Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Icardi is binnen vijf minuten goud waard voor zwoegend Paris Saint-Germain

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft ternauwernood de tweede domper op rij kunnen voorkomen in de Ligue 1. Na de 2-1 nederlaag tegen Dijon leek de koploper van de Ligue 1 ook punten te morsen op bezoek bij Stade Brest, maar Mauro Icardi bepaalde in de slotfase anders. De spits viel in de tachtigste minuut in en produceerde vijf minuten later het winnende doelpunt: 1-2. PSG gaat met dertig punten aan kop in de competitie. Nummer twee Angers heeft twintig punten en komt zaterdagavond nog in actie tegen Stade Reims.

Na de verrassende nederlaag tegen Dijon wist PSG zich in de Champions League te herstellen tegen Club Brugge (1-0), al was van een overtuigende zege geen sprake. De manschappen van Thomas Tuchel hadden dus nog wat te bewijzen op bezoek bij Brest. De bezoekers moesten het echter stellen zonder Kylian Mbappé, die een blessure overhield aan de wedstrijd tegen Club, en zonder Keylor Navas. De doelman raakte geblesseerd tijdens de warming-up en werd op het laatste moment vervangen door Sergio Rico.

Na 45 minuten zal PSG met gemengde gevoelens de kleedkamer hebben opgezocht. Dankzij een doelpunt van Ángel Di María leidde men met 0-1, maar Brest bracht de topclub geregeld in moeilijkheden. Het enige doelpunt van het eerste bedrijf viel zes minuten voor de rust. De Argentijn werd weggestoken door een scherpe pass van Julian Draxler en mocht afstormen op het doel van Gautier Larsonneur. Di María was de uitgekomen keeper te slim af met een fraai uitgevoerde stift. De goal werd aanvankelijk afgekeurd wegens buitenspel, maar toegekend na tussenkomst van de VAR.

Evenwel was PSG gewaarschuwd toen het begon aan de tweede helft. Er waren voldoende aanknopingspunten voor Brest, dat na 65 minuten goed wegkwam toen een schot van Edinson Cavani langs de lat scheerde. Achttien minuten voor tijd kreeg Brest waar het op hoopte. Thiago Silva kreeg geen grip op Irvin Cardona, die Yoann Court aan zijn linkerzijde vond. Court bediende Samuel Grandsir, die zijn invalbeurt al binnen zeven minuten bekroonde met een goal. Puntenverlies voor PSG leek aanstaande, maar mede-invaller Mauro Icardi besliste het duel in het voordeel van de koploper. Toen Brest een voorzet van Eric Maxim Choupo-Moting niet kon verwerken, stond Icardi vlak voor het doel klaar om te profiteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijf het zonde vinden dat het zo is gelopen bij Inter. In de 16 is hij zo ongeveer een top 3 spits van de wereld en hij is gewoon beter dan Lukaku.

9 november 2019 om 19:40

Klopt, maar Icardi heeft wel minder kansen nodig om te scoren dan Lukaku.

9 november 2019 om 19:51

Je kunt je ook zeggen dat Lukaku vaker in een kansrijke positie komt, dus dat hij dat beter inschat dan Icardi

9 november 2019 om 21:51

@hangover, Nog wel wat spelers hoor. Met name Icardi, die zit nog niet eens op 150 goals. Lukaku heeft er zo 50 goals meer. Neymar, hoe kon je die vergeten? zit al op 250. Jongens als Hazard, Salah, Lacazette zitten ook gewoon daarboven. Ook een middenvelder als Kevin de Bruyne zit daarboven. Mbappe is pas 20 en slechts 50 goals verwijderd.

10 november 2019 om 09:06

@hangover96. Lukaku doet t prima qua statistieken inderdaad, zaten wel een paar pingels tussen maar toch behoorlijk wat gescoord.Echter als je kijkt naar t voetballende gedeelte, hoevaak hij verkeerd keuzes maakt qua passing e.d ziet dat er toch af en die wat lachwekkend uit.Weet niet of je gister gekeken heb, maar hij verprutste weer een belachelijk grote kans 1 op 1 en een uitkomende keeper, hij kopt m zo in zijn handen.In de grotere wedstrijden word ie toch behoorlijk makkelijk verdedigt.Vind zelf als Icardi verkoopt voor 60/70 en lukaku haalt voor 80 zeker geen vooruit gang.

10 november 2019 om 09:26

Nou dat valt wel mee.
Lukaku heeft 9 goals gemaakt voor inter in 1213 minuten,
gemiddeld 1 goal per 134,77 minuten.
Icardi heeft er ook 9 gemaakt in 637 minuten. Gemiddeld 1 goal per 70,77 minuten.
Lukaku schiet gemiddeld 3x per wedstrijd op goal, Icardi 2,8 per wedstrijd.
Qua schoten dus redelijk gelijk, toch maakt Icardi in bijna de helft van de minuten van lukaku een goal.
Ook heeft lukaku 2 of 3 pingels er tussen zitten.

10 november 2019 om 11:36

@primetime.
Maar hoeveel wedstrijden in club verband heeft lukaku gespeeld? 328, waar 155x gescoord.
Icardi heeft er 227 gespeeld, waarvan 127x gescoord.
Als je dan stats erbij haalt, meld dat er dan ook even bij..
Icardi zn gemiddelde is gewoon een heel stuk beter.
Ook dit seizoen tot nu toe

9 november 2019 om 20:21

Ach stelt amper iets voor scoren bij Psg. Volgens de kenners lopen daar alleen maar wereldspelers zoals Veratti, Di Maria en Icardi. Maar eigenlijk zijn ze gewoon niet zo goed. Di Maria kei hard gefaald in Engeland. Veratii, tja wat heeft hij eigenlijk laten zien dat iedereen hem zo ophemeld? En Icardi is iemand die een biografie heeft op zijn 22e Lukaku is als spits minstens zo goed en zijn persoonlijkheid is 100x beter

Ik zie psg niet de champions league winnen en Dat komt omdat ze echt geen tegenstand hebben in de ligue 1. Het is altijd simpel winnen en dan kom je ineens tegen een liverpool te staan. Je voelt dan ineens de Power van een ander team waar je dan aan moet wennen, dus nee ik zie het niet gebeuren. Ze staan nu al ver voor de 2de plek met 10 punten voorsprong als ik het goed heb en dat zo vroeg in het seizoen.

9 november 2019 om 19:37

Ik zie Barca ook geen potten breken dit seizoen in de Champions League. PSG wil niemand loten. Ik denk dat dat niet het geval is als het om Barcelona gaat tegenwoordig.

9 november 2019 om 20:26

Wauw, dus alleen omdat hij een Barcelona profielfoto heeft betrek je Barcelona erbij. Je reactie slaat nergens op. Hij heeft het over een club en vervolgens kom jij aan met een club die er niet toe doet.

9 november 2019 om 21:09

Hoezo Barcelona. Het is geen steek ofso ik zeg alleen dat ze geen tegenstand hebben in de competitie. Een sterk team hebben ze zeker maar goed

9 november 2019 om 21:09

Dank je wel bro

9 november 2019 om 19:42

Met Icardi en Navas in hun gelederen gaan ze stunten dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren