Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Huntelaar niet gebeld door Advocaat: ‘Ik ging er ook niet van uit’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar werd door bondscoach Dick Advocaat nog wel opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden, maar uiteindelijk haalde de spits de definitieve selectie niet. De routinier zegt zondagmiddag dat hij dat nieuws niet persoonlijk te horen heeft gekregen.

De aanvaller wordt bij Ajax zeer gewaardeerd en stond zondag tegen sc Heerenveen (0-4 winst) wederom in de basis. Voor de camera van de NOS geeft Huntelaar aan dat hij geen bericht heeft gekregen van Advocaat. "Nee, ik ben niet gebeld", aldus de spits, die weigert aan te geven of hij teleurgesteld is: "Nou, ja... Ik richt me op Ajax, dus ik ben er niet zo mee bezig. Deze kwalificatiereeks ben ik er ook niet bij geweest."

"Dus het was ook niet zo dat ik er van uit ging", vervolgt Huntelaar, die hoopt dat de ruime overwinning in het Abe Lenstra Stadion zijn club over een dood punt heen helpt: "Dit moment was voor ons heel belangrijk. Je zag dat we als team een overwinning nodig hadden. Het moet blijken. Elke wedstrijd is weer een drempel." Ajax staat na zeven speeldagen zesde in de Eredivisie, vijf punten achter koploper PSV.

Klaas-Jan Huntelaar had een oproep voor Oranje verdiend

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor ajax maar meer ook niet. Laten we nou niet meteen overdrijven omdat de beste man hier en daar een doelpunt heeft gemaakt.

1 oktober 2017 om 19:43

Wauw, heb jij Huntelaar ooit gezien? Die man is werkelijk geweldig als spits. Ontzettend onderschat. Kijk z'n filmpjes maar eens na, die man kan als spits echt alles.

2 oktober 2017 om 08:55

ooit ja..met nadruk op ooit!heeft in duitsland 2 jaar niks gedaan en nu ook niet in de lachwekkend teruggevallen eredivisie!snap de reacties van ajax fans dan ook niet...of is het clubvoorkeur?juist.

1 oktober 2017 om 20:26

Hahahahaha, grapjas. Huntelaar is zoveel beter dan een Locadia of Janssen. Als bondscoach selecteer je zeker nu de mensen die nu wat toevoegen. En dat doet hij. Onbegrijpelijk dat Advocaat hem thuis laat.

2 oktober 2017 om 08:57

voegt helemaal niets toe...zet je club bril af aub...

Ik denk dat Hunter sama zich het beste op Ajax kan richten. Oranje is mooi geweest, met zijn 34 jaar heeft hij geen toegevoegde meer. Bedankt Hunter!

1 oktober 2017 om 22:10

Totaal niet mee eens. Als Robin van Persie mee kan doen, Kan de Hunter zeker nog mee!

Huntelaar was belangrijk vandaag en niet alleen door zn assists maar door met name zijn werklust en gedrevenheid! verbazing was groot bij mij dat hij door Perez(heb ik hoog zitten als analist) als zwakke schakel werd opgemerkt! Hij is sluw en in deze lastige fase probeert Huntelaar het voortouw te nemen! Ik zeg zeker niet dat hij goed speelt maar verzaakt iig niet en had mijn inziens van waarde kunnen zijn voor Oranje in een plan B .. meer iig als locadia bv maar goed ik ben geen bondscoach..

Huntelaar is een top spits. Hij speelt goed . Zijn ogen staan goed en hij denkt goed. Bij Ajax geven ze hem te weinig makkelijke ballen, anders had er al meer gescoord. Waarom neemt schone die penal?

1 oktober 2017 om 19:03

Omdat schöne een goeie penaltynemer is en hij de krediets heeft verdient in de voorgaande jaren en hij hem ook scoort.

Natuurlijk heb je aan Huntelaar in oranje meer dan aan Locadia : ervaring, scherper voor de goal, betere persoonlijkheid, betere kopper en hij kan z'n medespelers beter in stelling brengen. Best vreemd dus dat Locadia opgeroepen is en Huntelaar niet.

1 oktober 2017 om 19:18

Precies. Tegen Wit Rusland kunnen we hem goed gebruiken, want het is van belang om zo veel mogelijk te scoren. Locadia heeft dat niet, die kan zich tegen dat soort tegenstanders niet opladen, dus heeft hij weinig te zoeken in Oranje. Ook kun je Huntelaar heel goed als extra pinchhitter gebruiken tegen Zweden, want die wedstrijd moet gewonnen worden. Maar na het WK is Oranje definitief verleden tijd voor Huntelaar.

Ik hoor iedereen altijd zeggen dat een bondscoach consequent moet zijn, maar nu Advocaat dat een keer is, loopt iedereen te klagen.
Als je naar de feiten kijkt hebben Janssen, Dost en Locadia meer recht op een oproep dan Huntelaar:
Janssen speelt en scoort bij Fenerbahce in een hele lastige competitie.
Dost speelt bijna alles bij Sporting en blijft ook scoren.
Locadia maakte er 3 dagen voor de bekendmaking van de selectie nog 4 tegen Utrecht.

Bovendien is Huntelaar nou zelf ook niet echt geweldig bezig bij Ajax.

Huntelaar is messcherp, topfit en heeft laten zien nog steeds een topspits te zijn. Ik zou het wel weten als bondscoach.

1 oktober 2017 om 22:12

Precies! Ik vind Janssen minder op dit moment!

2 oktober 2017 om 09:00

hahaaaaaaaaaaaaaa hij laat niets maar dan ook niets zien..al meer dan 2 jaar niet,,topspits?...oh oh.,,moeilijk blijkbaar om neutraal iemand te beoordelen zonder clubvoorkeur!heeft niets laten zien nog steeds een topspits te zijn,niet bij schalke laatste 2 jaar en niet nu..want goals maken in deze league kan iedereen

Ik zie liever Huntelaar dan Locadia in de selectie! We kunnen de ervaring van Huntelaar goed gebruiken!
Ja ok, Locadia heeft het uitstekend gedaan tegen Utrecht, maar in mijn ogen valt hij vaker tegen dan mee. Hij is (nog) veel te wisselvallig en voor nu hebben we directe ervaring nodig.

opvallend is toch steeds weer de clubvoorkeur..ik ben neutraal in deze en huntelaar heeft niets laten zien van waarde in de afgelopen 2 jaar!nee,,die paar doelpunten hier tel ik niet mee..daarvoor is de kunstgras league veel te zwak geworden..zou fijn zijn als er eerlijk word gereageerd ipv clubvoorkeur te prevaleren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren