Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Idrissi concurreert met spelers van Arsenal, Celtic en Sevilla om ereprijs

Laatste update:

Oussama Idrissi is deze week een van de kanshebbers om verkozen te worden tot Player of the Week in de Europa League. De vleugelaanvaller was met een doelpunt en een assist een van de uitblinkers bij AZ in de met 6-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FK Astana. Stemmers bepalen uiteindelijk wie wordt gekozen tot de beste speler van de afgelopen Europa League-speelronde.

Naast Idrissi zijn ook Nicolas Pépé van Arsenal, Ryan Christie van Celtic en Franco Vázquez van Sevilla genomineerd om Player of the Week te worden. Pépé nam in de wedstrijd tegen Vitória Guimarães (3-2 zege) twee doelpunten voor zijn rekening, Christie kwam tot scoren tegen Lazio (2-1 zege) en Vázquez maakte twee treffers in het duel met F91 Dudelange (3-0 zege). Eerder dit seizoen was ook PSV’er Donyell Malen genomineerd voor deze prijs, maar in de tweede speelronde werd Gabriel Martinelli van Arsenal boven hem gekozen tot Player of the Week. Claudiu Ke?erü van Ludogorets was de beste speler in de eerste speelronde.

De Telegraaf zag donderdagavond een andere uitblinker bij AZ en licht Teun Koopmeiners uit. “Gelukkig heeft AZ Teun Koopmeiners nog. Want de penalty is het enige onderdeel van de standaardsituatie waar Slot zich geen enkele zorgen over hoeft te maken. In zijn aanvoerder beschikt hij over een penaltykanon van de buitencategorie”, zo luidt de conclusie van de krant. “Het was Koopmeiners die de ban na een stroeve start vanaf de stip had gebroken, waarna hij ook in de tweede helft nog een pingel in de touwen joeg.”

‘AZ creëert goede uitgangspositie met uitschieter’, zo kopt het Algemeen Dagblad. “AZ kan nu voor het eerst sinds 2016 Europees overwinteren. Over twee weken wacht bij het uitduel met Astana in Kazachstan een veel mindere tegenstander, die nagenoeg uitgespeeld is in de poule. Dan heeft het weliswaar een urenlange vlucht in de benen, maar gezien het grote krachtsverschil tussen de twee ploegen donderdagavond mag dat geen probleem zijn.”

Wie moet deze prijs winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"stemmers bepalen uiteindelijk wie wordt gekozen tot de beste speler van de afgelopen Europa League-speelronde."Jammer .

In het stadion was de sfeer rond idrissi niet zo optimistisch. Eerste helft was idrissi ongelukkig met zijn acties, maar met de goal heeft hij zijn eigen wedstrijd nog een beetje gered. Maar ik vond svenson en koopmeiners belangrijker dan idrissi.

Wanneer gaat televaag beginnen met hun lobby om Koopmeiners bij Akax te pushen?

25 oktober 2019 om 10:56

Ik hoef Koopmeiners niet in het Ajax tenue te zien.vindt het een goede speler voor AZ, maar denk dat hij bij Ajax ondersneeuwt, voornamelijk omdat hij meer in dienst van de andere spelers moet spelen.on:vond Idrissi voornamelijk de 2e helft erg goed spelen.

25 oktober 2019 om 11:00

@VoetbalHumor ben met je eens. Voor die prijzen is niet nodig. AZ heeft uiteraard gelijk dat ze dikke prijzen. Ik gun ze dat ook. Hoe sterker AZ hoe beter voor onze compititie.

Huhh idrissi?? Die vond ik eigenlijk een van de minderen haha. Probeerde elke keer nog iets verder te gaan waardoor hij de bal verloor terwijl hij al kon schieten. Als je iemand zou nomineren, zou ik eerder Koopmeiners nomineren, die was gewoon weer heel sterk en echt een spil voor het team. Maar vond eigenlijk dat niemand er ver bovenuit stak, het was echt een teamprestatie.

Met al die premier league stemmers zal Pépé hem wel weer winnen. Pakt Arsenal toch alweer een tweede prijs van het seizoen na de POTM award voor Aubameyang . Zonder grappen verdiend Idrissi het natuurlijk niet om uitgeroepen te worden, niet eens van het Az team. Koopmeiners was veel stabieler gisteravond, Idrissi vond ik helemaal niet sterk spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren