Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Iedereen die kritiek heeft is gek, hij is nu al bijna net zo goed als Messi’

Laatste update:

Paulo Dybala is in de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot een van de grote sterren van Juventus en de Argentijn wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar clubs als Real Madrid en Barcelona. Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini snapt wel waarom de absolute top is geïnteresseerd in de aanvaller.

/

“Ik bekijk de wedstrijden en Dybala lijkt de beste speler op het veld. Iedereen die kritiek op hem heeft is gek, want Dybala is de nieuwe Lionel Messi. Hij zal zo’n soort speler worden en hij zit nu al dicht tegen dat niveau aan”, doet de preses uit de doeken tegenover Tuttosport. “Heb je die wedstrijd tegen Cagliari gezien? Wie anders had Gonzalo Higuaín op een dergelijke manier richting het doel kunnen sturen?”

“Ik hoop dat Dybala bij Juventus blijft. De club kan zich een dergelijke speler veroorloven, hoewel er natuurlijk aanbiedingen zullen komen. Spelers van wereldklasse zijn natuurlijk gewild”, gaat Zamparini verder. “Wat mij betreft is hij 150 miljoen euro waard. Ik heb hem altijd verteld dat hij een grote speler zou worden. En om dan te bedenken dat een aantal van mijn coaches hem bij Palermo op de bank lieten zitten, begin er alsjeblieft niet over…”

Denk jij dat Paulo Dybala net zo goed gaat worden als Lionel Messi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoveel finesse en flair deze jongen.
Hij gaat zkr strijden met dembele, pogba, martial & hazard om er maar een paar op te noemen voor ballon d'or

17 februari 2017 om 18:50

Niet met Pogba in elk geval, ik zie Hazard, Dybala, Neymar, Griezmann, Bale bijv veel meer kans maken en in de lichting daarna zijn Gabriel Jesus, Sané, Dembele talenten die in mijn meer kans maken dan Pogba. Al gaat Pogba sowieso wel bij de top op zijn positie behoren in mijn ogen, maar de beste van de wereld zie ik hem nooit worden

Iedereen die zegt dat hij het niveau van Messi aantikt is gek. Dybala is heel goed, een wereldtalent maar lang niet Messi.

Dybala zit natuurlijk nog erg erg erg ver van Messi, en dat zal ook zo blijven, ik zie nog groeimarge want het is een fantastische voetballer, maar Messi is gewoon buitencategorie.

Hij is goed, maar is al 23 jaar. Messi had op die leeftijd al Ballon d'or gewonnen..

17 februari 2017 om 17:21

Ben niet zo een fan van Messi, maar wat hij presteerde dat had niemand anders kunnen doen ondanks de spelers om hem heen hoor..

17 februari 2017 om 19:20

Bij Argentinië is messi zwak? Hij is zo'n beetje de enige die iets doet daar. Geef de schuld maar aan incapabele coaches die het barca systeem wilden gebruiken hij argentinie

17 februari 2017 om 20:05

Huhm, ik denk dat Messi zo goed KAN zijn omdat er werkers achter hem lopen. Verdedigt Messi mee, dan is hij lang niet zo goed als dat hij nu is! Ook wanneer het niet loopt met Argentinië en Barcelona is hij te beroerd om zijn verdedegende taken uit te voeren!

17 februari 2017 om 19:30

Ja maar Messi hoefde niet te concurerren met spelers als uhh... Messi!

Hij is boven gemiddeld, maar zeker niet tegen het niveau van Messi. Messi was overigens al veel verder in zijn ontwikkeling toen hij de leeftijd had die dybala nu heeft. Nee, Messi, maradonna, beide Ronaldo's en Ronaldinho waren monsters op die leeftijd.

17 februari 2017 om 18:49

Maradona niet hoor. Die flopte zelfs half bij Barcelona. Wie beter is (Maradona of Messi) blijft een non-discussie, maar ik ben wel meer gecharmeerd van Maradona.

Zucht... Al die uitspraken als "beter dan Messi", "net zo goed als Ronaldo", "hij is minstens 150 miljoen euro waard", etc., etc., beginnen nu wel vermoeiend en onorigineel te worden...

17 februari 2017 om 18:11

Ook altijd leuk dat die uitspraken van teamgenoten, ex-teamgenoten of in dit geval voorzitter komen. Het zou enigzins geloofwaardig zijn als dit van een tegenliggende partij zou komen

Ik denk dat Zamparini of de redactie van vz een paar woorden vergeten zijn, hij is nu al bijna net zo goed als Messi... toen die laatste 15 was.

Geweldige speler! Deze jongen zie ik zeker wel een gouden bal winnen na het tijdperk van Messi en Ronaldo. Wat ik niet zie gebeuren is dat hij het niveau van Messi gaat halen. Denk dat het nog wel even gaat duren voordat daar weer iemand bij in de buurt gaat komen.

17 februari 2017 om 21:22

Ik denk dat we na de Ronaldo/Messi periode weer terug gaan naar 1995-2005 waar je een aantal top spelers hebt die strijden om de ballon D'or ipv elke keer weer dezelfde 2.

Je zou bijna denken dat Zamparini een doorverkoop percentage heeft bedongen. On topic: geweldige speler natuurlijk maar zonde als hij naar Real of Barca gaat, deze jongen kan bij Juventus de belangrijkste speler worden bij de twee topclubs in Spanje weet je dat nooit zeker.

Bij palermo was al te zien dat het n topspeler was

Ik verwacht dat niemand de komende jaren het niveau van Messi gaat halen. Ook Dybala niet. Dat hij een wereldtopper gaat worden geloof ik wel. Hij heeft de potentie en de klasse. Ik ben gecharmeerd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren