Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic: ‘Guardiola had een probleem en hij kon het niet oplossen’

Laatste update:

Manchester United-vedette Zlatan Ibrahimovic verdedigde in het verleden succesvol de clubkleuren van onder meer Juventus, Internazionale en Paris Saint-Germain, maar de flamboyante Zweed kijkt met minder genoegen terug op zijn periode bij Barcelona, dat in 2009 bijna zeventig miljoen euro neertelde om de spits los te weken bij Inter. Ibrahimovic vertrok na één seizoen echter alweer uit Camp Nou.

De aanvaller begon nog prima aan zijn avontuur bij Barcelona onder leiding van Josep Guardiola, maar kon naarmate het seizoen vorderde op steeds minder speeltijd rekenen. "Rond de jaarwisseling veranderde Guardiola zijn systeem", legt Ibrahimovic uit in gesprek met Fox Sports Italia. "Hij vertelde mij dat hij het zou regelen. Ik zat vervolgens twee wedstrijden achter elkaar op de bank. Mensen die mij kennen weten dat ik niet het type ben dat dan naar de trainer stapt en zijn beklag doet, maar toen ik daarna voor een derde keer op de bank zat, begon ik te realiseren dat er iets niet klopte."

Ibrahimovic speelde uiteindelijk 46 wedstrijden voor Barcelona in alle competities en was daarin goed voor 22 doelpunten. "Het was een goede ervaring", kijkt de inmiddels 35-jarige midvoor terug op zijn periode in Catalonië. "Ik heb veel geleerd, zowel op het veld als ernaast. Ik had geen probleem, iemand anders had een probleem en hij kon het niet oplossen. Guardiola belde me elke dag om me te overtuigen voor Barcelona te tekenen. De situatie veranderde vervolgens van de ene op de andere dag", besluit Ibrahimovic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Ibrahimovic op de bank zat zegt meer over guardiola dan ibra. Guardiola de ego staat boven alles en hij weet alles beter dan de rest. Iedereen verdedigde hen na zijn verlies van Monaco. OW het licht weer aan de team. Vorig jaar kwamen ze met dat zelfde teAm in de halve finale en het was gene makkelijke opgave voor real.

18 maart 2017 om 15:10

Andere clubs spelen niet met dezelfde team. Misschien daarom? Guardiola doet z'n werk en de spelers op 't veld moeten het doen. AS Monaco is gewoon een team waarvan je kan verliezen. Volgend jaar moeten we kritisch gaan kijken. Dan zit hij in zijn tweede seizoen en dan kunnen we beoordelen of hij z'n werk goed gedaan heeft.

18 maart 2017 om 16:14

Alsof Mourinho, Conte en Klopp mensen zijn die veel kritiek krijgen. Pep Guardiola is degene die het meeste kritiek krijgt van allemaal hoor. Als Liverpool slecht presteert, hoor je niemand over Klopp. Toen Chelsea slecht presteerde (begin van seizoen na 3-0 nederlaag Arsenal) hoorde je niemand over Conte. En over Mourinho hoorde ik ook bijna niemand over dat hij slecht is, maar zodra Pep Guardiola het niet geweldig doet, zegt iedereen dat hij een drama trainer is. Man City presteert namelijk NIET slecht in Premier League. Ze laten veel wedstrijden fantastisch voetbal zien. Alleen het resultaat valt soms vies tegen, daarom wordt hij bekritiseerd. De verdediging is gewoon aan vervanging toe en naar excuses zoeken doe ik niet. Het is gewoon een feit als naar leeftijd in achterhoede kijkt. Otamendi, Sagna, Clichy, Kolarov en Zabaleta zijn allemaal overdatum. Bovendien speelt Man City dit seizoen veel beter dan vorig seizoen. Vorig seizoen, met name in 2e seizoenshelft, speelde Man City de meeste wedstrijden dramatisch en Pellegrini kreeg 0.0 kritiek, dus als er een iemand hier is die als eerste kritiek krijgt, is het Pep Guardiola wel!

18 maart 2017 om 16:29

Sorry hoor maar wat een onzin. Klopp heeft ook kritiek gehad, maar hij zat bij Dortmund waar hij een cruciale rol heeft gespeeld in hun weg naar de Duitste top. Nu bij Liverpool heeft hij niet de grootste sterren en zit hij ook niet bij een ploeg die de afgelopen jaren om de prijzen heeft gespeeld.
Mourinho geen kritiek? Bijna elke wedstrijd is er veel kritiek op hem en dat is altijd zo geweest.
Conte was ook een grappig verhaal. Na een slecht begin werd hij al meteen veelvuldig met een ontslag in verband gebracht en kijk nu eens.

Je moet ook rekening houden dat Pep wordt gezien als de crã¨me de la crã¨me van de voetbaltrainers. Hij zit bij een team dat in de zomer weer meer dan 200 miljoen heeft uitgegeven en al recente titels heeft gewonnen. Zijn voorganger werd ontslagen , ondanks dat hij een knappe halve finale plaats behaalde. Logisch dat er kritiek is, dat is bij elke grote persoon. Of het terecht is is een andere zaak.

18 maart 2017 om 18:33

Totaal niet mee eens. Het seizoen 2009/2010 van Ibra bij Barcelona was gewoon een ongelukkig huwelijk. Ik geloof zeker dat Pep beter had kunnen communiceren, maar Ibra's grootste probleem was Messi; halverwege dat seizoen kwam zijn doorbraak als valse 9, eigenlijk een soort 9.5: Zlatan's tekortkomingen kwamen daar helaas echt aan het licht: het spel in de kleine ruimte. Totaal geen schande! Zlatan is echt een wereldspits, met ongekende cijfers! Helaas kwam het er niet uit met mannen als Xavi, Iniesta, Busquets en Thiago achter hem. Zo simpel is het in mijn ogen echt, dat hij nu weer lichtelijk moet natrappen is meer een 'imago hoog houd' dingetje vind ik.

19 maart 2017 om 02:56

Inderdaad. Zlatan paste niet in het team en Pep kreeg dat op een gegeven moment door. Heeft ego niets mee te maken.

Het was gewoon geen goed huwelijk. Al ben ik van mening dat hij wel is geslaagd daar. Heeft meerdere belangrijke doelpunten gemaakt dat jaar.

Een typische reactie van Zlatan die zich voordoet als een stoere vent. Zlatan is een erg goede voetballer die veel prijzen heeft gewonnen maar bijna iedereen weet hoe zijn periode bij Barca is verlopen. Bij zijn droomclub kon hij niet mee in het verfijnde technische voetbal en dat doet en zeer en heeft Barca veel centen gekost. In elke interview waar Zlatan naar Guardiola wordt gevraagd zie je een emotionele vonk of tekst terwijl Pep nooit een woord roert over hem omdat het hem niets doet.

Guardiola kreeg het wel opgelost want het seizoen erna wint hij gewoon de cl en la liga.
Alleen maakte zlatan geen deel uit van de oplossing, dat is met zijn ego blijkbaar moeilijk om te begrijpen.

Was het probleem niet Messi?
Die zo graag in de spits wilde voetballen?

Wat de reden ook mocht zijn.
Een trainer hoort altijd een goede verstandhouding te hebben met zijn spelers.
Waarom hij op de bank zit, op een bepaalde positie speelt, hem beter te maken... Of wat dan ook.

Het mes zal aan 2 kanten snijden.
Zlatan zal niet een makkelijke jongen geweest zijn tegenover guardiola. Maar guardiola zal ook niet echt een trainer zijn de een confrontatie aan zal gaan. En eerder eieren voor z'n geld kiest.

Wat een heerlijke transfer was dat, 70 miljoen in de pocket en als kadootje Eto'o er bij gekregen, financieel gezien misschien wel de beste transfer die Inter ooit heeft gedaan.

19 maart 2017 om 03:00

Nee, was 46 miljoen + Eto'o

19 maart 2017 om 23:41

@xyzz
Je hebt helemaal gelijk maar blijft nog steeds een geweldige transfer voor ons.

Het zit hem nog steeds diep, want hij wou zo graag een cl beker in dat indrukwekkende palmares. Maarja, het heeft niet mogen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren