Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic neemt met dubbelslag en prijs afscheid van PSG

Laatste update:
/

Paris Saint-Germain heeft zaterdagavond voor de tweede maal op rij en voor de tiende keer in de geschiedenis de Coupe de France gewonnen. Het nationale bekertoernooi eindigde met een finale tussen Olympique Marseille en de veelvraat uit Parijs en werd door goals van Blaise Matuidi, Zlatan Ibrahimovic (tweemaal) en Edinson Cavani een prooi voor Paris Saint-Germain (2-4). Voor Ibrahimovic was het de allerlaatste wedstrijd in het shirt van les Parisiens.

PSG is met tien eindzeges in de Coupe de France nu gedeeld recordhouder met Marseille en schoot werkelijk uit de startblokken in het Stade de France, want na drie minuten was het 0-1. Matuidi schoot de bal van dichtbij binnen na een voorzet met buitenkantje rechts van Angel Di Maria. De kampioen van Frankrijk hoopte vervolgens door te drukken, maar kreeg nog geen tien minuten later de gelijkmaker om de oren. Het was Florian Thauvin die bij Maxwell weg draaide en met een hard schot de korte hoek vond.

/

Dat was tegelijkertijd de ruststand, al had PSG voor rust een strafschop moeten krijgen nadat Thauvin een inzet van Ibrahimovic voor de doellijn met zijn hand weg had gehaald. Nog geen halve minuut na de verplichte onderbreking ging de bal na een overtreding op Matuidi wel op de stip en Ibrahimovic schoot beheerst binnen: 1-2. Via Cavani en opnieuw Ibrahimovic liep Paris Saint-Germain nog uit naar 1-4 en de goal van Michy Batshuayi was er slechts voor de statistieken. Karim Rekik deed de volle negentig minuten mee.

Is Karim Rekik goed genoeg voor Olympique Marseille?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibra gaat weg als een baas.

21 mei 2016 om 23:03

Nee, als een legende ..

21 mei 2016 om 23:58

Deze berekening is natuurlijk wel heel slecht aangezien voor de overname facebook nog helemaal niet zo populair was als nu. Facebook is ook sinds januari 2009 met 25 miljoen gebruikers per maand gaan groeien. Lijkt me logisch dat er dan ook meer vind ik leuks bijkomen.

Wat interessant, PSG pakt een binnenlandse prijs...

Het is toch allemaal te saai voor woorden aan het worden denk ik?

Eerste helft ging gelijk op, tweede helft begint met een hele discutable penalty en daarna is het weg. Hele seizoen was een groot drama, en als er deze zomer niet iemand met een koffer geld op de stoep staat wordt volgend jaar minimaal hetzelfde drama...toch gaan we er na de zomer weer even goed voor zitten;; allezzzzz l'om!!!

21 mei 2016 om 23:10

Jammer dat het zo slecht gaat, herinner me de topjaren nog goed. Fantastische club en een geweldig team toendertijd..

22 mei 2016 om 01:11

De doping jaren?

22 mei 2016 om 09:34

Ach hou toch is op, omkoping ja(tegen Vallenciennes) maar doping? Is nooit bewezen.. Sommige mensen doen er alles aan om Marseille zwart te maken

Marseille is de volksclub van Frankrijk met geweldige fans. Ze hebben ook meer prijzen dan Psg, maar als er niet snel een Chinees of sjeik komt om de club over te nemen, vrees ik dat Psg ze spoedig zal inhalen en zelfs Saint Etienne zal onttronen met meest aantal titels.

21 mei 2016 om 23:14

Ja inderdaad. Hopelijk gaat onze Eigenaresse dat ook is een keer in zien. Want de eigenaresse en voorzitter van OM maken geen haast. Laatst moest zelfs de burgemeester ingrijpen want ze maken nou echt geen haast met de verkoop van de club. Hopelijk gaat de club voor eind juni verkocht worden dat we nog goeie aankopen kunnen doen. En dat de schulden begroting etc word opgevangen. En het maak me niks uit als het een chinees wordt als die maar visie en passie heeft voor de club. Want Marseille verdient veel meer financieel en sportief dan dit.. Allez l'om!!!! Op naar een nieuw hoofdstuk in de historie van de club de verkoop van de club!! En daar heb ik alle vertrouwen in dat we in de toekomst weer kunnen concurreren met Psg! En dat we weer een gezonde club worden.

Gaat batshuayi echt weg denken jullie ?
Kan toch nog altijd wat bijleren hier...al is hij wel veruit de beste daar he

22 mei 2016 om 11:24

Die man raakt al maanden geen pepernoot.

Het ga je goed legende!
Hoop dat we nog een jaar kunnen genieten van Ibra in Europa.
#Manchester United.

Bayern en Psg, toch wel twee teams die het voetbal in eigen land verpesten. Bayern is een club die gewoon concurrentie blijft wegkopen. Slim, maar verschrikkelijk voor de competitie. Als ze bijvoorbeeld weer is een bod doen op Hummels kun je als Dortmund niks. Iedereen wil naar Bayern daar en dat vind ik jammer. Of je kunt hem voor geld verkopen of hem zn contract laten afmaken en dan gratis de deur uit laten. Dan heb je een Psg die gewoon veel en veel rijker is dan de rest van de competitie waardoor de echte volksclubs verloren raken. Psg kan gewoon met 2 vingers in de neus alle Franse prijzen pakken, want hun budget is veel te groot itt tot de andere clubs. Velen zeggen ook dat Spanje eentonig is, maar daar is het ten minste spannend. Een einde waar je tot op de laatste speelronde met spanning naar de tv kijkt. Bij de Bundesliga en Ligue 1 is het meer van oh Bayern en Psg zijn kampioen ja oke en gras is groen. Clubs als Marseille en Saint-Etienne bijvoorbeeld pakken geen prijzen meer, want die gaan allemaal naar het veel rijkere Parijs. Dortmund pakt geen schalen meer, terwijl ze qua bijvoorbeeld aanhang en jeugd imo de grootste zijn. De spanning om deze competities te kijken is er niet meer, want het is al bekend wie de titel pakt. Het zou Bayern ook gewoon sieren andere Bundesliga teams niet meer leeg te plukken. Bij Frankrijk zou een regel moeten komen die ervoor zorgt dat Psg qua geld in bedwang gehouden kan worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren