Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Iedereen hoort dat ik die Pool ben die aan Lewandowski doet denken'

Laatste update:

Ajax was in de zomer op zoek naar een grote, sterke spits en kwam uit bij Arek Milik. De aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van Bayer Leverkusen en was in de voorbereiding en in de eerste competitiewedstrijd de eerste keus in de Amsterdamse aanval. Milik raakte zijn basisplaats echter al snel kwijt aan Kolbeinn Sigthórsson en wacht nu op de bank op een nieuwe kans.

/

Milik mocht dit seizoen alleen nog een uur meedoen tegen Vitesse en maakte in dit duel geen grootse indruk. De Pool blijft strijdbaar: "Ik wil bewijzen dat ik absoluut goed kan voetballen", zegt hij in gesprek met Polska Times. "Ik ben nog steeds jong, pas twintig jaar, en er wordt veel van me verwacht. Dat mag ook. Alleen hoort iedereen dat ik die jonge Pool ben die aan Lewandowski doet denken. Dat voelt een beetje ongemakkelijk."

"Ik vind het geen belediging, absoluut niet, maar Robert en ik zijn hele andere spelers", benadrukt Milik. "Het is onvermijdelijk dat er vergelijkingen worden gemaakt, maar ik ben vooral bezig met mezelf. Ik weet dat ik slecht heb gespeeld, maar wat eraan schort, valt moeilijk te zeggen. Tijdens de voorbereiding ging het best aardig. Het is mijn verantwoordelijkheid beter te worden en daar doe ik alles voor."

Denk je dat Arek Milik het gaat maken bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap werkelijk niks van de beslissing van Frank om deze jongen op de bank te houden. Slechter als siggy kan niet denk ik. Als ik Frank was dan zou ik ze gewoon af laten wisselen. Worden ze niet slechter van!

9 september 2014 om 11:29

Of juist wel. Een spits heeft zelfvertrouwen nodig en dan krijgt hij doordat hij vertrouwen van zijn trainer krijgt. Als je ze afwisselt krijg je hetzelfde probleem als bij PSV toen met Locadia en Matavz. Dan maken ze allebei geen goals.

9 september 2014 om 14:38

Hahaha nou ik hoorde ze idd vooral bij ajax (de supporters en bestuur) roepen dat ze de nieuwe lewandowski hadden aangetrokken. Daarom zat hij wsl ook bij ausburg op de bank. En troth dit komt van je eigen kamp af Lees maar eens eerdere berichten terug van Milik. Is gewoon nu al te licht en absoluut geen nieuwe lewan iig.

9 september 2014 om 14:55

Vertel eens, waar hoorde jij dat? Ben erg benieuwd.. Of loop je te stoken.
Ik las juist erg voorzichtige en sceptische berichten, niet raar voor een jongen die niemand kent.

9 september 2014 om 15:34

Dus jij schrijft hem al af. Hij is 20, Pools en kent dus de taal niet, hij moet eerst wennen aan alles bij Ajax, maar ook alles buiten het veld is anders. Daarnaast heeft hij pas 1? / 2? competitiewedstrijden gespeeld en hij was vaak aanspeelbaar, dat de spelers in balbezit hem niet op zochten, is eerder een gebrek aan kwaliteit in de andere linies.

9 september 2014 om 16:13

Lees de eerdere berichten maar eens terug over deze speler dan,waren menige supporters die riepen dat het de nieuwe betere Lewa was. Vind dat eerder provocerend dan dat ik dat hier weer de mensen herrinder aan hun eigen uitspraken. En ja world ik schrijft m af net als de trainer die een spits erbij moest hebben,terwijl er pas 3 zijn. En zeg niet dat dat niet zo is.

9 september 2014 om 15:33

Frank moet zivkovic gwn late spele. Niks ervan met langzaam brenge. Hij heeft zich al beweze bij fc groningen. En hij is veel beter dan dezw jonge en siggy

Ik blijf vertrouwen hebben in die jongen, tot hij mij het tegendeel bewijst. Daarvoor moet hij echter wel spelen, ik kan hem niet beoordelen als hij niet speelt, in de voorbereiding liet hij toch aardige dingen zien. Alleen zijn aanname is al van 10x hogere kwaliteit dan Siggi..

9 september 2014 om 11:35

Ik wil deze jongen ook zeker niet opgeven. Wat ik echter wel opvallend vind, is dat hij nu in 2 interviews gister en vandaag aangeeft dat hij niet weet waar t nu precies aan schort. Hij geeft wel aan dat het beter moet, maar wat er dan precies beter moet weet ie niet.

9 september 2014 om 11:53

Ga er maar vanuit dat dat geen 2 interviews zijn, maar 1 interview waar Voetbalzone gewoon 2 berichtjes van maakt.....

Verder gewoon een speler die wat vertrouwen nodig heeft, al vraag ik me op basis van wat ik gezien heb wel af of hij wel echt het type spits is wat Ajax nodig heeft.

9 september 2014 om 11:36

Dat vind ik dus ook, Frank zal hem misschien op de trainingen beoordelen, maar ja eigenlijk zegt dit natuurlijk niet zo veel. Het gaat er toch om wat die jongen in de competitie laat zien. Na 90 minuten lijkt hij al afgeschreven, ik vraag me af: Wilde Frank deze spits überhaupt wel? En wat er op dit moment met Zivkovic gebeurt snap ik ook niet. Had hem dan nog maar een jaartje uitgeleend aan Groningen...

9 september 2014 om 12:15

Zivkovic vind ik wel te begrijpen, die jongen speelde bij Groningen vooral op de omschakeling, met veel ruimte en, heel belangrijk, speelde steeds met z'n gezicht naar de goal. Bij Ajax moet hij leren met z'n rug naar de goal te spelen, ballen vasthouden, kaatsen etc. Dat gaat hij bij Groningen niet leren.

9 september 2014 om 12:43

Is dit waarom alle spitsen falen bij Ajax? Als je een target man wil hebben moet je er een halen, en dan moet je geen speler als Zivkovic halen. Echt zonde, hoop dat hij wel weer de kans krijgt te spelen op de manier waarin hij goed is.

9 september 2014 om 13:20

Ik snap je punt, ik denk dat Ajax op korte termijn veel meer aan Luuk de Jong type had en PSV juist meer aan een Zivkovic type, maar volgens mij is Milik wel zo'n type als Luuk. Echter als Ajax het voor elkaar krijgt Zivkovic de dingen bij te brengen die ze hem willen bijbrengen is hij wel supercompleet, ik denk dat ze daar op gokken.. Hij is jong genoeg om zich die dingen eigen te kunnen maken imo.

9 september 2014 om 12:09

Die jongen straalt ook wel wat uit, maar ik vind het geen spits, meer een 10 eerlijk gezegd.
Het is wel goed om te lezen dat hij met zijn beide benen op de grond blijft staan, en er hard voor werken wil

de proapaganda machine van ajax blijft goed bezig hoor door slechte spelers met grote spelers te vergelijken.

9 september 2014 om 11:40

En dan wil ik graag weten hoe jij denkt te weten dat hij een slechte speler is, aangezien jij hem maar 140 minuten hebt zien spelen.

9 september 2014 om 11:45

Hetzelfde kan jou gevraagd worden, blijkbaar ben jij het niet eens met zijn mening dat het geen slechte speler is. Hoe denk jij dat beter te weten aangezien jij hem maar 140 minuten hebt zien spelen.

Trouwens in sommige gevallen is een kwartier al genoeg om te bepalen of iemand al dan niet voldoet.

9 september 2014 om 12:14

En dit zeg jij tegen een Pool? Wij volgen al onze spelers,in welke competitie ze ook spelen. Het is niet omdat Milik niet speelt bij Ajax dat we zijn kwaliteiten niet kennen ofzo he? Geef die jongen maar tijd,die gaat er zeker nog komen. Snap trouwens niet dat ze hem geen kans geven als zo'n slechte aanval hebt.

9 september 2014 om 13:05

Precies, of Milik beter is dan Sightorsson is voor mij geen vraag, dat weet ik gewoon zeker. Bij Gornik en U21 was wat je zag gewoon pure kwaliteit.

Als hij een serie wedstrijden de kans krijgt, weet ik zeker dat hij die kans pakt en in de basis blijft staan.

9 september 2014 om 11:44

Ik geloof niet dat dit iets van Ajax is. Ik denk dat overal ter wereld snel vergelijkingen worden gemaakt. Donny de groot heeft waarschijnlijk iemand ooit een keer per ongeluk een bal door de benen gespeelt. Sindsdien noemt men hem "maradonny", heeft niks me Ajax te maken. Ik snap trouwens niet wat dit met Propaganda te maken heeft.
On: Sommige spelers blijven het vertrouwen krijgen van De Boer terwijl ze niet denderend spelen. Zie Fischer vorig jaar, Vermeer (begin vorig seizoen), Van Rijn en Serero. Allemaal spelers die naar mijn meining vaker mogen banken. Blind is dan weer een positieve uitzondering op deze regel. Ik denk dat Milik meer moet krijgen.

9 september 2014 om 12:25

Ja, goed punt. Want Milik werd inderdaad nog niet met Lewandowski vergeleken voordat hij naar Ajax kwam.

9 september 2014 om 15:29

Ik word een beetje moe van jou en jouw eeuwige gezeik over Ajax en de spelers van Ajax. Zo'n beetje elk topic is het raak. Je legt het er veel te dik op dat je Feyenoordaanhanger bent.

Volgens mij is het niet de bedoeling dat we op jouw manier discussieren op dit forum. Dat is namelijk niet discussieren, maar trollen.

9 september 2014 om 16:19

Jouw reactie is lekker op voetbal gericht? Hij heeft gewoon een punt,Zivkovic was de nieuwe Kluivert,Milik de nieuwe Lewa,Duarte de nieuwe Davids dus ja de ajax propaganda loopt aardig.

9 september 2014 om 18:32

Je zwamt, net als fransen, een ontzettend eind uit je nek. In Polen was Milik al jaren de nieuwe Lewandowski, voordat Ajax hem aantrok. Zivkovic is nooit de nieuwe Kluivert geweest, dat was Castillion. En Duarte de nieuwe Davids noemen is lachwekkend en een regelrechte belediging naar Davids toe. Duarte mag niet eens de veters strikken van Davids. Ik heb die vergelijking nooit gehoord, maar als die vergelijking gemaakt is, moet dat op uiterlijk zijn geweest.

Sowieso worden praktisch alle (nieuwe) spelers vergeleken met spelers uit het verleden, dat is mens eigen. Ik hoor dat bij Feyenoordspelers ook, alleen wordt daar niet zo Calimero achtig op gereageerd.

PS ik werd vroeger de nieuwe Paul Mariner genoemd, maar ik heb nog nooit voor Ajax gespeeld! Overigens is Paul 35 voudig international van Engeland. Ik speelde bij Bal op het Dak 8.

Ik heb eerlijk gezegd totaal niet begrepen waarom Milik zo weinig vertrouwen heeft gekregen. Hij speelde alleraardigst in de voorbereiding, ook tegen Vitesse deed hij behalve die ene kans eigenlijk alles goed met de bal. Maakte in ieder geval al een veel betere indruk als meevoetballende spits dan Siggy.
Ik zou hem gewoon een aantal wedstrijden de kans geven want veel slechter dan Siggy kan bijna niet...

volgens mij wilde Ajax proberen Sigi in de etalage te zetten, anders kan ik niet bedenken waarom Milik na 1 wedstrijd weer op de bank zat.

Hij speelde goed kaatsjes waren goed balvast geen balverlies hij liep vaak goed maar werd alleen niet aangespeeld hij had meer minuten moeten krijgen sigtherson heeft seizoenen de kans gekregen

9 september 2014 om 15:40

Wie zou de nieuwe Xavi zijn dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren