Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren constateert veranderingen bij PSV: ‘Dat soort dingen, discipline’

Laatste update:

PSV nam vorige maand afscheid van Mark van Bommel als trainer, daags na de 3-1 nederlaag tegen Feyenoord in De Kuip. Ernest Faber werd korte tijd later aangesteld als interim-coach in het Philips Stadion. Laatstgenoemde is pas enkele weken bezig met de selectie van PSV, maar Mohamed Ihattaren constateert nu al verschillen met de periode van Van Bommel in Eindhoven.

"Er zijn wel wat dingetjes veranderd qua regels, die de trainer liever zelf hanteert", vertelt Ihattaren vanuit het trainingskamp van PSV in Qatar aan FOX Sports. De aanvallende middenvelder, die definitief heeft gekozen voor het Nederlands elftal, komt gelijk met enkele voorbeelden op de proppen. "Dat iedereen bij PSV dezelfde kleren aan heeft als we gaan eten bijvoorbeeld. Dat soort dingen, discipline."

Ihattaren viert volgende maand zijn achttiende verjaardag en kan naar eigen zeggen dus nog steeds als talent worden bestempeld. "Ik ben nog niet zo oud", beaamt de bij PSV doorgebroken middenvelder. Ihattaren denkt niet dat hij het wisselvallige elftal van Faber nu al kan dragen. "De beste spelers van de wereld zijn niet elke wedstrijd goed. Het is een beetje makkelijk gezegd over een jongen van zeventien. Zelfs de besten zijn niet iedere wedstrijd aanwezig."

Ihattaren, met 7 doelpunten en 9 assists in 37 wedstrijden voor PSV, bereidt zich met PSV voor op de tweede seizoenshelft. In Qatar wordt in vriendschappelijk verband aangetreden tegen Club Brugge en KAS Eupen. Op 19 januari is VVV-Venlo de eerste opponent in competitieverband. Voor Ihattaren, die er goed opstaat bij bondscoach Ronald Koeman, staan belangrijke maanden voor de deur met het EK in aantocht. Koeman zal normaal gesproken in mei zijn definitieve EK-selectie wereldkundig maken.

Mohamed Ihattaren gaat met Oranje naar het EK

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbaasd me wel Van Bommel leek me juist wel een trainer van de discipline maar dit viel dus wel mee? Zijn er PSV fans die kunnen beamen dat hij te losjes was met de groep? Of is dit gewoon een actie voor de bã¼hne van Faber?

8 januari 2020 om 08:49

Dacht dat ik laatst had gelezen dat het onder Van Bommel gebruikelijk was om pizza’s te laten bezorgen in de kleedkamer na de wedstrijd. Getuigt ook niet echt van discipline.

8 januari 2020 om 09:54

Pizza na de wedstrijd doen ze bij zoveel clubs. Niks aparts aan.

8 januari 2020 om 10:29

Och gut, hier hebben we er weer eentje die de klok heeft horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt en er ook nog eens 'n puberale conclusie aan verbindt.
Bij driekwart van de eredivisieclubs zijn pizza's gebruikelijk na een wedstrijd. Zelfs op topsportcentrum Papendal staat pizza op het menu.
Bij PSV wordt al jaren en jaren soms pizza geserveerd, dus niet alleen onder van Bommel.
Bovendien worden die pizza's zelf in het stadion gemaakt met adviezen van een voedingsdeskundige. Dus gezond deeg, tomatensaus, beperkt kaas, mager vlees en groenten.

8 januari 2020 om 11:08

@Patroo, even in defense van de psv'ers, ga jij anders na 90min rennen met een gortdroge bek wat eten dan. De pizza's worden lekker sappig door tomatensaus waardoor het zo je keeltje in glijdt. Betere en gezondere voeding bestaat er niet na een inspanning, want niet eten is nog altijd ongezonder.

Een geweldig talent. Hoe van Bommel met deze jongen is omgegaan is werelds. Eerst beetje laten ruiken vervolgens een basisplaats geven op de buitenkant Steven eigenlijk opofferen voor Mo. Zodat Mo op de zijkanten leert voetballen hoe je meeverdedigd etc. Na een tijdje mocht hij dan eindelijk op 10 spelen. En deed het goed bij Mo zie je elke wedstrijd zelfs wanneer hij slecht speelt waarvan je denkt wow. Nu hij meer gewend is schiet hij ook meer en speelt hij met meer risico. Juist bij zijn debuut en begin wedstrijden speelde hij 80% op save . Nu juist 80% risico. Met de juiste trainer kan hij ver hij is nog jong en denk ik fysiek nog niet in staat om veel mee te verdedigen vel te verdedigen.
Doet me beetje denken de Bruyne die fysiek ook prima is. Laten hopen dat mo dat niveau haalt. Mentaal is hij ook sterk na alles wat er gebeurd is.
Mo haalt niet uit naar Mark trouwens hier hij noemt de verschillen niks niks minder.
Zelfde kleren doet me denken aan een kostschool in Amerika.
Faber is trouwens een prima trainer bij Fc Eindhoven goed gedaan en bij Nec ook goed gedaan.
Zijn periode bij FCG was ongelukkig.

8 januari 2020 om 08:54

Dat is wel een verdienste van van Bommel ja, Ihattaren was ook een van de weinigen die duidelijk liet merken te balen van zijn vertrek.

7 doelpunten en 9 assists in 37 wedstrijden voor Psv, werkelijk waar unieke cijfers voor zo'n jonge jongen, blij dat hij voor NL heeft gekozen hopelijk maakt hij de verwachtingen waar.

Nu komt alles goed...ze hebben dezelfde kleren aan met het eten! Kom op zeg...als je zo'n kop boven het artikel zet, kun je toch wel een paar echte voorbeelden noemen. Wat maakt het ons nou uit in wat voor kleren ze eten.

8 januari 2020 om 13:02

Het gaat om het feit dat een journalist aan Mo vraagt welke zaken er veranderd zijn sinds de wijziging van hoofdtrainer. Hij stipt dus verschillen aan, waaronder dus de kleding tijdens het eten. Niemand heeft het erover dat alles goed komt, dat verzin je zelf maar.

8 januari 2020 om 13:18

ja, maar dat is toch een totaal oninteressante verandering.mark train om 09.30, faber om 09.15mark komt met de fiets naar de training, Faber met de autoenz enzstraks gaat ie nog schrijven dat de initialen op de kleding van de trainer veranderd zijn, sinds Faber het over genomen heeft...

Ik denk niet dat het dragen van dezelfde kleding aan de eettafel ervoor gaat zorgen dat Rosario ineens gaat strooien met ballen vooruit en dat Bruma hierdoor ineens gaat scoren.

8 januari 2020 om 12:39

Oh gut oh gut. Komt f3rhoologans weer met diepgang zijn mening uitten. Dankjewel voor je mening, onderbouw het eens?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren