Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar verliest zelfbeheersing, krijgt rood en mist Bayern-uit

Laatste update:

In de Bundesliga hebben Bayern München en VfL Wolfsburg een gat geslagen, maar voor de andere twee plekken die recht geven op deelname aan de Champions League is het bijzonder spannend. Het gat tussen de nummer drie Bayer Leverkusen en de nummer negen Eintracht Frankfurt was voor speelronde achttien maar vier punten. Van de clubs in de subtop deden Borussia Mönchengladbach en Schalke 04 goede zaken, al raakte de laatste ploeg Klaas-Jan Huntelaar kwijt na een wilde overtreding. De spits lijkt te kunnen rekenen op een schorsing.

/

VfB Stuttgart - Borussia Mönchengladbach 0-1
Voor Huub Stevens en gevallen grootmacht VfB Stuttgart is het zaak om zo snel mogelijk uit de onderste regionen te verdwijnen en in dat kader is elk punt er een. Zeker tegen hoogvlieger Borussia Mönchengladbach, dat de laatste vier uitwedstrijden echter niet had gewonnen. Beide ploegen speelden in het eerste bedrijf in een hoog tempo, maar grote kansen vielen er niet te noteren. Het eerste deel van de wedstrijd was in handen van Borussia Mönchengladbach, maar daarna nam VfB Stuttgart (zonder dus grote kansen te krijgen) het initiatief over. De ruststand van 0-0 was in ieder geval terecht.

Vlak na de pauze viel de eerste enorme kans van de wedstrijd te noteren. Na een hoekschop voor VfB Stuttgart viel de bal voor de voeten van Georg Niedermeyer, die het ding van een meter of tien over de lat ramde. Daarna werd het er niet beter op: beide partijen leden veel balverlies en hadden moeite ploeggenoten te vinden. Uit het niets kwam Borussia Mönchengladbach toch op voorsprong: Patrick Herrmann profiteerde van goed werk van Branimir Hrgota en schoot raak. Dat zou het enige doelpunt van de wedstrijd zijn.

/

Schalke 04 - Hannover 96 1-0
Beide clubs maakten aanspraak op de plekken die recht geven op deelname aan de Champions League (Schalke stond op plek 5 met 27 punten, Hannover stond op plek 8 met 24 punten) en in dat kader was het onderlinge duel bijzonder belangrijk. De ploegen maakten er een alleraardigste wedstrijd van, die na een halfuur werd opengebroken. Christian Fuchs nam een hoekschop, kreeg na een omweg een herkansing en deed de bal belanden bij Marco Höger. De middenvelder haalde doeltreffend uit van een meter of vijftien: 0-1. Huntelaar kon zich niet onderscheiden, maar dat deed hij in de slotfase wel. Positief was dat niet voor de Nederlander. Huntelaar verloor zijn zelfbeheersing, schoffelde Manuel Schmiedebach onderuit en kan door een automatische schorsing het duel met Bayern München zo goed als zeker op zijn buik schrijven.

/

FSV Mainz 05 - SC Paderborn 5-0
Tegen het in de Bundesliga verrassend goed presterende SC Paderborn was Yunus Malli aanvankelijk de grote man bij FSV Mainz 05. Al na zes minuten profiteerde hij van een uitstekende pass van Pablo De Blasis en zette hij de 1-0 op het bord. De thuisploeg zakte na die treffer in, maar kreeg op slag van rust toch weer kansen om de marge te verdubbelen. Dat gebeurde echter pas na rust en weer was het Malli die scoorde. Dit keer profiteerde hij van een prachtbal van Johannes Geis en weer was de afronding prima. De derde goal was voor De Blasis, de aangever bij de 1-0, en daarmee was het gespeeld. Sami Allagui en Geis (strafschop) zorgden in de slotfase nog voor een eclatante uitslag.

/

Hamburger SV - 1. FC Köln 0-2
Ivica Olic keerde vrijdag terug bij Hamburger SV, na avonturen bij Bayern München en VfL Wolfsburg, en de Kroaat begon een dag later direct in de basis tegen 1. FC Köln. De aanvaller luisterde zijn rentree ook bijna op met een doelpunt, maar in de twintigste minuut wist hij een voorzet van Peter Jiracek niet binnen te werken. HSV was in de openingsfase duidelijk de bovenliggende partij, maar Köln hield stand en groeide in de wedstrijd. Een kwartier na rust kwamen de bezoekers ook op voorsprong: Slawomir Peszko veroverde de bal en bediende Marcel Risse, die Jaroslav Drobny door de benen speelde. HSV ging vervolgens nog op jacht naar de gelijkmaker, maar daarbij werd achterin te veel ruimte weggegeven. Risse maakte uit een counter zijn tweede van de middag.

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt 4-1
Eintracht Frankfurt stond al na vijftig seconden op voorsprong tegen SC Freiburg, maar ging toch met lege handen weer naar huis. De bezoekers kenden een geweldige start van de wedstrijd en kwamen snel op 0-1, toen Marco Russ bij de tweede paal een vrije trap binnen wandelde. Freiburg moest dus in de achtervolging en knokte zich in een bizarre fase in de tweede helft naar drie punten. De laagvlieger scoorde in een tijdsbestek van acht minuten liefst drie keer: eerst benutte Vladimir Darida een ruim kwartier na rust een strafschop en Nils Petersen maakte de 2-1 en 3-1. Kort voor het laatste fluitsignaal maakte de van Werder Bremen overgekomen aanvaller ook nog eens zijn hattrick compleet en hij kende dus een geweldig debuut voor Freiburg. Door deze zege staat Borussia Dortmund weer onderaan in de Bundesliga, maar de ploeg van Jürgen Klopp speelt later deze zaterdag nog wel tegen Bayer Leverkusen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu moet lleverkusen vanavond wel winnen willen ze weer in de top 4 staan. Overigens staat Dortmund nu laatste haha en ik denk dat ze dat ook zo blijft na dit weekend. Overigens domme actie van Huntelaar, alhoewel hij tegen Bayern toch nooit wat brengt.

31 januari 2015 om 17:47

Het blijft toch een bizar gezicht, de ranglijst van de Bundesliga momenteel. Van de laatste vijf clubs die landskampioen zijn geworden staan er twee helemaal bovenaan op plek 1 en 2 (logisch tot zover) en de andere drie helemaal onderaan op plek 16, 17 en 18 (!).

31 januari 2015 om 17:50

Tja op Bayern na die staan altijd in de top is het verschil in Duitsland allemaal heel klein. Stuttgart en Wolfsburg kenden ook zwakke jaren nadat zekampioen werden, nu overkomt het Dortmund. En er staan altijd wel weer nieuwe teams op zoals Gladbach en Wolfsburg nu.

Wat een sukkel die Huntelaar, nou mist hij waarschijnlijk 2 á 3 wedstrijden door die idiote actie.

Ik kan me voorstellen dat hij vandaag zijn 5 gele kaart wilde pakken, om zo de wedstrijd tegen Bayern te missen waar Schalke toch niet veel kans maakt, met of zonder hem. Maar deze actie sloeg helemaal nergens op.

Verder vond ik Schalke niet geweldig vandaag. Ik zag weinig verbetering vergeleken met de wedstrijden voor de winterstop. Hannover verdiende hier uiteindelijk wel meer. Dat komt ook omdat Schalke net zoals vandaag bij een voorsprong vaak de tegenstander laat komen en het spel laat maken. Dat gaat sowieso vaak fout en het spel is dan niet om aan te zien. Toch had er nog wel een tweede goal moeten vallen uit de counter. Maargoed, de 3 punten zijn het belangrijkste vandaag.

31 januari 2015 om 17:38

Wat gebeurde er precies? Heb de actie nog niet gezien.

31 januari 2015 om 17:47

Volgensmij was het Marcelo die de bal van Zieler aangespeeld kreeg om in alle rust op te bouwen, komt meneer Huntelaar even vol van achteren met een schop op de benen van Marcelo, terwijl er verder totaal niemand in de buurt was.

Je zag al aan hem dat hij gefrustreerd was omdat hem niet veel lukte in de wedstrijd. Een paar grote kansen gemist ook en hij had het sowieso al aan de stok met Marcelo. Dat blijft helaas toch een slechte karaktereigenschap van Huntelaar, vooral gezien zijn leeftijd en ervaring.

Edit: Volgens het artikel was de overtreding op Schmiedebach en niet Marcelo. Ik wist het zelf niet meer zeker.

"huntelaar verloor zijn zelfbeheersing, schoffelde Manuel Schmiedebach onderuit en kan door een automatische schorsing het duel met Bayern München zo goed als zeker op zijn buik schrijven."

Ik weet niet eens waar ik moet starten met de mate van bs in deze zin… zo goed als zeker? jow!

Wat een vreselijke wedstrijd gezien, eerste helft niet slecht met hoog tempo en dominantie maar te weinig effectiviteit. Kruse is ook rijp voor een paar wedstrijden op de bank. Tweede helft zag het er niet naar uit dat het nog van 0-0 af zo komen maar dan is daar toch Branne met een briljante pass op onze redder Herrmann! Verdiende overwinning en 3 extreem belangrijke punten, op naar Freiburg!!

(ps. voor één keer ben ik vanavond voor Dortmund )

(ps. 2: Serieus? Roel motm? …..)

Huntelaar gedraagt zich de laatste tijd steeds meer als een verwent rotjoch. Hij laat zijn ploeg vies in de steek en moet zich eens afvragen wat hij met zijn haantjesgedrag wil bereiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren