Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

HSV grijpt in slotfase extreem belangrijke zege; Van der Vaart uitgefloten

Laatste update:

Hamburger SV heeft de gevarenzone in de Bundesliga verlaten. Met Rafael van der Vaart in de basiself waren die Rothosen zondagmiddag met 1-2 te sterk voor nummer tien FSV Mainz. HSV staat nu met 31 punten op de veertiende plaats en heeft één punt meer dan de virtuele degradant Hannover 96.

/

Van der Vaart begon voor de vierde keer op rij in de basis bij HSV en werd in de eerste helft uitgefloten door de fans van Mainz. Hij had namelijk een overtreding gemaakt op Elkin Soto en de Colombiaanse middenvelder raakte daarbij geblesseerd aan de knie en moest worden vervangen. Mainz was in de eigen Coface Arena beter aan de wedstrijd begonnen en het was eigenlijk wachten op de 1-0, maar na 37 minuten was het aan de andere kant raak. Julian Baumgartlinger werkte een voorzet van Heiko Westermann in zijn eigen doel: 0-1. HSV ging daarna op jacht naar een tweede doelpunt, maar vond die niet en daardoor zocht men de kleedkamer op met een minimale voorsprong.

In de tweede helft probeerde Mainz de gelijkmaker af te dwingen, maar men kwam er lange tijd niet doorheen en moest bovendien blijven oppassen voor de counters van HSV. Na zeventig minuten werd Ja-Cheol Koo plots gevaarlijk: hij trof de paal. Na 76 minuten werd het alsnog 1-1: Yunus Malli scoorde na een goede bal van Daniel Brosinski. Na 87 minuten scoorde Gojko Kacar na een hoekschop echter nog de 1-2 voor HSV. Daarna kreeg Mainz-rechtsback Brosinski nog een directe rode kaart na een overtreding op Artjoms Rudnevs.

Denk jij dat Hamburger SV gaat degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

HSV gaat het gelukkig halen. Volgende week thuis tegen Freiburg zie ik ze wel winnen en zichzelf echt veilig spelen.

3 mei 2015 om 18:37

Ik zou er niet zo zeker van zijn, kan ook weer hopeloos mis gaan.
Hamburg is zo onvoorspelbaar

Elk jaar hetzelfde, ongelofelijk weer. Club zonder beleid, zonder noemenswaardige spelers, zonder enig recht op nog een jaar Bundesliga.

3 mei 2015 om 17:27

Klopt, en toch weer dat geluk dat ze zich waarschijnlijk weer handhaven ook. Ongelofelijk.

3 mei 2015 om 17:43

volgende week alleen Freiburg thuis, week daarop die degradatiekraker in Stuttgart en laatste wedstrijd tegen Leverkusen wat hopelijk nog om 3/4 plek speelt, als je elk jaar onderaan bungelt en echt een beleid van likmevessie heb dan mag je wel 2e. Bundesliga spelen. Eens gaat die tijd in dat stadion toch stoppen.......

3 mei 2015 om 18:26

@ Tijssw hoe gaat het dan met Werder Bremen in de competitie? Ik zag dat het megatalent Selke van Werder naar Koopclub Rb Leipzig gaat. Zeer domme keuze van Selke gaat die gewoon 2 Bundesliga spelen daar met die Koopclub Leipzig. Dat is echt gewoon dom dat die Selke dan naar Die rommelige koopclub gaat. Waarschijnlijk toch alleen voor het geld...

Gaat vroeg of laat toch een keer mis met Hsv, kijk maar naar Roda JC, die zijn ook een paar keer net ontsnapt, maar dat geluk blijft niet eeuwig voortduren, als je als club jaar na jaar wanbeleid blijft voeren, krijg je daar een keer keihard de rekening voor.

Om te beginnen, wat een horror blessure voor Soto. Ziet er naar uit dat hij niet meer kan voetballen, wat een verschrikkelijk einde van zijn loopbaan.

Verder een ongelofelijk belangrijke overwinning voor Hsv. Het aanstellen van Labbadia blijkt een gouden zet te zijn. 2 wedstrijden, 2 overwinningen is iets waar ze in Hamburg dit seizoen niet meer van zouden durven dromen. Volgende week het zespunten duel tegen Freiburg. Dan kunnen ze ook bij HSV weer rustig ademhalen.

3 mei 2015 om 18:33

Wat is er dan gebeurt? Dit heb ik namelijk nog nooit gehoord. Zelfs met gebroken benen of gescheurde banden keren voetballers vaak nog terug in het veld.

3 mei 2015 om 22:28

Het knie klapte de verkeerde kant op - dus naar voren in plaats van naar achteren. Volgens de artsen ist het knie kompleet ontwricht. Banden en meniscus zijn natuurlijk kapot. Op dit moment vreest men zelfs dat hij in de toekomst niet meer normaal kan lopen.

Na dit seizoen wilde hij terug naar Colombia om daar nog een beetje te voetballen. Mainz 05 zal hem nu een nieuw contract aanbieden al zal hij waarschijnlijk niet meer kunnen voetballen.

Was zeker een belangrijke overwinning voor H.s.v
Het enigste smetje was de blessure voor Soto lijk me ernstig. [ Knie]
Ik heb nog geen beelden er van gezien.
Dus ook niet of het een smerige overtreding was van V/D Vaart .

3 mei 2015 om 19:22

Ik vond het geen eens een overtreding. Van der Vaart kon er niks aan doen.

4 mei 2015 om 10:27

Ik heb wat fotos gezien, en het leek alsof vd vaart gewoon net iets sneller bij de bal was. Soto wilde schieten en doordat hij geen bal raakte schoot zijn been door tegen het kruis/bovenbeen van vd vaart. Sotos onderbeen schoot door waardoor zijn knie lelijk verdraaide. wel een lelijke blessure, maar het lijkt me meer ongelukkig dan een smerige overtreding van vd vaart

4 mei 2015 om 16:30

@voetbalpanda bedankt voor de tip , inderdaad ik heb nu ook wat foto's gezien ,vond ook dat v/d Vaart het niet opzettelijk deed .
Het is te hopen dat Soto er boven op komt en dat hij weer aan het voetballen komt.

Hopelijk degraderen ze alsnog.

3 mei 2015 om 21:24

Dat hoop ik niet want HSV is een echte traditievereniging met een grote historie, deze club hoort nooit te degraderen. Ik hoop dat Stuttgart en Hannover rechtstreeks degraderen en Freiburg misschien degradeert via de play offs.

HSV gaat niet degraderen denk ik. Blessure ziet er ernstig uit...

Off:

Lekker suggestieve titel ook weer Voetbalzone. Alsof de fans vanhsv van der Vaart uitfloten...

Stutt verloor weer..... houdt het ooit op? Huub je moet echt iets verzinnen dat helpt, donderspeech!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren