Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hopelijk krijgt Sterling het juiste advies van de mensen om hem heen’

Laatste update:
/

Het is dit seizoen nog geen pretje om supporter van Liverpool te zijn: the Reds werden uitgeschakeld in de Champions League en in de competitie draait het uiterst moeizaam. Raheem Sterling is de positieve uitzondering. De twintigjarige vleugelspeler wordt gezien als een van de grootste talenten van Europa.

Sterling wordt in verband gebracht met tal van andere clubs, maar aanvoerder Steven Gerrard raadt Sterling aan om op Anfield te blijven. “Deze club is perfect voor hem, zeker voor de komende jaren. Hij speelt iedere week en de fans zijn weg van hem. Hier kan hij zich verder ontwikkelen om een speler van wereldformaat te worden. Ik hoop dat hij het juiste advies krijgt van de mensen om hem heen: hij moet blijven.”

“Het is fantastisch om naar hem te kijken en om met hem te spelen. Hij is altijd aanspeelbaar, dat hadden spelers als Fernando Torres en Michael Owen ook. Raheem heeft het potentieel om een absolute topper te worden”, besluit Gerrard.

Raheem Sterling doet er verstandig aan bij Liverpool te blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat een hele grote worden. Moet alleen nog leren om nog meer met zijn hoofd te spelen. Talent en techniek zat.

19 december 2014 om 14:17

Met zijn hoofd te spelen? Hij speelt juist heel volwassen voor zijn leeftijd.

19 december 2014 om 14:20

Vind dat hij moet werken aan de beslissende pass en afwerken wann hij het zelf moet doen vooral verder goede speler hoop dat ie t zo goed blijft doen

19 december 2014 om 14:40

Haha noemt ie wel mooie voorbeelden. Als het dezelfde kant op gaat met sterling wordt het een kortdurige wereldtopper

19 december 2014 om 18:33

Klopt inderdaad vandaar dat Gerrard aangeeft dat Sterling naar de juiste mensen moet luisteren Wat Torres en Owen misschien niet hebben gedaan.

19 december 2014 om 23:33

Nouja, Torres was al wel absolute wereldtop. Maar ja, nogal afhankelijk van zelfvertrouwen is gebleken.

Het is ook wel oneerlijk als je kijkt naar vorig jaar waar alles om Suarez en Sturridge draaide. Toen had Sterling alle ruimte om zich rustig te ontwikkelen en werd niet alle druk op hem gelegd. Een jaar later is de beste speler weg en draait heel Liverpool om een jongen van 20 jaar.

19 december 2014 om 14:08

Klopt hopen dat sturridge fit blijft als hij terugkomt dan komt hij weer meer in de schaduw

Gerrard zegt het goed, Sterling heeft de potentie om een absolute topper te worden. Voor nu is het een talentvolle speler met onwijs veel snelheid en die een mannetje kan passeren. Hij wordt zwaar gehypt door velen en daar in Engeland al helemaal. Ik verwacht niet dat hij de kwaliteiten heeft voor een vaste basisplaats in de absolute top (real, Barca, Bayern). Het is een talent zoals vele anderen en hij moet hard werken en betere statistieken overleggen voordat ik zwaar onder de indruk ben. Hij is verder ook niet echt beslissend voor Liverpool. Laat staan dat 'ie ze bij de hand neemt. Zie bijvoorbeeld Hazard bij Lille. Op die leeftijd was bij beslissender, beter en verder en dan zie ik Hazard zelfs niet als een wereldtopper.

19 december 2014 om 14:25

Sterling van 20 is beter dan Hazard van 20, niet te ver gaan nou.
Verder heeft sterling zeker de potentie om basis te komen bij de absolute top, waar die nu de beste speler is van een Liverpool, wat ook een topclub is.

Hazard trouwens geen wereldtop? Knap, Bale zeker wel?

19 december 2014 om 14:51

Sterling van 20 beter dan Hazard van 20? Je weet toch wel Hazard op zijn 20e gedeeld topscorer van de Franse competitie was met Giroud? Geen misselijke prestatie als vleugelspeler

Heerlijk speler om naar te kijken! Grillig, loopvermogen en technisch begaafd. Vind hem ook een speler voor Arsenal, maar daar hebben ze genoeg spelers die als half of als buitenspeler kunnen spelen. Kan idd uitbloeien tot een topper.

het is goed voor de ontwikkeling van sterling om bij dit liverpool te blijven.het draait msschien iets minder op dit moment maar ik garandeer dat dit team gaat lopen. balotelli is natuurlijk een spits van wereldformaat en emre can is misschien wel een van de beste talenten ter wereld. die oude man gerrard moet zelf maar eens stoppen met voetbal. grootste fout van liverpool afgelopen jaren is het slecht omgaan met Nuri Şahin. dat was de perfecte opvolger geweest die nog meer techniek heeft dan iedereen bij liverpool op dit moment, afgezien van techniek van sterling en sturridge en emre.

ik zeg blijven sterling maak hier topteam van met sturridge coutinho balotelli kolo en emre

19 december 2014 om 14:30

Een van de beste talenten van de wereld? Emre Can? Hou toch op man. Dat zeg je alleen omdat ie Turks bent. Is Burak Yilmaz ook de beste afmaker ter wereld? Emre Can moet zich laten verhuren en een jaartje wekelijks spelen voordat we de balans op maken. Voor nu is het absoluut geen speler die de kwaliteiten heeft voor Liverpool. Een beetje dezelfde speler als Shelvey en die heeft het ook niet gered.

Sterling moet blijven en zal dat hoogstwaarschijnlijk ook doen. Niet alleen omdat hij daar op ze plek is maar ook omdat er niet bijzonder veel grotere clubs in de rij staan met een flink zak geld voor een speler met statistieken die niet denderend zijn.

19 december 2014 om 14:34

Real Madrid, Bayern en PSG zijn inderdaad matig.

Als Sturridge weer topfit is en liverpool haalt nog goed spitsje ipv ballotelli & lambert kunnen ze het best nog wel eens leuk gaan doen.

Nog een jaar goed ontwikkelen en dan verder kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren