Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar verlengt contract en hoopt op eerste titel met Ajax

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar blijft langer bij Ajax. De club uit Amsterdam maakt bekend dat de 34-jarige aanvaller zijn contract met één seizoen heeft verlengd en nu tot medio 2019 vastligt. Huntelaar keerde vorig jaar na acht seizoenen terug bij Ajax.

Als een verrassing komt de contractverlenging niet meer, want Huntelaar bevestigde in mei, na de competitiewedstrijd tegen Excelsior, dat hij zijn verbintenis had opengebroken. Dat deed de 76-voudig international van het Nederlands elftal tegen onder meer De Telegraaf, FOX Sports en Voetbal International.

Huntelaar keerde vorig jaar zomer na acht jaar terug in de Johan Cruijff ArenA en was vorig seizoen goed voor dertien doelpunten en acht assists. “Na de laatste wedstrijd van het seizoen zal er snel nieuws zijn. Er is van twee kanten de intentie om met elkaar door te gaan”, vertelde Huntelaar eerder al, in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV.

In totaal staat de teller voor Huntelaar in Amsterdamse dienst op 118 treffers en 32 assists in 168 officiële wedstrijden. Hij kwam ook nog uit voor Schalke 04, sc Heerenveen, AGOVV Apeldoorn, AC Milan, Real Madrid, De Graafschap en PSV. Met Ajax werd Huntelaar overigens nooit kampioen; wel won hij tweemaal de KNVB-Beker en twee keer de Johan Cruijff Schaal.

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen de eerste spits van Ajax blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verstandig van Ajax, juiste beslissing.

6 juli 2018 om 18:53

Helemaal mee eens.
Bij 150 goals betrokken in 168 wedstrijden dat is toch geweldig moyenne.
Kan je nagaan als zijn vizier op scherp stond dit seizoen, heeft toch wel wat kansen gemist die hij een paar jaar terug nog met zijn ogen dicht maakte.

Dat heeft lang geduurd? Aan wie lag dat? Wilde Huntelaar het begin van het jaar even afwachten om te voelen hoe het gaat? Of waren ze op zoek naar een nieuwe spits?

6 juli 2018 om 15:08

Hij gaf tegen Excelsior al aan dat ze rond waren. Was waarschijnlijk gewoon even wachten tot er een gaatje in de agenda was.

Zal volgend seizoen denk ik wel een punt achter zijn carrière zetten.

6 juli 2018 om 15:23

Dat weet ik niet. Hij zal natuurlijk steeds minder aanspraak maken op een basisplaats. Ajax zal in eerste instantie Dolberg als eerste spits zien en Huntelaar als ideale stand-in. Maar wellicht blijft Klaas-Jan nog wel een jaartje om als supersub te blijven. Een spits die ingebracht wordt om iets te forceren hoeft niet de snelste te zijn zolang hij maar sterk is en scherp voor de goal.

Na afgelopen seizoen nog redelijk wat gespeeld te hebben, aankomend seizoen voornamelijk als invaller. Dolberg als eerste spits. Huntelaar mag de jonkies Dolberg, Sierhuis, Danilo en misschien Brobbey leren op trainingen wat er verwacht wordt.

6 juli 2018 om 15:34

Nou daar zou ik nog niet zo zeker van zijn. Huntelaar is niet meer de killer die hij ooit was want hij mist toch best veel kansen maar hij deed het echt veel beter dan Dolberg vorig seizoen. Als hij dat nog een seizoen zo doet dan staat Huntelaar volgend seizoen gewoon weer in de basis.

6 juli 2018 om 16:12

''als hij dat nog een seizoen zo doet dan staat Huntelaar volgend seizoen gewoon weer in de basis.''

Hij zo doet? Wat een blubber.

Die beste jongen heeft afgelopen seizoen ruim een half jaar met een blessure buiten de lijnen gestaan, wat moet hij in godsnaam fout hebben gedaan waardoor hij nu geen basis plaats krijgt?

Als Dolberg gewoon fit is, krijgt hij terecht het vertrouwen en de kans in de basis om zich weer te laten zien. Als hij het op zijn heupen heeft is Kasper gewoon weg niet te vervangen.

6 juli 2018 om 16:36

Je kan het ook veel beter doen dan je concurrent als die meer dan de helft van de wedstrijden geblesseerd is.....

Dit was toch al lang bekend? Lijkt mij dat hij anders niet al de hele voorbereiding zou meetrainen en op de foto in het nieuwe shirt. Zal wel de formele afwikkeling zijn van het contract.

Goed nieuws en goed moment om het bekend te maken zo relatief in het begin van de voorbereiding op het komende seizoen. Vorig jaar zijn waarde bewezen. Met zijn ervaring voegt hij altijd nog wat toe. Hunting for goals!

Ik was verrast dat het nieuws was; ik dacht dit al lang geregeld was.

Ondanks dat hij bij toch nog een aantal goals betrokken was viel hij vorig jaar vooral op door het missen van kansen. Ik had het gevoel dat dat vooral met zijn leeftijd te maken had. Je kunt je alweer een seizoen later dan ook afvragen wat hij dit jaar nog kan brengen.

6 juli 2018 om 18:26

Hij miste inderdaad aardig wat kansen die hij vroeger met z'n ogen dicht maakte. Desalniettemin gewoon direct betrokken bij 22 goals vorig seizoen. Ik denk dus dat je je helemaal niet hoeft af te vragen wat hij dit jaar nog kan brengen, beste reservespits in de competitie lijkt me!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren