Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik begrijp volledig dat Messi niet in de basis begon tegen Real Madrid’

Laatste update:

Barcelona gaat dinsdagavond op bezoek bij Olympique Lyon in de achtste finale van de Champions League. Naar verwachting krijgt Lionel Messi 'gewoon' een basisplaats in Frankrijk; de Argentijn werd dit seizoen een paar keer aan de kant gehouden door trainer Ernesto Valverde, waaronder in de bekerwedstrijd tegen Real Madrid (1-1) van woensdag 6 februari. Sonny Anderson begrijpt wel waarom Valverde daar soms voor kiest.

De 48-jarige Braziliaan, tussen 1997 en 1999 goed voor 21 doelpunten in 55 duels voor Barcelona, stelt in gesprek met Goal dat Messi 'volledig in staat' is om 'iedere wedstrijd in zijn eentje te winnen'. "Op welk moment hij ook wil", voegt Anderson daaraan toe. "Dat is waarom Valverde voorzichtig met hem omgaat. Hij wil dat Messi op zijn best is. Zonder hem krijgt Barcelona het erg moeilijk, dus ik snap de keuzes van Valverde erg goed."

"Ik begrijp volledig dat Messi niet in de basis begon tegen Real Madrid. De ploeg heeft de kwaliteit om soms ook zonder Messi te spelen", vervolgt de voormalig international, die tweemaal landskampioen werd met Barcelona. "Het is de plicht van Valverde om het maximale uit Messi te halen, want hij is de enige speler ter wereld die een wedstrijd in zijn eentje kan beslissen."

Anderson verwacht dinsdag geen makkelijke avond voor Barcelona, ondanks de favorietenrol. "Het wordt moeilijker dan je zou verwachten. Lyon heeft dit seizoen goede wedstrijden gespeeld tegen Manchester City en Paris Saint-Germain", waarschuwt de oud-spits. "Het is een team dat vaak boven zichzelf uitstijgt tegen de sterkste ploegen van Europa. Thuis kan Lyon misschien een goed resultaat boeken, maar in Camp Nou zal het moeilijk worden om Messi bij te houden."

Wint Barcelona dinsdagavond bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk haalt Barcelona goeie vervanger voor Messi

18 februari 2019 om 12:03

Jaa dat is helaas dus vrijwel onmogelijk

18 februari 2019 om 12:12

Die moet nog geboren worden

18 februari 2019 om 12:19

Ik hoop dat ik in mijn leven nog iemand zo goed zie voetballen als Messi

Wat een onzin raaskalt Anderson hier. Er zijn heel veel spelers die de klasse hebben om een wedstrijd in hun eentje te beslissen. Daarin is Messi echt niet de enige ter wereld. Wel heeft hij het natuurlijk in zijn carrière veel vaker gedaan dan ieder ander, maar dat maakt niet dat hij de enige is die het kan. Ook is het natuurlijk onzin dat hij volledig in staat' is om 'iedere wedstrijd in zijn eentje te winnen'. Kan mij van de laatste jaren genoeg kwart finales in de CL herinneren die vast wel had willen winnen. Laatste 3 jaar heeft ie 0x gescoord in de kwartfinale CL. Dat was vast niet omdat ie niet wilde winnen en beslissend voor zijn club wilde zijn.

18 februari 2019 om 12:32

Ach, Anderson liet vandaag al eerder zien maar een beetje te bazelen. Totaal niet serieus te nemen die man.

Hij vergeet mis even Ronaldo, maar ik begrijp waarom.. Messi doet het op een onnatuurlijke manier.. Verder heeft hij wel een punt, de beker lijkt me minder belangrijk dan de competitie of CL..

18 februari 2019 om 12:11

Ronaldo komt niet in de buurt van Messi

18 februari 2019 om 12:18

Dat zeg ik toch.. Maar Ronaldo is daar ook een krak in..

18 februari 2019 om 13:19

@gramozmorina

Ieder zijn eigen mening, toch? Ze hebben hem beide 5 keer gewonnen en zijn in hun eigen wijze onnavolgbaar. Ik vind persoonlijk Ronaldo leuker om naar te kijken, maar dat is waarschijnlijk omdat ik de kracht van Ronaldo mooier vind dan de souplesse en precisie van Messi.

Ieder zijn eigen mening, maar zeggen dat de ene beter is dan de andere, is een mening, geen feit.

18 februari 2019 om 12:24

Nope. Ronaldo beslist geen wedstrijden voor je. Hij scoort wel als het team er staat, tegenwoordig zelfs in belangrijke wedstrijden sinds een jaar 2 a 3.

18 februari 2019 om 12:55

Thja
Hij was vorig jaar in de halve en finale ook nergens.
Maar door de media kijken we alleen maar naar Ronaldo en Messi.

Maar als we eerlijk moeten zijn dan is Bale veel belangrijker geweest dan wie anders dan ook.

18 februari 2019 om 15:20

Sarcasme mag ik hopen?

18 februari 2019 om 17:25

tot aan de halve finale alles gewonnen door ronaldo zen goals en assist en dan heb je bale die in de finale scoort 1 prachtige de ander met geluk voor de rest was ie der amper ga geeneens verder over ronaldo hoe durf je modric marcelo ramos kroos varane casemiro onder bale te gooien bale was en minst belangerijke speler tot aan de finale ze hebben hem nooit nodig gehad om daar te komen

Ik ben het eens met het laatste stukje in het artikel. Lyon moet absoluut niet onderschat worden. Tegen City en PSG waren ze niet de mindere en hebben beide topploegen verslagen. Barca moet een les hebben getrokken uit de wedstrijd tegen Roma vorig seizoen. Ze kunnen niet weer op hun plaat gaan en ik verwacht dat ze vol gaan inzetten. Pak je de winst morgen, dan sta je met een been in de finale. In Camp Nou zie ik Lyon niet winnen.hooguit een gelijkspel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren