Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik baal dat ik nog niet in de Eredivisie speel, maar geloof nog in die kans’

Laatste update:

Nick Coster hoopt dat zich na dit seizoen een mooie club voor hem meldt in Volendam. De 27-jarige linker middenvelder is op een leeftijd aangekomen dat hij zijn beste jaren tegemoet gaat. Het liefst zou hij die jaren doorbrengen in de Eredivisie, zo zegt hij in Voetbal International. Jaren geleden maakte Coster al deel uit van een Eredivisieclub, maar veel plezier had hij daar naar eigen zeggen niet van.

/

Coster doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag en speelde in het seizoen 2006/07 vier wedstrijden op het hoogste niveau; in dat seizoen degradeerde de club. Na nog een jaar in Den Haag maakte hij de overstap naar FC Dordrecht en vorig jaar zomer, na vier jaar aan De Krommedijk, volgde een contract bij FC Volendam. Vanuit die club zou een stap omhoog erg welkom zijn.

“Natuurlijk durf ik de Eredivisie aan, ik zou die kans weleens willen krijgen. Ik baal ervan dat ik nog niet in de Eredivisie speel, maar ik ben ambitieus en ik geloof er in dat die kans nog wel komt. Ik heb er destijds niet van kunnen genieten bij ADO, het was een rumoerige tijd. Ik hoop daarom op een nieuwe kans in de Eredivisie. Sommigen zullen het anders zien, maar ik zeg dat ik pas 27 ben”, aldus Coster.

Denk je dat Nick Coster in de zomer een kans krijgt in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pas 27 dan ben je op je retour ik denk niet dat er een club uit de Eredivisie zit te wachten op Coster

9 februari 2013 om 08:24

Ik kan hooguit bedenken dat de clubs uit de onderste regionen hem als een nuttige speler zien. Hij heeft echter wel een punt dat voetballers goed zijn tussen de leeftijd van 27-30. Het nadeel is alleen dat de clubs hem niet zullen halen om er iets van winst uit te kunnen halen. Bovendien loopt zijn contract nog tot 2014 waardoor er een afkoopsom betaald moet worden aan Volendam. Dit en het feit dat er weinig tot geen geld zit bij de clubs waar hij eventueel naar toe zou kunnen zorgen ervoor dat deze "terrier" niet snel interessant zal worden.

9 februari 2013 om 14:50

Je hebt ook een verschil tussen hoe goed iemand is op zijn 27ste. Deze jongen kan misschien wel in zijn "prime" zitten maar op welk niveau? Stel dat zijn plafond nu, vergeleken kan worden met Iniesta op zijn 18de. Wat stel je dan voor?

Er is ook een gigantisch verschil tussen Iniesta op zijn 27ste en deze jongen. Blijkbaar is hij niet geschikt genoeg voor de eredivisie en/of steekt hij er boven uit daarom heeft geen enkele club interesse. Of ze zien jongens bij hun jeugd rondlopen die nu al meer potentie hebben en beter spelen.

9 februari 2013 om 14:54

Misschien heeft hij wel veel kwaliteiten, maar valt hij nooit op? Een beetje a la Busquets bij Barcelona. Als Busquets bij Volendam zou spelen, dan zou hij ook niet zo opvallen. Het is één van de elf hardwerkende spelers die het vuile werk op moet knappen voor de aanvallende/lui spelers. Een Galasek viel ook nooit op bij Ajax, maar had ook zijn toegevoegde waarde op zijn manier. Coster is misschien ook zo'n speler die nooit opvalt, maar wel zijn bijdrage levert.

9 februari 2013 om 15:23

zeker niet! costercoster wat een pisventje is dat zeg! toen hij weer tegen dordt speelde, floot het publiek hem uit. Het was voor ons een gevoelige stap. maar hij daagde ons uit en kwam verhaal halen. als een stoer mannetje zij die tegen iedereen kom dankomdan! deze jongen is totaal geen versteking voor een eredivisie club! is een matige speler met praatjes.

@ Martok: Zoveel zal hij toch niet kosten? Een anderhalfjarig contract voor een speler uit de Jupiler League, die kan toch nooit meer kosten dan 100.000 euro? Als hij de kwaliteiten voor de Eredivisie heeft, dan neem ik aan dat ze hem wel ophalen.

9 februari 2013 om 14:53

Die kwaliteiten heeft hij misschien wel maar er lopen betere goedkopere jongens rond? 100 000 euro is veel geld, voor elke club, ik zou het investeren in de jeugd.

9 februari 2013 om 14:57

Ik zei ook maximaal 100.000 euro. Ik zat meer te denken aan 10.000-50.000 euro. Als je ziet dat Ajax Sana haalt voor 300k, dan kan deze speler inderdaad niet 100k waard zijn. Investeren in de jeugd is een optie, maar welke talentjes willen bij Volendam in de jeugd spelen? De goede talentjes uit die regio geven dan toch de voorkeur aan Ajax of desnoods AZ. Volendam is echt één van de laatste opties lijkt mij.

Heb hem nooit ziene spelen maar ja je moet ambities hebben ook al is hij 27 kan gewoon een kans krijgen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren