Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar scoort erop los: ‘Ik wil altijd meer, het is niet afgelopen’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar is door de afwezigheid van Kasper Dolberg de onbetwiste eerste spits van Ajax. De aanvaller betaalt het vertrouwen van Erik ten Hag terug met doelpunten; zo scoorde hij zaterdag tegen FC Groningen (3-0) twee keer. Huntelaar staat in zijn carrière nu op 251 doelpunten in competitieverband.

“Ik wil altijd meer. Het is nog niet afgelopen”, aldus Huntelaar in gesprek met De Telegraaf. De voormalig international van het Nederland elftal ligt op koers om topscorer van de Eredivisie te worden, maar daar kijkt hij naar eigen zeggen niet naar. “Ik probeer gewoon zo veel mogelijk energie in de wedstrijd te leggen, te winnen, te scoren en belangrijk te zijn voor de ploeg. Hoeveel goals er uiteindelijk uitkomen, zien we dan wel weer, want het is zaak niet te ver vooruit te kijken.”

“Dan word je misschien te gretig en lukt het juist niet. Het gaat om de focus op het moment.” Dolberg maakt maandagavond bij Jong Ajax zijn rentree en dus lijkt een rentree in het eerste ook niet meer ver weg. Huntelaar vindt dat voor zowel Dolberg zelf als voor de ploeg ‘goed’, omdat de Deen ‘een fantastische speler’ is. “We hebben zo veel mogelijk goede spelers nodig om kampioen te worden. En dat gaan we met z’n allen doen.”

Met Ajax neemt Huntelaar het woensdag op tegen AEK Athene. Van onderschatting wil Huntelaar niets weten: “Er wordt heel makkelijk geroepen dat Ajax wel even overwintert in de Champions League. Maar we zaten bij de loting niet voor niets in pot 3.” Huntelaar benadrukt dat elke wedstrijd in het miljardenbal ‘lastig zal zijn’. De Amsterdammers zijn verder ingedeeld bij Benfica en Bayern München.

Denk jij dat Klaas-Jan Huntelaar dit seizoen topscorer van de Eredivisie wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In deze vorm mag hij van mij gewoon in de spits bij Oranje worden gegooid. Een beetje fatsoenlijk aanspeelpunt die ook een beetje positie houdt en gevaarlijk kan zijn voor de goal is precies wat ontbrak de laatste wedstrijden. Klose deed dat op leeftijd ook nog prima bij Duitsland.

17 september 2018 om 08:24

Klinkt idd zo slecht nog niet.

17 september 2018 om 08:30

Ajax mag blij zijn met Baasjan, maar we moeten eerlijk zijn en toegeven dat hij ook nog behoorlijk wat kansen mist..ik hoop wel dat Kasper snel op zijn oude niveau terug is.

17 september 2018 om 08:33

Lijkt mij ook. Het bijzondere vind ik is dat hij met z’n 35 jaar nog heel fit oogt. De scherpte en het voetballend vermogen is dan misschien iets minder geworden, maar hij maakt altijd de 90 minuten vol en is continu bezig met druk zetten en afjagen. Maar met het EK is hij wel weer 37. Misschien gebruiken als 2e spits/stormram wanneer er goals gemaakt moeten worden.

17 september 2018 om 10:27

@patroo
Hij is dan inderdaad 37. Maar het gaat erom het EK te halen. Als hij nu in blakende vorm verkeert, moet je daar gebruik van maken imo. Over 2 jaar zien we wel wie er dan in vorm is

17 september 2018 om 08:37

Voor de goal natuurlijk levensgevaarlijk, maar als aanspeelpunt vind ik hem niet goed hoor. Of hij gaat liggen, of zijn kaats gaat twee meter omhoog. Afgelopen zaterdag ook 2 of 3 ballen die helemaal nergens heen gingen.
Een spits die nu goed zou passen zou een speler zijn die meer kan dan doelpunten maken. Eentje die goed de ruimte voorin kan bezetten, zowel centraal als aan de buitenkant. Eentje met een fluwelen behandeling waar je combinaties mee aan kan gaan. Ik kom van de oudjes nu dan toch bij van persie uit. Denk dat die beter past bij duo’tje promes en depay.

Denk niet dat huntelaar topscorer wordt aangezien Dolberg ook veel gaat spelen.

17 september 2018 om 08:59

Inderdaad Dolberg gaat dadelijk ook kansen krijgen. Speelt ie goed gaan ze elkaar gewoon afwisselen en dan wordt Huntelaar geen topscoorder. We zullen vanavond eens kijken of Dolberg het niveau van de KKD aankan na zo'n lange tijd van blessures

17 september 2018 om 09:09

Huntelaar of van Persie jongens zeg het maar

17 september 2018 om 09:40

Heel simpel qua kwaliteit van Persie, qua fitheid Huntelaar. Betwijfel of van Persie zelfs 2 wedstrijden per week aankan.

Ik vind dat Hunter weer een kans moet krijgen in Oranje. Heeft veel ervaring en je weet wat je aan hem hebt. Hij zal de goals ook wel in Oranje maken. Ook al is hij 35 ik vind dat de vorm van de dag bepalend is voor Oranje.

17 september 2018 om 15:34

Helemaal mee eens.. Roep Huntelaar en van Persie op. Starten met Hunter en Robin in de 60ste minuut erin (of andersom). Depay en Promes en/of Babel ernaast.. Gevaarlijke aanval hoor! Jongens als Huntelaar en van Persie verkwanselen amper kansen

Echt geweldig hoe hij werkt en hoe fit hij is op z'n 35ste, zeker voor een spits, die krijgt toch het nodige te verduren. Tegen Groningen ook bij 3-0 gewoon volle bak sprint in 87-88ste minuut op een slap balletje naar de keeper. Had enkel kunnen hopen dat hij nog zo waardevol zou zijn. Pols Verthonghen en Suarez maar vast over wanneer hun terug kunnen keren en als je toch bij Spurs bent, pap effe met Eriksen, Dembele, Chadli? en Alderweirld aan.

17 september 2018 om 12:31

Chadli speelt bij Monaco.

Overigens zou ik Dembélé zeker graag naar Ajax zien komen. Eriksen gaat hem natuurlijk nog niet worden.

Ajax gaat in de zomer een leegloop krijgen, maar wel veel geld binnen halen. Vertonghen moet toch wel over te halen zijn, en ook ik blijf hopen op Suárez maar zie dat eerder in de zomer van 2020 gebeuren.

Voor 2019.. Je vervangt niet zomaar even 5 basisspelers dus wat dat betreft kan je beter oude rotten halen.

Vertonghen erbij, Blind naar het middenveld t.v.v De Jong.

Vermoedelijke leegloop Ajax..

Schone, KJH, Onana, Neres, Tagliafico, De Jong en De Ligt.

Toch knap hoe Huntelaar zich hersteld heeft na relatief een zwak seizoen vorig jaar. Met eveneens een matige voorbereiding waarin hij sierde in het missen van kansen. Gelukkig heeft hij zich herpakt in de CL-campagne en oogt hij scherp. Iets wat al 10 goals heeft opgeleverd dit seizoen

Prachtig om te zien hoe twee helden als Huntelaar en van Persie de netten in de Eredivisie nog weten te laten bollen. En eerlijk, ik zou ze beide oproepen voor Oranje. Beide hebben een staat van dienst waar je u tegen zegt en ervaring om hun gebrek aan snelheid te compenseren. Waarom niet beginnen met Huntelaar in de spits en Depay en Promes of Babel ernaast? In de 60ste minuut Robin erin (of andersom) en je bent een stuk gevaarlijker dan wat je nu hebt staan!

17 september 2018 om 16:55

Vind dat een prima idee. Het gaat erom dat we ons nu kwalificeren. Ze zullen geen van beide bij het EK spelen, maar dat geeft niet. De techniek van Van Persie is nog steeds geweldig en Huntelaar is ongelooflijk fit voor zijn leeftijd. Laat ze elkaar maar afwisselen in Oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren