Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iedereen weet dat het mijn wens is om het shirt van Atlético te blijven dragen’

Laatste update:

Het contract van Fernando Torres bij Atlético Madrid loopt komende zomer af. Ondanks dat hij dit seizoen hoofdzakelijk als invaller in het veld kwam, hoopt hij zijn verbintenis bij los Colchoneros nog te verlengen. De kans op speeltijd lijkt volgend seizoen echter niet toe te nemen voor el Niño.

Atlético wil namelijk in de persoon van Alexandre Lacazette een nieuwe spits aan de selectie toevoegen. Voor Antoine Griezmann zou dat een reden zijn om in de Spaanse hoofdstad te blijven, terwijl Torres ook Kevin Gameiro voor zich moet dulden. “Iedereen weet wat mijn wens is. Ik hoop dat ik het shirt van Atlético kan blijven dragen, dat is wat ik wil en dat is geen geheim”, zegt Torres in gesprek met de Spaanse pers.

“Het is aan de club of we het eens kunnen worden over een meerjarig contract. Als ze het van jaar tot jaar willen bekijken, vind ik dat ook goed. Ik hoop hier in ieder geval nog een jaar te spelen”, vervolgt de spits zijn verhaal. “Ook voetballers hebben problemen. Je wil vooruitgang blijven boeken in je carrière en je moet beslissen waar dat het beste kan.”

Moet Atlético Fernando Torres komende zomer behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn als die nog tenminste 1 jaar zou kunnen bijtekenen. Kan die nog in het nieuwe stadion spelen 😃 Bij een topclub je loopbaan afsluiten is natuurlijk moeilijk als je het niveau niet haalt. Hopen dat hij het wel kan.

20 mei 2017 om 16:56

Voor hem zou het leuk zijn...Voor mijn ogen niet. Hij raakt niets meer en een bal aannemen zit er ook al niet meer in....nee liever gewoon een andere functie geven binnen de club.

Mooie functie binnen de club geven en Lacazette en Vardy halen. Weg met Gameiro...En Griezmann gewoon verkopen voor 110 miljoen.

Youmeatleti!,

Zit er enige gedachte achter wat je nu eigenlijk schrijft. Alles wat je in die 2 zinnen typte is nou juist wat Atletico niet moet doen.

Ze moeten hoe dan ook Griezmann houden willen ze meedoen in de CL. Ook Torres moet dan gewoon blijven. Dat is een Atletico icoon en die hoort in de groep. Dat zorgt voor een bepaalde sfeer ook binnen je team als je zo'n clubjongen erbij hebt. Zoals Kuyt bij Feyenoord ook was. Lacazette? Ja die zou je eventueel kunnen halen in plaats van Gameiro. Leuke speler bij Lyon. Fysiek sterk en een echte killer. Maar denk je dat hij ook bij Atletico past? Zie je het voor je? Vind dat totaal geen speler voor Atletico eigenlijk. en oh mijn god. Jamie Vardy? Krankzinnig gewoon. Vardy in Atletico. Nee. Gewoon niet. Falcao terughalen zou geweldige stap zijn. Lacazette is een optie. Maar Griezmann moet je ten alle tijde houden als je die in je ploeg hebt. Een topper voor in de basis er naast en Torres als gouden invaller houden. Daarnaast heeft Atletico op de overige posities gewoon meer breedte nodig om een heel seizoen mee te kunnen draaien om alle prijzen.

Afgelopen tweestrijd met Real werd het gewoon pijnlijk duidelijk, het kwalitetisverschil. Atletico ging er vol voor eerste helft. Speelde zich eerste 40 minuten helemaal leeg en perste er een 2-0 voorsprong uit maar daarna nam Real het voetballend gewoon over. Atletico moet duidelijk nog stappen maken en dat moet ook met aankopen, zeker weten. Maar wel de juiste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren