Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hugo Borst voorspelt rentree van spanning in titelstrijd: 'PSV verliest weer'

Laatste update:

In de Eredivisie staan er nog zes speelronden op het programma en koploper PSV heeft een voorsprong van acht punten op achtervolger Ajax. Het kampioenschap lijkt een kwestie van tijd te zijn voor de Eindhovenaren, maar Hugo Borst voorspelt dat de titelstrijd toch nog spannend wordt: "PSV verliest aankomend weekend bij FC Twente", denkt hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Corona, Bjelland en Ziyech doen niet mee, PSV wint dit helaas met 0-2.

1 april 2015 om 21:52

Natuurlijk word psv 'gewoon' kampioen.niet meer dan logisch met zo'n voorsprong.

Maar wat is Borst een kneus zeg, een tijdje geleden riep hij nog dat psv een grote mond moest tonen en zeggen dat ze in April met de schaal zouden staan. Hij analyseert helemaal niks, hij roept gewoon precies wat mensen op dit moment denken en probeert daar zieltjes mee te winnen.

Hugo heeft bij mij nu definitief afgedaan als fatsoenlijk analyticus, dat hij met het WK zon kleine hond op z'n schoot had zitten heeft ook niet positief uitgepakt voor hem.

2 april 2015 om 00:24

Dit is toch ook niet bedoeld als serieuze analyse man. Dit is gewoon hetzelfde soort geluls als wat je met je vrienden hebt. Of zit jij in de kroeg of in de clubkantine 100% correcte discussies te voeren?

2 april 2015 om 20:01

Ik verkondig geen dingen om vervolgens 4 weten later een compleet tegenovergestelde te verkondigen.

1 april 2015 om 21:54

Castaignos is er ook niet bij. Hamstring. Dus appeltje eitje voor PSV ben ik bang. Maar wie weet doen Mokthar en Borven versteld staan

2 april 2015 om 01:13

Alsof castaignos zo'n held is='

1 april 2015 om 23:35

Iets met "de wens is de vader van de gedachte " Hugo!? PSV zal dit gewoon winnen tenzij ze alle 11 een offday hebben. Maar dan heb je altijd nog Memphis die ondanks een offday een goal weet te maken.

Weet iemand hier of het gerucht van puntenaftrek van psv klopt?

1 april 2015 om 21:40

Nooit gehoord van 1 april ?

1 april 2015 om 21:42

Als je iets verder doorleest zie je 1 april staan 😆

1 april 2015 om 21:40

Ja 10 punten. Was vandaag op 1 april.

1 april 2015 om 22:35

Als het om hetzelfde plaatje gaat als die ik heb gezien, dan staat er heel klein onder dat het vandaag 1 april is.

Hugo vergeet alleen dat Ajax ook niet zal winnen van Utrecht

1 april 2015 om 21:53

Ik denk dat de kans dat Ajax verliest bij Utrecht zelfs groter is dan dat PSV verliest bij Twente.
Mijn voorspelling: Utrecht-Ajax 2-0, Twente-PSV 0-0.

3 april 2015 om 16:04

Wat gek hey dat jij dat denkt !
Ik had nou juist het tegenovergestelde verwacht van een Utrecht supporter -_-'

3 april 2015 om 17:30

Nee hoor. Dat is gewoon gebaseerd op de resultaten van het afgelopen decennia.

De speelstijl van Ajax (en het feit dat het vaak kleine behendige mannetjes zijn) ligt FC Utrecht wel.

Overigens sluit ik ook niet uit dat het een doelpuntenfestijn gaat worden, vergelijkbaar met de wedstrijd van 2011. Toen werd het 6-4. voor FC Utrecht.

1 april 2015 om 21:55

Ajax zal inderdaad niet al haar wedstrijden winnen tot het einde van de competitie. daarom, Psv word ook gewoon kampioen.

Ik verwacht overigens wel dat Ajax van Utrecht wint.

1 april 2015 om 22:29

Dat verwachten ajaxsupporters elk jaar, maar het gebeurt alleen bijna nooit.

1 april 2015 om 22:42

haha ik weet niet hoe ik dit moet vatten .. dus als ajax alles wint word psv geen kampioen ? dus psv doet het niet op eigen kracht ?

1 april 2015 om 23:38

Nee Psv word gewoon kampioen, ook al zou ajax alles winnen. Maar dat verwacht ik niet. Ik verwacht echter wel dat Ajax van Utrecht wint.

Nu duidelijker

3 april 2015 om 16:05

Er word al wekenlang gezegd dat Ajax niet al z'n wedstrijden zal winnen.
Ondertussen winnen ze al hun wedstrijden...

Ajax heeft net na de winterstop gewoon teveel punten laten liggen, anders was het spannend geworden. Elke club in de Eredivisie kent zijn dipjes, die van Ajax duurde gewoon te lang. Daarnaast werden er in die tijd ook helemaal geen wedstrijden gewonnen, waar PSV in mindere periodes toch de nipte overwinning er nog wel eens uitsleepte

1 april 2015 om 22:08

Zoals Ajax na de winterstop, bedoel je? ;--)

Wat een dokus is die man toch. Als er een ploeg is die dit jaar ondermaats gepresteerd heeft is het wel FC Twente. Dus nu ook! Voorspelling 1-4

Zelfs die goeie ouwe Hugo Borst doet aan 1april grappen.

PSV gaat echt niet verliezen in Enschede, kijk alleen al wie Twente mist. Bovendien gaat Ajax het zwaar krijgen in Utrecht. Dus ik denk niet dat de spanning terug komt, eerder PSV dat gaat weglopen van Ajax.

10 jaar geleden dat we daar gewonnen hebben, dat moet maar weer eens gebeuren zaterdag. Tegen dit Twente win je ook. Zondag wint ajax ook van utreg helaas.

Heerlijk, bijna alles wat Borst zegt, komt niet uit, dus dit is een goede voorbode, haha. PSV zou winnen in de Kuip, Feyenoord zou PSV overklassen in Eindhoven en PSV zou "over Ajax heen walsen thuis", dat is ook allemaal totaal niet uitgekomen.

Even serieus, PSV heeft geluk dat Twente de sterkhouders mist, maar moet echt voor onderschatting waken. Te snel sloopt er arrogantie en gemakzucht in het spel van Psv, en dat brak ze al meermaals bijna op in een wedstrijd. Laat dit weekeinde niet die keer zijn dit seizoen dat het daardoor misloopt.

Minimaal een punt is wat PSV nodig heeft om Ajax niet wederom in het zadel te helpen, zoals ze vorige seizoenen (met name onder Rutten) week in, week uit deden zodra het er echt op aan kwam. Hopelijk dit jaar eindelijk weer eens anders.

3 april 2015 om 16:11

Bij Hugo is het 50/50
Hij voorspelde incorrect dat PSV Ajax zou vermorzelen.
Hij voorspelde wel dat Feyenoord als vanouds zou winnen van Psv.

Hugo Borst is de kluts kwijt! Die roept altijd dingen wat niet klopt.

Die Borst weer. Laatst bij studio voetbal zat er ook al zo een. Voor Twente is die wedstrijd een oefenpotje voor de halve finale beker. PSV wint dat dus makkelijk.

2-1 Twente corona en ould chick

Leuk en aardig, maar gaat Ajax winnen in de Galgenwaard? Zonder Millik en een eigenwijze de Boer? Hoogstens een gelijkspelletje

Helemaal eens met Hugo Borst, die Irene is gewoon te mooi

Ik lees tussen de regels door dat PSV gewoon doodsbang is ook al spelen ze tegen Twente 2.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren