Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ibrahimovic: ‘Als ik die prijs tien keer win, ben ik beter dan de anderen’

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic is zeven jaar op rij uitgeroepen tot Zweeds Speler van het Jaar en won de zogenoemde Guldbollen nu in totaal acht keer. De aanvaller is van plan om die titel nog tweemaal te winnen, zo laat de 33-jarige Ibrahimovic in een documentaire weten op het Zweedse Kanal 5.

/

“Ik heb altijd gezegd dat ik tien keer beter moet zijn dan alle anderen. Als ik de prijs tien keer heb gewonnen, ben ik dat waarschijnlijk ook”, zo citeert het Algemeen Dagblad uit de documentaire. Als het aan vader Sefik ligt, dan stopt zijn zoon met voetballen wanneer de tiende Guldbollen binnen is.

“Er is nog plek voor een negende en een tiende. Maar daarna houdt het op”, glimlacht Sefik. Ibrahimovic scoorde dit seizoen al zeven keer in zeven officiële wedstrijden en kwam eerder uit voor onder meer Barcelona, AC Milan en Ajax.

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic de 'Guldbollen' tien keer wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel jaren lang genoten van deze man maar oh wat is hij toch arrogant.

13 oktober 2014 om 20:39

Hij komt wel authentiek over. Die arrogantie is ook een beetje humoristisch bedoeld heb ik de indruk. Hij houdt er ook van om de draak met dingen te steken.

13 oktober 2014 om 21:19

falcao
Dat idee heb ik ook altijd inderdaad, ben het je eens.

Als hij hem 10x wint is hij bijna beter dan Toivonen

Voor zover ik weet heeft hij over 2 jaar nog geen geduchte concurrentie, of mis ik een talent?

13 oktober 2014 om 22:10

Had verwacht dat Guidetti inmiddels al flink aan de weg aan het timmeren zou zijn, maar dat valt behoorlijk tegen, hij speelt 'redelijk' bij Celtic. Ik had 3 jaar geleden verwacht dat hij inmiddels al een grote rol zou hebben bij een Europese subtopploeg. Voorlopig lijkt Zlatan alleenheerser.

13 oktober 2014 om 22:34

2 jaar blessureleed is moeilijk te overwinnen.
Hopelijk gaat hij het alsnog waar maken.

13 oktober 2014 om 22:44

Zeker waar. Erg ongelukkig. Ook echt doodzonde, want mentaal is deze jongen absolute wereldtop. Het lichaam kan de geest niet bijhouden. Ik hoop daarom met je mee. Gun het Guidetti echt van harte.

Hij zei vorig jaar toch "tot volgend jaar" of iets dat er op leek? Het lijkt me wel dat hij deze prijs dit jaar en het jaar erop gaat winnen, tenzij blessures en dergelijke ineens anders beslissen.

13 oktober 2014 om 23:56

Dat blessures roet in het eten gaan gooien kan je bijna geen verrassing noemen, hij is de laatste jaren namelijk steeds sneller en vaker geblesseerd. Hij heeft dat inderdaad ooit gezegd bij zo'n uitreiking, of dat vorig jaar was weet ik niet meer.

Tja, hij zal de geschiedenis ingaan als 1 van de beste spitsen ooit! Jammer dat hij met Zweden nooit echt heeft kunnen presteren op een groot toernooi. En ik denk dat hij ook nooit een CL of een EL op zijn prijslijst zal kunnen bijschrijven. Denk dat dat (stiekum) toch wel altijd een frustratie zal blijven voor hem, ook al zal hij dat nooit toegeven!
De stap naar Barcelona had toch wel zulke prijzen moeten opleveren toentertijd, zal ook de gedachte zijn geweest. Des te groter de frustratie t.o.v. die club en zijn toenmalige trainer.
Neemt niet weg, 1 van de beste spitsen ooit!

Tuurlijk wint hij hem, tenzij Ljungberg z'n rollator aan de kant zet en weer gaat voetballen

13 oktober 2014 om 20:40

Freddy voetbalt in India, dus die zal die prijs niet gaan krijgen denk ik.

13 oktober 2014 om 21:16

Ibrahimovic wint die prijs sowieso, tenzij een van de Gre-No-Li mannen uit de dood opstaat.

Hoezo hebben wij deze prijs in Nederland niet? Voor alle spelers met een nederlands paspoort?

13 oktober 2014 om 20:41

Omdat het in Nederland niet enkel om voetbal gaat maar het de prijs "sportman van het jaar" is. En die gaat natuurlijk niet altijd naar een voetballer, volgens mij ging die prijs vorig jaar naar Epke Zonderland, wat ook gewoon terecht is.

13 oktober 2014 om 20:47

En er is een prijs voor beste speler van de eredivisie. Ik denk dat deze prijs weinig waarde heeft. De afgelopen 4 jaar zou Robben hem winnen, en daarvoor Sneijder in 2010. Het is vrij voorspelbaar. Net als in Zweden. Het ligt nu al vast dat Ibrahimovic hem weer gaat winnen.

Arrogant of niet, een echte geweldenaar pur sang. Zijn boek gelezen en als bepaalde dingen kloppen over ze eisen bij een mogelijke transfer ben je gewoon een vent, specifieke auto wensen bijvoorbeeld geweldige vent en heeft het overal gemaakt dus beetje trots op zich zelf zijn is helemaal niet erg in zijn geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren