Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

HSV lijdt beschamende nederlaag, Heitinga en Beerens verliezen thriller

Laatste update:

Hamburger SV heeft zaterdag een vrij beschamend verlies geïncasseerd in de Bundesliga. Die Rothosen gingen voor eigen publiek met 0-3 ten onder tegen SC Paderborn 07, dat dit seizoen debuteert op het allerhoogste niveau in Duitsland. Vorige week pakte HSV ook maar één punt tegen 1.FC Köln en dus is de start stroef. Bayer Leverkusen klom op naar zes punten uit twee duels, door een thriller tegen Hertha BSC winnend af te sluiten (4-2). Bas Dost ontbrak bij VfL Wolfsburg, dat gelijkspeelde tegen Eintracht Frankfurt (2-2).

/

Bayer Leverkusen - Hertha BSC 4-2
Tot zaterdag was Bayer Leverkusen nog op geen fout te betrappen geweest: winst in de eerste competitieronde, winst in de DFB-Pokal en twee zeges tegen FC Kopenhagen in de Champions League-playoffs. Nu nam Hertha BSC echter de leiding, halverwege de eerste helft. Verdediger Tin Jedvaj verschalkte op ongelukkige wijze zijn eigen doelman en zette Bayer zo onbedoeld op achterstand. De thuisclub raakte niet van de leg en bleef veel balbezit houden. In de tweede helft ging men op dezelfde weg verder en maakte Jedvaj zijn eigen doelpunt dubbel en dwars goed. Op heerlijk aangeven van Gonzalo Castro maakte hij er vroeg na rust van dichtbij 1-1 van.

Daarmee werd Jedvaj de eerste speler in de Bundesliga sinds Arturo Vidal (in december 2010) die zowel een eigen doelpunt als een tegendoelpunt maakte in dezelfde wedstrijd. Jos Luhukay, die weer met John Heitinga en Roy Beerens in de basis was begonnen, zag het aan, maar wachtte nog met een ingreep. Hij vertrouwde op een ingeving van Julian Schieber en die kwam er ook, na een uur: de spits kopte een rebound binnen en zorgde voor de voorsprong. Leverkusen sloeg echter ogenblikkelijk terug via Emir Spahic, die ook met het hoofd trefzeker was. Daarna liep het uit naar een ruime 4-2 zege via Julian Brandt (’74) en Karim Bellarabi (’86).

/

Hamburger SV - SC Paderborn 0-3
Op eigen veld werd HSV al vlot naar achteren geduwd door promovendus Paderborn. René Adler kwam er aan te pas met een geweldige redding om Suleyman Koc van scoren af te houden, na zo’n half uur spelen. Elias Kachunga scoorde daarop alsnog, net als vorige week tegen FSV Mainz 05, en liet de meegereisde fans juichen. Vijf minuten later dacht hij zelfs zijn tweede van de middag te maken, maar werd hij door de assistent-scheidsrechter teruggefloten vanwege buitenspel. Kort daarna moest Rafael van der Vaart de strijd al geblesseerd staken.

HSV kwam voor rust niet terug van de achterstand en toonde in de tweede helft wat meer dadendrang. Marcell Jansen bediende Pierre-Michel Lasogga op fraaie wijze en de aanvaller kon het afmaken, maar hij schoot net naast het Paderborn-doel. Aan de overkant was het wél weer raak en maakte Mario Vrancic de tweede voor de bezoekers. De meegereisde fans, die hun club dit seizoen voor het eerst in de Bundesliga zien acteren, werden gek van vreugde. Die vreugde werd nog groter toen Moritz Stoppelkamp zelfs de derde mocht aantekenen voor Paderborn. In Hamburg stormt het alweer en september moet nog beginnen.

/

VfB Stuttgart - 1. FC Köln 0-2
Het wilde niet bij Stuttgart, zaterdagmiddag. Het elftal van coach Armin Veh had het lastig met promovendus Köln, dat na 22 minuten spelen verdiend de leiding nam. Yuya Osako kon profiteren van een misverstand achterin die Fohlen en tekende voor de 0-1. Via een rake knal van Anthony Ujah vergrootte Köln de marge elf minuten later naar twee treffers. Stuttgart was ook daarna onmachtig en daar kon ook Filip Kostic weinig aan veranderen. De van FC Groningen overgekomen aanvaller werd na een uur spelen binnen de lijnen gebracht, maar slaagde er niet in om met zijn individuele acties iets te forceren. Wel zag hij een gele kaart. Köln had daarna via Daniel Halfar nog verder kunnen uitlopen, maar de middenvelder liet na om uit kansrijke positie de 0-3 binnen te schieten.

/

Werder Bremen - TSG Hoffenheim 1-1
Met Eljero Elia bij de eerste elf begon Werder stroef aan de tweede wedstrijd van het seizoen. Hoffenheim had aanvankelijk het betere van het spel en kwam na negentien minuten op voorsprong. Een prachtige lange bal van Sebastian Rudy werd precies op waarde geschat door Roberto Firminio, die net voor doelman Raphael Wolf kroop, prachtig aannam en vervolgens simpel binnen tikte. De thuisploeg had het moeilijk, maar kwam na een uur spelen toch langszij. Alejandro Gálvez schoot een afvallende bal van een meter of veertien prachtig binnen. Werder had daarna wel het beste van het spel en kreeg ook de betere kansen, maar gescoord werd er desondanks niet meer.

/

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 2-2
Wolfsburg, met Bas Dost als tribuneklant, kende vorige week de lastigste seizoensstart dankbaar, maar na de ingecalculeerde nederlaag tegen Bayern München wilde het elftal van Dieter Hecking zaterdag voor eigen publiek laten zien dat het serieus genomen moet worden. Dat verliep echter niet volgens plan: Naldo schoot Wolfsburg na een kwartier spelen nog wel op voorsprong uit een vrije trap, al had hij daarbij het geluk dat doelman Kevin Trapp zich ernstig vergaloppeerde, maar kort daarop was het alweer gelijk. Takashi Inui schoot via het lichaam van Sebastian Jung eveneens raak uit een standaardsituatie. Die Wölfe leken vervolgens na een raak schot van Maximilian Arnold in slotfase alsnog met de winst te gaan strijken, maar ook die treffer hield echter geen stand: vijf minuten voor tijd tekende Václac Kadlec voor de 2-2.

Gaat Hamburger SV weer een slecht seizoen meemaken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wahha dat HSV is zo lachwekkend slecht he. Die gaan gewoon weer degradatievoetbal spelen. Leverkusen gelukkig weer begonnen, hopelijk kunnen ze dit jaar echt een keer kampioen worden. Het zal een stunt zijn, maar wie weet.

30 augustus 2014 om 17:47

Dan haal ik je uit je droom, leverkusen heeft een goed elftal maar de van bayern munchen is 3x zo sterk en zal weer kampioen worden en ook Dortmund heeft weer een sterk elftal.

30 augustus 2014 om 17:49

Ik vind ons niet minder dan Dortmund, bleek vorige week wel. Natuurlijk is Bayern sterker. Maar we heoven Bayern onderling ook niet te verslaan gelukkig. We moeten gewoon van de rest blijven winnen en dan kan het zomaar. Maar ik denk dat we an de 1ste seizoenshelft weer zon inzinking krijgen als vorig jaar.

30 augustus 2014 om 18:00

Dortmund is 3 klassen beter, Leverkusen heeft geen spelers als Reus en Aubameyang.

30 augustus 2014 om 18:17

Hahaha. Calhanoglu is drie klassen beter dan die renpaad van een Aubameyang. En oh ja vorige wee nog gewoon gewonnen in Dortmund. Daarnaast heeft BVB ook geen spits zoals Kiessling.

30 augustus 2014 om 18:43

Ik vind Leverkusen dit seizoen ook heel goed spelen. Ik hoop dat Bayern de Bundesliga een keer niet wint. En dan zie ik Leverkusen ook als aangewezen ploeg om wel te winnen. Ze spelen beter voetbal dan Dortmund.

30 augustus 2014 om 19:10

Aan je reactie's te zien ben je fan van Bayer.
Nou dan kan dit wel eens een leuk jaar worden voor je, met deze trainer word er meer vooruit gespeeld.
Leuke ploeg kan hoge ogen gooien.

30 augustus 2014 om 20:40

Dan moet je eens naar de wedstrijden van die ploegen kijken, want Leverkusen heeft van alle duitse clubs tot nu toe het beste voetbal laten zien. Bayern was vorige week niet overtuigend en vanavond wederom niet. Dortmund pakt ook niet voor niks vier tegendoelpunten in twee duels.

Van der Vaart weer geblesseerd, same old same old weer. Blij dat hij in Duitsland is gebleven.

30 augustus 2014 om 17:41

Is de blessure ernstig van van der Vaart? Begint wel hopeloos te worden met van der vaart.

Begint HSV weer opnieuw lekker tegen degradatie. Dit keer wel degraderen graag, zijn het niet waard om in de Bundesliga te spelen. En Van der Vaart geblesseerd, again?

30 augustus 2014 om 17:31

Qua selectie gewoon Bundesliga waardig. Spelers als Lasogga, Van der Vaart, Behrami, N.muller, Ostrozlek, Jansen en Adler zijn toch zekers prima spelers voor de subtop. En laten we nou niet doen als of Paderborn beter is op papier. Want die hebben op papier verre weg de swakste selectie. zo blijkt maar weer dat voetbal niet op papier owrdt gespeeld. Maar HSV heeft echt paar grote probleempjes vooral in de defensie.

30 augustus 2014 om 17:35

Op de vleugel is het ook niet denderend bij Hsv. Ze staan overigens op het punt om de komst van Julian Green van Bayern af te ronden, die wordt een jaar gehuurd. Die kan op de vleugel de nodige dreiging stichten.
.
Maar inderdaad als het achterin niet snel wordt opgelost kunnen ze zomaar degraderen. Onbegrijpelijk om ook spelers als Djourou te kopen. Heb medelijden met HSV supporters. Zo speel je in de top van de Bundesliga, zo mot je vechten om je hoofd boven water te houden.

30 augustus 2014 om 17:42

Ik las het. Want spelers als Ilicivic en Beister zijn natuurlijk gewoon lachwekkend slecht voro een club als Hsv. In het centrum willen ze Tah blijkbaar geen kans geven en zowel Djourou als Westermann is nog niet eens 2.bundesliga niveau waardig.

30 augustus 2014 om 18:59

Ik verbaas me erover hoe slecht Djourou kan zijn ne zoals jij zegt echt dramatish ik maar hij kan het wel ik dacht tijdens het wk efen dat mijn tv kapot was maar daar speelde Djourou wel goed jammer dat het niet lukt bij HSV

30 augustus 2014 om 19:13

Ja wat dat betreft lijkt het wel of Brands(td Psv) ook daar de aankopen doet.
Alles versterken behalve de laatste linie, terwijl die echt BL onwaardig is eigenlijk al vanaf Arnesen met ze Mancienne enz. Schandelijk gewoon!

Vrees dat het doek voor het "grote" Hamburg dit jaar toch echt gaat vallen, ook al zijn er genoeg wedstrijden te spelen.
Zag er weer niet goed uit vandaag thuis tegen een concurrent.

LOL bas dost tribune klant blijf daar maar lekker zitten jongen

30 augustus 2014 om 17:44

Of hij is toch bezig met een transfer.

Hamburger SV gaat het denk niet redden. Dost niet bij de selectie, zal die dan toch.....

Wat een sprookje voor die gasten. Ze komen uit een uit de kluiten gewassen dorp van nog geen 150 duizend inwoners en spelen de glamourboys uit de miljoenenstad Hamburg gewoon helemaal zoek.

30 augustus 2014 om 17:35

150.000 inwoners valt dat nog onder jouw noemer dorp?

30 augustus 2014 om 21:31

Jazeker. Apeldoorn heeft ongeveer net zo veel inwoners en is ook een dorp 😄 Het was een beetje bij wijze van spreken natuurlijk.

30 augustus 2014 om 23:41

Klopt apeldoorn is een dorp (grootste van Nederland), heeft geen stadsrechten.

Dit is toch wel een slechte start, Wolfsburg! En
Het is telkens weer net niet. Ze hebben op papier een schitterende selectie waarmee ze in Duitsland moeten kunnen CL halen, maar ik hen het gevoel dat er niet echt een team staat.

30 augustus 2014 om 17:43

Er zijn in Duitslnad nog wel paar meer ploegen met een schitterende selectie. Qua selectie vind ik ze gewoon de nummer 5 van Duitsland. Op die positie zijn ze afgelopen jaar ook geeiendigd.

30 augustus 2014 om 19:15

Nee dat ben ik niet met je eens, Wolfsburg heeft ook een net niet selectie.
Plaats 5 tot 7 imo.
Vind Bvb, Bayer, Bayern, Schalke zeker sterker ( hoewel ook Schalke en BVB niet beste begonnen)

Voetbal: er is geen touw aan vast te knopen. "Topclubs komen en gaan!". Maar je ziet vandaag maar weer is dat de angst voor "grote" tegenstanders is verdwenen..... Clubs als Burnley/Paderborn spelen gewoon beter voetbal als de gevestigde namen zoals HSV/MU.

1. FC Koln de eerste 3 punten binnen, heerlijk!

Wie waren nummer 3

Edit: Hier liep duidelijk iets mis met de mobiele versie

Wat is die Calhanoglu toch een fantastische speler. Heeft super veel potentie en was betrokken bij elk goal van Leverkusen. Talent

HSV is voor mij degradatiekandidaat nummer 1. Man man man wat was dat slecht zeg. Jammer voor Vd Vaart

Vdvaart al weer geblesseerd....die gast is niet gemaakt voor voetbal. Wordt nooit weer wat

Tja vanaf Frank Arnesen is het al een zooitje daar achterin.
Mancienne, Djourou echt van BL2 niveau.
Als daar nou eens ipv weer een middenvelder/aanvaller een verdediger kwam komen ze minder in de problemen, de rest van het team is gewoon subtop niveau.

fdgdfgdfgfgagdfgdfgfgfda

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren