Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik ben een man geworden en wil nu prijzen winnen met Real Madrid'

Laatste update:
/

Casemiro denkt klaar te zijn om het te gaan maken in Madrid. Na een jaar te zijn verhuurd aan FC Porto, keerde de Braziliaanse middenvelder deze zomer terug in de Spaanse hoofdstad, waar hij nog tot medio 2017 onder contract staat. "Ik ben een man geworden", zegt de 23-jarige Casemiro in een interview met Marca.

De Zuid-Amerikaan stapte in januari 2013 over van Sao Paulo naar Real Madrid, waar hij zich aanvankelijk vooral tevreden moest stellen met duels in het B-elftal. Een verhuur aan FC Porto bleek dan ook een uitstekende tussenoplossing. "Ik ben sterker geworden in Portugal. Ik ben hongerig teruggekeerd en wil prijzen winnen met Real. Ik zal daar hard voor werken."

De concurrentie bij de Koninklijke is echter moordend en het is dan ook zeer de vraag of Casemiro nu wel op een serieuze kans kan rekenen. "Ja, we beschikken over veel kwaliteit op het middenrif. Dat is alleen maar goed voor het elftal", vindt de negenvoudig international van Brazilië, die vorig seizoen tot 28 optredens kwam in het shirt van Porto.

Gaat Casemiro een basisplek afdwingen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Casemiro wel veel zal spelen maar een basis plaats gaat hem niet worden. Hij zal de 1e vervanger van zowel Modric als Kroos zijn op het middenveld. Genoeg minuten maar als die 2 fit zijn krijgen ze de voorkeur.

28 juli 2015 om 14:42

Helemaal mee eens. Zolang Irramendi maar niet speelt.

Ik ben niet tevreden over Casemiro speelt nog steeds veelste zwak.
Je had hem beter voor een goede prijs weg kunnen doen en dan Vidal voor 30 miljoen halen dan heb je ook meteen een Galactico.
Wat Perez allemaal aan het doen is weet ik niet?
Volgens mij is Perez helemaal van slag door Ramos en Casillas haha.

28 juli 2015 om 14:44

Heb je hem vorig jaar zien spelen? Vidal is idd een top speler, maar ik denk niet dat hij graag 3de viool speelt achter modric en kroos, wat Casemiro geen probleem mee heeft en hongerig is.

28 juli 2015 om 14:48

Geloof me niemand wil 3de viool spelen maar Real Madrid heeft die aantrekkingskracht dat toch spelers komen ondanks de sterke concurrentie.
Vidal zou echt wel komen.

28 juli 2015 om 14:50

Vidal is beter dan Kroos, zo een speler heb je zeker nodig in het team die brengt genoeg strijd met zich mee. Maar Kroos kan je inderdaad ook niet op de bank zetten. Ik vind dat Real Madrid wel een nieuwe linksback moet halen, want nog steeds een zwakke plek en nieuwe keeper.

28 juli 2015 om 15:03

Ik vind marcello vaak een van de uitblinkers, maar dan wel met zijn aanvallende acties, verdedigend is het inderdaad niet de aller beste. Maar real madrid is toch juist op zoek naar een back als marcello die lekker mee naar voren komt, het blok pepe-ramos houdt de clubs uit de primera division wel op afstand. En als aanvallende back vind ik marcello wel tot de besten behoren, al dan niet de beste.

28 juli 2015 om 15:05

@s-070 Dat is bullshit Vidal beter dan Kroos? Nee Vidal lijkt beter omdat hij veel strijd levert en ook veel kilometers aflegt hij verdedigt mee en zorgt voor dreiging maar beter dan Kroos? Dat vind ik niet Kroos heeft een geweldige pass die het spel bepaald 1 goeie pass kan al tot een goal dreigen, en Kroos heeft per wedstrijd zo'n 86 procent aangekomen passes. Vidal is formidabel maar ik vind Kroos magistraal goed

28 juli 2015 om 15:27

Vidal is echt niet beter dan Kroos. Ze zijn lastig te vergelijken, maar beter is hij zeker niet. Overigens heeft Vidal al getekend voor Bayern, waar hij het overgrote deel van de wedstrijden gewoon op de bank zal moeten beginnen.

28 juli 2015 om 17:43

Real Madrid is in zeker 75 van hun wedstrijden 3x zo goed als de tegenstander. En in dat soort wedstrijden kun je beter met Modric en Kroos spelen dan met vidal erbij. En Vidal zou het ook niet pikken om alleen de toppers te spelen. Ik vind Vidal overigens geweldig maar hij is bij real nu gewoon niet nodig.

Casemiro gaat het maken, hij speelt het gehele middenveld uit de basis met zijn kwaliteiten. Hij haat zeker een basisplaats pakken

Als benitez slim is maakt hij niet dezelfde fout als ancelotti en laat hij Modric rusten als hij kan. Dan zal Casemiro heel handig zijn. Als hij zijn spel van bij porto kan doortrekken zie ik het hem heel goed doen in madrid, plus hij ligt goed bij de groep zo te zien.

28 juli 2015 om 14:58

Inderdaad hij gaat genoeg spelen speelt al goed in de voorbereiding. Met als hoogte punt toen die het fysiek won van toure en hem op de grond achterliet.

Een hele goeie back-up voor als er een middenvelder geblesseerd is maar een basisplaats? Wordt lastig met Modric,kroos,james en Isco maar die 4 gaan niet alle wedstrijden spelen dus Casemiro is een goeie vervanger. Real heeft ook Illara en Lucas Silva eventueel dus het middenveld is goed bezet.

Helaas zul je de bank warm gaan houden als een echte man..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren