Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ierse ploeg kreeg duizenden euro’s aangeboden om Messi te sparen’

Laatste update:

De Ierse voetbalbond FAI ontkent dat spelers van de nationale ploeg in 2010 geld hebben aangenomen om Lionel Messi tijdens een vriendschappelijke interland (0-1) te sparen. De krant La Nación meldde woensdag dat iedere voetballer bijna 9.000 euro aangeboden zou hebben gekregen om het rustig aan te doen met Messi.

/

Wijlen Julio Grondona, voormalig voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, zou de internationals van Ierland hebben benaderd omdat hij de benodigde verzekeringen voor Messi voor het oefenduel niet op tijd rond kon krijgen. Om te zorgen dat de ster van Barcelona niets overkwam, zou hij zich dus met een zak geld bij het Ierse team hebben gemeld.

Onzin, zegt de FAI in een verklaring. Men laat weten zich niet te herkennen in de berichtgeving en dat men zich gaat beraden over juridische stappen. Begin juni kwam de Ierse bond ook al negatief in het nieuws, toen algemeen directeur John Delaney toegaf dat de FIFA Ierland miljoenen heeft betaald om de zaak over de handsbal van Thierry Henry te laten rusten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 juni 2015 om 19:23

Verzekering van de spelers en de daar bij behorende ledematen. Dit is dus meer een "pas een beetje op met lichamelijk contact, want als het fout gaat kost het ons een vermogen".

24 juni 2015 om 19:24

Waarschijnlijk een verzekering die een x-bedrag zou uitkeren aan FC Barcelona indien Messi een blessure zou oplopen.

24 juni 2015 om 19:37

ja, die jongens zijn voor miljoenen verzekerd.
Dat was in Cruijff zijn tijd al.
Dat was de eerste die zijn benen liet verzekeren.
Zijn vrouw daarentegen niet.

24 juni 2015 om 19:49

ik denk niet dat er een maatschappij robben wil verzekeren...

24 juni 2015 om 22:09

Of Boilesen

24 juni 2015 om 22:31

Waarom? Die heeft alles al gehad. Kleine kans dat er nu nog een blessure langs komt die hem zijn carrière kost.

Lijkt mij dat als je geen verzekering hebt Messi gewoon aan de kant houdt? Het is een vriendschappelijke wedstrijd nota bene.

24 juni 2015 om 19:36

Vriendschappelijk of niet, elke ploeg moet gewoon met de sterkste elf aantreden voor de supporters. Al laat je hem 20 minuten spelen. Vaak krijg je als supporter niet veel kansen om een bepaalde speler te kunnen zien.

Weet nog dat ik Ado-Barcelona ben gaan kijken tijdens de residentiecup in 1996 Prachtig om spelers als Stoitchkov en Ronaldo in actie te zien.

24 juni 2015 om 19:42

Maar toch wordt vaak zat in oefenwedstrijden besloten om je beste spelers rust te geven, dus begrijp niet waarom Messi hier per se moest spelen

24 juni 2015 om 20:07

Vaak betaalt een land of club om tegen een topclub of land te mogen spelen.

Natuurlijk kopen Argentijnen alles en iedereen om.
En ze hebben nog gelijk ook....
Messi kreupel laten schoppen terwijl hij onverzekerd rondliep...
hoe dat dan ook kon.

Is dit niet matchfixing. Want als je messi niet onderuit mag halen word het zo 20-0 omdat hij dan over door heen glijd

Ach, van wat ik heb gezien ontwijkt Messi in veel gevallen toch vrijwel alle tackles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren