Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Idrissi krijgt na moeizaam avontuur bij Ajax harde boodschap van Sevilla

Laatste update:

Oussama Idrissi is met weinig perspectief teruggekeerd bij Sevilla, zo meldt Estadio Deportivo dinsdag. De 25-jarige vleugelspits heeft van trainer Julen Lopetegui te horen gekregen geen toekomst te hebben in het eerste elftal. Sevilla hoopt komende zomer een deel van het grote aankoopbedrag dat vorig jaar aan AZ werd betaald terug te verdienen.

Idrissi kwam vorig jaar voor twaalf miljoen euro naar Sevilla, maar wist in Andalusië geen moment te overtuigen. De aanvaller speelde in LaLiga slechts 24 minuten en werd in januari uitgeleend aan Ajax. Achter aanvoerder Dusan Tadic zat Idrissi voornamelijk op de bank en in de invalbeurten die hij kreeg maakte hij geen al te sterke indruk. In totaal speelde Idrissi veertien officiële duels voor Ajax, waarin hij geen enkel doelpunt of assist liet noteren.

Sevilla heeft geen vertrouwen meer in Idrissi en technisch directeur Monchi heeft de Marokkaans international dan ook op de markt gebracht. Alleen als de linkerspits zich in de voorbereiding laat zien aan Lopetegui én als interessante aanbiedingen uitblijven, mag Idrissi bij het eerste elftal blijven. Sevilla staat deze zomer open voor diverse soorten aanbiedingen voor de buitenspeler en houdt er rekening mee dat het terugverdienen van zijn volledige aankoopbedrag waarschijnlijk onrealistisch is.

Idrissi mag ook verhuurd worden, het liefst met daarbij een verplichte optie tot koop van minimaal acht miljoen euro. Dat is tevens het resterende bedrag dat Sevilla nog op de speler moet afschrijven. Los Rojiblancos vragen daarnaast een huurvergoeding. Er zijn nog geen concrete aanbiedingen voor Idrissi binnengekomen, al hebben Club Brugge en enkele clubs uit de lagere zone van de Premier League belangstelling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, heeft niet veel laten zien en bij Ajax ook niet de kans gehad. Gaat moeilijk voor hem worden. Feyenoord?

6 juli 2021 om 18:09

Wat is dat nou weer voor reactie? Niet goed genoeg voor Sevilla (geen schande), komt bij Ajax niet aan de bak en dan maar naar Feyenoord? Waarom? Waarom die mindset ?
Feyenoord heeft niets aan dure net niet voetballers. Daar moet Feyenoord niet meer in willen investeren als ze willen doorgroeien; in deze jongen zit te weinig rek.

6 juli 2021 om 18:13

Heel simpel die mindset toch? Sevilla en Ajax zijn beide (stukken) verder dan Feyenoord. Als je als speler daar niet slaagt moet je een stap omlaag en dat is een club als Feyenoord wel. Of Feyenoord hem nodig heeft als type speler is wat anders, maar Idrissi kan Feyenoord weldegelijk sterker maken.

6 juli 2021 om 18:19

Eigenlijk wat Barca—070 zegt. Denk dat hij oprecht een versterking kan zijn voor Feyenoord en dat ie goed op zn plek zou zijn weer in de Eredivisie. Sevilla en Ajax zijn te hoog gegrepen.

6 juli 2021 om 18:39

Volgens mij is dat vrij duidelijk. Als je het bij Ajax niet haalt kan je nog steeds bij Feyenoord slagen. Daarnaast zou een idrissi een fantastische aankoop zijn voor Feyenoord, helaas is ie onbetaalbaar.

6 juli 2021 om 21:46

Noem me gek, maar eventueel terug naar AZ indien die daadwerkelijk 10 mil vangen voor Stengs? Weet alleen niet of Karlsson op de rechterkant kan spelen, aangezien Idrissi voornamelijk links speelt.

6 juli 2021 om 18:33

Dan moeten ze eerst de regenboog volgen naar de pot met goud, want hij is op dit moment gewoon te duur voor feyenoord

6 juli 2021 om 18:36

@WillieOvertoom….Waarom bij een speler die amper de kans heeft gekregen meteen zeggen…..heeft niet veel laten zien. Nee natuurlijk niet, omdat hij altijd maar 5 a 10 minuten mocht invallen. Als hij al mocht invallen. Was gewoon opvulling van de selectie. Kreeg de kans niet eens zichzelf te laten zien.

6 juli 2021 om 18:46

@wiieOvertoom beter kan Vitesse proberen om hem een seizoen te huren. Mooie vervanger van Tannane. Of weer even naar AZ.

Opvallend vaak mislukken de spelers van AZ die een transfer hogerop maken.. naast Idrissi ook een Janssen, Alireza en Til. Zou als grote club het niet meer zo snel aandurven om daar een speler te kopen

6 juli 2021 om 18:20

Klopt. Waar zou dit aan liggen? Ik heb er nog geen oorzaak voor gevonden. Er komen zo vaak leuke voetballers uit Alkmaar die het niet redden bij een grotere club.

6 juli 2021 om 18:29

Ik denk dat het te maken heeft met de trainers in het NLse voetbal. Nlse trainers zijn tactisch geniaal vergeleken met de buitenlandse trainers, daarintegen vallen de individuele kwaliteiten van de spelers in de eredivisie tegen, waardoor ze in een ander omgeving, waar je het meer van je individu moet hebben tegen. Kijk een Ziyech, Vd beek. Als Nederland het geld van Engeland zou hebben waren de competities Spanje, Italie en Duitsland niet eens concurrenten geweest voor de eredivisie ben ik van overtuigd. Zelfs een amateur trainer in het Nederlands voetbal heeft meer voetbal know-how dan een Engelse trainer in de Premier League.

6 juli 2021 om 18:50

Haha een beetje een gekke reactie. Daarom hebben wij ook zoveel toptrainers in Europa rondlopen natuurlijk. Nederlandse trainers zijn vaak juist de 'naïeve trainers' die met leuk voetbal willen winnen, maar uiteindelijk niks klaar spelen.

6 juli 2021 om 18:20

El Hamdoui, Jahanbaksh, Landzaat, de Zeeuw, Mahar. Wie was eigenlijk wel succesvol? De enige dit ik kan bedenken (er waarvan ik het juist weer niet had verwacht): Wout Weghorst.

6 juli 2021 om 18:41

El Hamdaoui was fantastisch bij ajax na az dus wel heel raar dat je hem in deze lijst opnoemt

6 juli 2021 om 19:05

Dus je vindt hem geslaagd bij Ajax? Het was het begin van het einde. 1 seizoen redelijk gepresteerd, de selectie uitgezet (twee keer meen ik?) en daarna geen pepernoot meer geraakt ergens.

6 juli 2021 om 19:16

Dembele was in London ook wel een prima spelertje hoor...

6 juli 2021 om 19:28

Dembele heeft het inderdaad ook uitstekend gedaan.

6 juli 2021 om 18:24

Klopt dat een paar spelers zijn mislukt, maar clubs kijken niet perse naar t verleden t zijn allemaal andere spelers die je niet kan vergelijken, en sevilla is gwn een te grote stap geweest voor die jongen maar daar kan az weinig aan doen.

6 juli 2021 om 18:35

Idrissi is een leuk spelertje, maar bij hem was de rek er ook wel redelijk uit denk ik. Een speler die niet verder kan groeien en die van AZ komt redt het niet snel

6 juli 2021 om 18:39

Op Til na zijn het allemaal jongens die niet uit de eigen jeugd komen. Misschien renderen deze jongens gewoon perfect op het niveau van AZ maar is die stap omhoog net te ver. Janssen is een one season wonder geweest die een enorme stap probeerde en faalde, Til is nooit een ster geweest maar werkte optimaal in het AZ team en Idrissi is terecht gekomen bij een club die bij voorbaat weinig perspectief bood. Van Alireza had ik meer verwacht maar van hem denk ik dan ook dat het nog goed komt.

6 juli 2021 om 18:43

Kijk alleen al naar alle spelers die naar Ajax gegaan zijn. Er is er niet 1 geslaagd

6 juli 2021 om 19:02

Volgens mij stond Demy de Zeeuw de eerst jaren toch altijd basis

6 juli 2021 om 20:25

De Zeeuw was ook gewoon prima. Na die trap tijdens het WK was het alleen ineens een stuk minder.

6 juli 2021 om 22:26

Volgens mij doet janssen het erg goed in Mexico, daarbij kan ik ook een groep opnoemen die het wel erg goed doen.

8 juli 2021 om 21:52

Goh. Dat dacht ik nou ook bij onze topclub uit Amsterdam

Vrij logisch als je ziet hoe hij bij Ajax was.
Heeft letterlijk niets toegevoegd op het veld.

Tja, ik was nogal blij dat hij bij Ajax kwam voor de breedte. Hij komt wel voetballen met veel dreiging, maar op een hoog tempo met minder ruimte heb je niet zo veel aan hem. kon het gewoon niet belopen. Wel raar, had verwacht dat hij best wel wat zou kunnen toevoegen.

6 juli 2021 om 18:54

Had precies hetzelfde Binny. Nu ging hij bij AZ weg na een goed seizoen en bij Sevilla een relatief slecht seizoen. Dan moet je veel spelen om te zien of hij weer naar dat niveau kan groeien. Ik twijfel nog steeds of het aan zijn kwaliteiten ligt of dat hij te geforceerd wilde laten zien terwijl hij niet top was op dat moment.

Een gokje kan je niet wagen voor dat bedrag.

"maar wist geen moment te overtuigen in Andalusië" Ja welgeteld 24 minuten de kans krijgen dan gaat dit ook moeilijk hé 😁. Oftewel lekker invullen wat ze bij Sevilla denken. Ik had wel verwacht dat hij niet voor de bank maar vanzelf wel richting basis zou gaan. Benieuwd welke club hem koopt, werd vroeger vaak aan Leicester, Napoli Everton etc gelinkt. Bij Ajax minder goed dan wat hij bij AZ liet zien. Speelde te behouden

6 juli 2021 om 18:20

Speelde bij de invalbeurten bij Ajax verre van behouden, juist veel te geforceerd, zichzelf te graag willen laten zien en daardoor het teambelang volledig te negeren.

6 juli 2021 om 18:29

Juist niet, hij was te behoudend omdat hij z'n gebruikelijke acties niet (durfde) te maken. Hij speelde bijna elke bal breed of terug, terwijl bij AZ hij de ene na de andere actie of goede pass maakte. En dat van het "teambelang volledig negeren" is geloof z'n laatste wedstrijd waarin hij het in z'n hoofd haalde om welgeteld 2x voor eigen succes te gaan, voor de Ajax fans reden om volledig door het lint te gaan online bij het live meepraten (deze meltdown was dusdanig opvallend en hilarisch, onmogelijk om te vergeten) 🤭😂😂😂 Je zou haast denken dat het door z'n eerdere opmerkingen over Ajax vs Sevilla te maken had

6 juli 2021 om 18:44

Waarom verdedig je Idrissi zo? Hij kan vast beter dan nu de indruk wordt gegeven, maar je kan toch toegeven dat hij bij zowel Sevilla als Ajax geen echte toegevoegde waarde is geweest.

6 juli 2021 om 19:11

Beter lezen. Ik zei heel duidelijk dat hij bijna elke bal breed of terug speelde en niet z'n AZ niveau haalde. Dat jij dit als "waarom verdedig jij Idrissi zo" beschouwd is vrij hilarisch, helemaal aangezien je daarna nog doodleuk suggereert dat ik niet zou hebben gezegd dat hij geen toegevoegde waarde had bij Ajax. Hier nog een keer "Juist niet, hij was te behoudend omdat hij z'n gebruikelijke acties niet (durfde) te maken. Hij speelde bijna elke bal breed of terug, terwijl bij AZ hij de ene na de andere actie of goede pass maakte". Wat in godsnaam moet ik nóg meer "toegeven" dan wat ik hierboven al heb toegegeven over z'n nauwelijkse toegevoegde waarde bij Ajax?

7 juli 2021 om 08:05

Je draait het om, Tikkitakkatouch. Hij heeft welgeteld 24 minuten gespeeld Omdat hij geen moment wist te overtuigen. Je zult eerst wat moeten laten zien voordat je wordt opgesteld.

Sevilla was geen goed keuze, Bij Ajax heeft hij ook niet de kans gekregen om meer te spelen. Hij is nu wel rijker, maar sportief staat hij minder hoog aangeschreven nu.

Idrissi is geen bijzondere voetballer gebleken op een hoger niveau; dit begint een beetje een terugkerend patroon te worden voor AZ-talenten die direct naar het buitenland trekken. Het is erg jammer want elke slechte transfer reflecteert ook weer op het Nederlands voetbal.

Zou als feyenoord zijnde het proberen via een huurconstructie. Slot was een liefhebber en hij kan zich revancheren bij de club waar hij heeft gespeeld. Klinkt als een realistisch scenario.

Noem mij maar gek maar ik zou als ajacied deze jongen er graag weer bij hebben , en dit keer als koop.

Niet voor de basis maar wel voor de breedte , een uitstekende 12e man.

Als je spelers als Traore en Labyad niet meer in hoeft te brengen als wissel maar Idrissi , ben je er echt wel mee opgeschoten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren