tijssvw
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 24 augustus 2010
  • tijssvw
  • 89 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 381
  • jaar (--)
  • 8
Persoonlijke berichten
11 september 2012 om 10:51
#4

Haha bedankt. Arnautovic is een hele goede speler, en hij is geen eenheidsworst.
Ik verwacht dit seizoen veel van Werder, er staat een goede selec,tie en de wedstrijden tegen BVB en HSV waren prima.
Hoe ben je Werderaner geworden? Ben je zelf van Duitse komaf?

11 september 2012 om 22:08
#5

Mijn moeder is Duitse, en mede daardoor heb ik al erg lange tijd meer dan gemiddelde interesse in Duits voetbal. Ik vind de Buli persoonlijk de mooiste competitie die er is, maar ik heb voor meerdere Duitse clubs veel sympathie (bmg, Schalke, Werder, Eintracht en Nürnberg zijn mijn 5 favorieten in willekeurige volgorde, de mooiste club van de wereld komt trouwens gewoon uit Enschede :) ). Verder zijn er veel Duitse studenten bij mijn studie waardoor ik eigenlijk elke dag wel over Duits voetbal praat. Met studiegenoten ben ik ook al bij wedstrijden van Dortmund geweest (op de Süd, niet verkeerd)

Een studiegenoot van mij is groot Preußen Münster fan en hij heeft mij vele mooie verhalen over zijn club verteld. Omdat Preußen natuurlijk niet zo`,n bekende club is vond ik het wel leuk om hier hun clublogo te gebruiken. Ik zal binnenkort hopenlijk ook een keer een wedstrijd van hun bijwonen.

Werder was trouwens mijn `,meests favoriete`, Duitse club toen Klose er nog zat... Klasnic en Klose was een heerlijk duo. Toen Klose vertrok werd het minder bij mij, bij jou dus niet. Werder is dit seizoen (weer) mijn favoriet, met Elia en Arnautovic. Zoals mijn naam al doet vermoeden ben ik vooral een groot Arnautovic fan, haha.
Ben je al bij wedstrijden van Werder geweest? En support je ook een Nederlandse (twentse? :D ) club?

edit: Het is een flink verhaal geworden... Sorry daarvoor.

Aangepast op 11 september 2012 om 22:12 door arnautovic.

24 oktober 2012 om 19:14
#6

Geweldig inderdaad, ik heb helaas alleen de eerste helft gezien, maar Arnautovic was erg goed inderdaad, en met hem heel Werder. Mooie wedstrijd voor jou ook om bij te zijn natuurlijk!

20 augustus 2013 om 16:27
#7

Ik zal het doorgeven aan de redactie. Bedankt.

15 april 2014 om 23:27
#8

Schär of Ginter gaat het worden. Is het niet de een is het zeker de ander. We hebben dringend een centrumverdediger nodig, zeker als we door willen stoten komend seizoen.

We hebben nu met Traore (wie had die niet aan zien komen?) en Hahn 2 pijlsnelle vleugelspelers binnen waarvan één aardig veel scoort en de ander een goede voorzet in de voeten heeft.

Er gaat ook een extra spits bij komen, en ik verneem van verschillende fora en bronnen dat Borussia de beste papieren heeft voor Josip Drmic. Zou ik ook prima vinden. We missen namelijk een spits met gif. Ik hoop ook dat er nog een creatieve middenvelder komt, want daar schort het nog aan op dit moment.

Dan over de kwestie Mister Barcelona. Het is zeker dat hij vertrekt, als het niet naar Barcelona is, dan wel een andere club. Wat ik begrepen heb is dat hij een voorcontract/ volledig contract getekend heeft, en dat zijn transfer daardoor legitiem is.

Dan ben ik natuurlijk ook geïnteresseerd in wat jouw kijk is op Werder. Hoe zie je het komende seizoen tegemoet en wat zijn de kansen op wat meer succes voor Bremen?

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 16 mei
Liverpool denkt aan Florian Neuhaus als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Georginio Wijnaldum. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren