heb liever dat Van Gaal gewoon met Young op links speelt. Is misschien ook niet van het niveau wat Man U moet nastreven maar is momenteel gewoon beter dan Depay.

24 september 2015 om 23:58

Dit artikel gaat over Martial, maar je weet het zo te krijgen dat het overgrote deel van je post over Memphis gaat.
Geldt overigens niet alleen voor jou. Op deze site zijn er wel meer mensen echt obsessed met Depay.

25 september 2015 om 00:02

De reacties die onder het artikel gingen allemaal over Depay, vandaar dat mijn reactie daar ook deels op gebaseerd was. Maar inmiddels zijn die reacties al verwijderd door vz

25 september 2015 om 01:37

Volgens jou liverpool is een klein club ...

Wat een heleboel mensen vergeten is dat dit geen paniek aankoop was maar dat ze hem uitvoerig gescout hebben voirdat hij gekocht werd. Dus is wel degelijk over de investering nagedacht ondanks dat het veel geld is voor een 19 jarige

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren