Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoge woord is eruit: Benzema vertrekt definitief bij Real Madrid

Laatste update:

Karim Benzema gaat Real Madrid verlaten, zo melden de Madrilenen via een statement. De club neemt aanstaande dinsdag na veertien jaar groots afscheid van het clubicoon. Benzema had een aflopend contract in Madrid, waardoor de speculaties over zijn toekomst al enige tijd gaande waren. Een transfer naar Al-Ittihad ligt naar verluidt in het verschiet voor de Fransman.

Nu is er dus duidelijkheid over de 35-jarige spits, die in de zomer van 2009 de overstap van Olympique Lyon naar Real Madrid maakte. Uiteindelijk kwam hij tot 647 wedstrijden voor de hoofdstedelingen. Daarin was hij goed voor 353 doelpunten en 165 assists. Zondagavond zal hij tijdens het thuisduel met Athletic Club voor het laatst in het maagdelijk wit te zien zijn.

Benzema werd na het vertrek van Cristiano Ronaldo de grote aanvalsleider van de club. In het seizoen 2021/22 beleefde Coco een legendarisch Champions League-seizoen. De goaltjesdief maakte vijftien treffers en bereikte de finale tegen Liverpool. Real Madrid won de wedstrijd (1-0) en aan het einde van het jaar werd hij beloond met de hoogste individuele onderscheiding: de Ballon d'Or. Benzema won met Real Madrid ook talloze prijzen, waaronder vijfmaal de Champions League en vier keer de Spaanse landstitel.

Benzema staat waarschijnlijk voor een lucratieve overstap naar Al-Ittihad. Saudi-Arabië wil de organisatie van het WK in 2030 op zich nemen en in dat kader zoekt men naar manieren om het profiel van het land een boost te geven. De komst van Benzema moet voor een positieve impuls zorgen. Al-Nassr wist Cristiano Ronaldo in januari binnen te hengelen en er gaan ook al enige tijd geruchten over de komst van Lionel Messi naar Al-Hilal. De Argentijn gaat Paris Saint-Germain deze zomer sowieso verlaten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laatst toen hij de transfer zogenaamd tegen sprak. Gaf hij ook geen definitieve ontkenning en draaide hij er een beetje om heen dit was helaas te verwachten! Ik kan hem geen ongelijk geven dik salaris aan het einde van zijn carrière en hij heeft alles haalbaar met Madrid gewonnen, het ga ja goed legend!!!

4 juni 2023 om 12:18

Dacht toch even dat hij nog een jaar blijft jammer dit. Ook omdat real voor firmino etc ging. Alleen kane of mbappe kan hem vervangen

Maar internet is niet de realiteit natuurlijk. Man man..

4 juni 2023 om 12:08

Echt he, zeg dan gewoon jullie zullen snel duidelijkheid krijgen van mij...Dat zielige gedoe altijd... ik heb met niemand gepraat enzo.. nee jij niet maar je management wel...

4 juni 2023 om 13:11

Toen hij bij de Marca uitreiking antwoord gaf had hij alleen maar een telefoontje gehad over een aanbod. Terwijl er inmiddels al allerlei indianenverhalen de wereld inkwamen. Benz heeft het gewoon in het midden gelaten totdat hij het op papier had en het aan Perez en de club had verteld. Niks mis mee.

4 juni 2023 om 12:15

Excact wat ik ook meteen dacht. WaRom dan doen alsof de geruchten totaal niet waar zijn, zeg dan gewoon de waarheid of hou de waarheid in het midden zo van; we zien wel wat de komende tijd gebeurd

4 juni 2023 om 12:20

Waarschijnlijk was hij er nog niet uit, of wou hij eens aanhoren wat Real Madrid hem nog aanbood. Kan zoveel factoren spelen.

Hoeveel spelers ken jij die bij geruchten eerlijk hebben geantwoord?

4 juni 2023 om 12:25

We hebben een Real fan die een Real speler in bescherming neemt...

4 juni 2023 om 12:29

Cali88mero

Lekker boeiend dat ik hem in ‘bescherming’ neem. Maar het is toch echt wel zo? Hoeveel spelers geven toe tijdens een interview betreft een transfer? Los van Benzema.

Niemand geeft toe of praat erover. Ze doen allen alsof hun neus bloed en dag later zijn ze meestal weg.

4 juni 2023 om 12:38

Of gewoon misschien denkt hij gewoon wel logisch na. Niets is zeker in de voetballerij. Zijn wel gekkere dingen gebeurd. Robinho die naar Manchester City ging ipv Chelsea (zie dat interview nog maar eens), Alemany die laatst 180 graden draaide en bij Barça wilde blijven nadat ie had aangegeven te vertrekken.

Benzema wachtte hoogstwaarschijnlijk nog minimaal één partij af. Wij krijgen weinig meer mee dan "er wordt zoveel salaris aangeboden", maar de kleine letters van het contract moeten altijd goed doorgeomen worden. En misschien had zijn huidige club nog wel iets te bieden.

4 juni 2023 om 12:50

Ze hebben het recht om dat niet te zeggen alsnje ziet als journalisten en de media alles van u willen weten voor je het weet ligt alles op straat daarom dat dat intern gebeurd tot ze alles hebben besproken.

4 juni 2023 om 13:43

Over welke interview heb je het? Ben er benieuwd naar! Aparte stap was dat iig

Ondergewaardeerde spits, echt 1 van de beste deze generatie

4 juni 2023 om 12:22

Hoe is hij ondergewaardeerd dan?

4 juni 2023 om 12:24

In de jaren dat hij met Ronaldo en Bale speelde was-ie toch wel zeker ondergewaardeerd.

4 juni 2023 om 12:39

Toen was ie gewoon bij lange na niet zo goed bezig. Zo simpel is het gewoon. Prima dat ie intelligent is, maar hij miste behoorlijk veel kansen. Scoorde veel te weinig.

4 juni 2023 om 12:50

Vorig seizoen een bizar goed seizoen waarin ik twijfelde of ik hem altijd onder gewaardeerd heb, dit seizoen was het weer de Benzema van de jaren ervoor. Een prima spits maar wel 1 dat inmiddels al 35 is, prima moment om ermee te stoppen. Real gaat opnieuw een tussenfase in schat ik in. Endrick komt pas een jaar later en andere spelers nog niet vrij.

4 juni 2023 om 12:51

Niet ondergewaardeerd hoor, alleen had hij een tijd lang gewoon Ronaldo en Messi voor zich die simpelweg beter waren.

Heeft de ballon D’Or gewonnen, lijkt mij een prachtige en verdiende erkenning

4 juni 2023 om 13:31

Heeft zijn goede en slechte jaren gehad en natuurlijk was er altijd de schaduw van Messi en Ronaldo, maar hij hoort toch absoluut in het rijtje topspitsen van zijn generatie samen met Zlatan, Lewandowski, Aguero, Rooney en Suarez.

4 juni 2023 om 14:17

Ik krijg altijd het gevoel dat mensen die strooien met 'ondergewaardeerd' geen idee hebben wat het woord betekent. Hoe kan Benzema ondergewaardeerd zijn als hij jarenlang in de basis heeft gespeeld bij één van de grootste clubs ter wereld?

4 juni 2023 om 21:14

Is wel degelijk ondergewaardeerd geweest. Ik herinner me nog discussies met United fans die Benzema niet goed genoeg vonden en m niet als spits bij United wilden hebben. Heeft toen heel veel in dienst van t team & Ronaldo gespeeld, maar was toen ook gewoon klasbak.

Geweldige spits, nu nog wat cashe.
Wie zou de vervanger worden?

4 juni 2023 om 12:08

Ik gok op Douvikas.

4 juni 2023 om 12:29

Kane lijkt me wel haalbaar en van dezelfde kwaliteit

4 juni 2023 om 12:36

Kane is volgend maand 30 en zal minimum 100 miljoen euro kosten. Perez is geen fan van spelers boven de 30 halen, al helemaal niet als je hebt gezien wat er gebeurde met Hazard. En dan nog eens gaan onderhandelen met Levy. Zijn toch wel heel veel minpunten.

Maar goed, veel keuze is er niet.

4 juni 2023 om 12:42

Kane voor de komende 3 jaar en dan langzaam Endric brengen. Anders Oshimen maar ik weet niet of die echt bij Real past.

4 juni 2023 om 13:10

Kane heeft nog 1 jaar contract, 100 miljoen lijkt me ook vrij vors gezien dat contract. En Levy wil hem sowieso liever naar het buitenland laten gaan dan naar United ofzo.

Sowieso ga je richting 100 miljoen moeten gaan vrees ik voor een spits. Daarbij weet je dat Kane garant staat op doelpunten. Hazard is mislukt omdat zijn enkel aan flarden is getrapt door Meunier

4 juni 2023 om 13:11

Klopt zal waarschijnlijk Kane worden, zo veel keuze is er niet meer.

Pff had zo gehoopt dat hij in 2024 zou vertrekken. Nu verlies je 4 aanvallers in een korte tijd. Perez moet nu echt aankomen met minimaal 3 aanvallers. Rodrygo en Vinicius over nog. Nog nooit deze situatie meegemaakt.Maar goed wat een clublegende is Benzema. 14 jaar bij Real en ook de speler met de meeste prijzen bij de club. Echt een fantastische spits was het. Real gaat hem enorm missen.

4 juni 2023 om 12:47

Dit klinkt misschien raar, maar het zou me niks verbazen als Perez binnenkort een kopje thee gaat drinken met Ronaldo. Zoals je zegt, bijna hele voorhoede is weg en spits van het kaliber Galactico is op Kane na gewoon allemaal al voorlopig vastgelegd door hun clubs. Ronaldo is misschien niet meer dezelfde speler als 5 jaar geleden, maar heeft nog steeds een neusje voor de goal als geen ander. Maar ik zie liever een Oshimen als vaste spits. Daarachter kan je inderdaad nog een Firminho of Ramos halen.

4 juni 2023 om 13:00

Ronaldo schiet er in dit team nog gewoon 20 in

4 juni 2023 om 13:11

Hazard hoeft je niet te rekenen dus 3 aanvallers 😄

4 juni 2023 om 14:21

Ik baal ook als een stekker. Had plan om nieuwe seizoen naar Madrid te gaan en wedstrijd pakken. Baaaaaalen. Benzema zien spelen is net kunst. Wat een geweldenaar!

Hoe heeft dit zich zo snel kunnen ontwikkelen? Heeft hij dan toch te horen gekregen dat ze voor Kane gaan en voelt ie nattigheid of?

4 juni 2023 om 12:12

Schijnt dat ie 400 milj in 2 jaar gaat verdienen in Saudi Arabië zonder belasting en nog met allemaal andere voordelen die ik even niet kan herinneren. Snap dat dat ook wel meespeelt hoewel ik het wel jammer vind.

Edit: randvoorwaarden van de deal: hij mag zelf kiezen bij welke club hij gaat spelen en dus in welke stad hij wilt wonen, geen belasting betalen, behoud 100% portretrechten en wordt ambassadeur van WK 2030

4 juni 2023 om 12:19

Gewoon voor het geld. Hij gaat 400 miljoen in 2 jaar verdienen.

4 juni 2023 om 12:48

Ik denk dat Real na dit teleurstellende jaar flink gaat investeren in de aanval. Ik denk dat Benzema wil voorkomen dat hij op de bank belandt en zijn carriere bij Real als een nachtkaars uitgaat.

Bedankt voor alles legende, veel mooie momenten met als hoogtepunt 2021/2022 waarin hij een enorm belangrijk aandeel had in de Champions League winst en een dik verdiende ballon dor won. Ook de laatste speler van BBC die ons nu verlaat. End of an era.

4 juni 2023 om 12:19

Najaa Rudiger zit er nog toch 😅. Goed nieuws voor alle barcafans trouwens, heeft ze vaak nachtmerries bezorgd. Al met al een true Legend!

Bedankt voor alles Benzi!!!

Absolute legende. 1 van de beste spitsen ooit, 1 van de beste Franse spitsen ooit. Ontzettend dankbaar voor alle jaren (ja, inclusief dat 2017/18 seizoen). Madrid verliest een absolute wereldspeler. Dit doet pijn, ga niet liegen.

4 juni 2023 om 12:16

Beste spitsen ooit vind ik nog net iets te overdreven om eerlijk te zijn. Kan je zo 10 spitsen opnoemen die echt niveaus hoger waren

4 juni 2023 om 12:21

Ik ben uitermate benieuwd.

4 juni 2023 om 12:28

Plek 2 voor meeste goals ooit voor Madrid, en plek 1 wanneer het op assists aankomt. Karim is overduidelijk 1 van de beste spitsen ooit, top 10? Zeker weten.

4 juni 2023 om 12:34

San marco van basten!

4 juni 2023 om 12:36

Hij gaat zeer waarschijnlijk spelers als Lewandowski noemen etc. Natuurlijk zijn mening en die respecteer ik absoluut. Maar wat Benzema specialer en naar mijn mening beter maakt dan dit soort spitsen, is het feit dat hij technisch gewoon een klasse hoger zit. Een van de spelers waarvoor je naar het stadion komt. Een van de spelers waardoor je echt liefde voelt voor het spelletje. Voor mij echt de meest complete spits van deze generatie.

Kan zo ongelofelijk goed voetballen en is zo ontzettend slim. Technisch gewoon echt op een ander niveau. Het is de reden dat de meeste mensen Messi beter vinden dan Ronaldo, namelijk zijn voetballende vermogen. Heeft echt geweldige kwaliteiten en een van de grootste successen van Florentino Perez ooit.

Meeste assists ooit voor Real Madrid. Tweede topscorer ooit voor Real Madrid. Is ook enorm onverstoord op het veld, maakt nooit ruzie, 0 rode kaarten en ook maar 13 gele kaarten ontvangen in 14 jaar Real Madrid.

Om nog maar te zwijgen over zijn 3 jarige periode als absolute sterspeler in de Ligue 1 en zijn goede prestaties voor Lyon in de Champions League. Van zijn 18e tot zijn 36e echt een topspeler.

4 juni 2023 om 12:41

Ik ben niet benieuwd want het is sowieso onzin.

4 juni 2023 om 12:44

En 5 cl

4 juni 2023 om 12:45

Noem die 10 dan op haha.

4 juni 2023 om 12:46

Eto’o, Luis Suarez, Pele, Eusebio, Henry, Gerd Muller, Di Stefano, Ronaldo Lima, Romario, Van Basten, Raul, Hugo Sanchez, Lewandowski. En dit baseer ik niet op basis van prijzen. Benzema mag dan wel hoog op de topscorerslijst van Real staan, maar vergeet niet dat hij er 14 jaar speelt. In zijn eerste 8/9 jaar was het een in dienst van speler, waarin hij vrij onzichtbaar was.

4 juni 2023 om 12:53

HZ7-22, jij bent zo'n type die Messi beter noemt dan Ronaldo, omdat hij beter kan voetballen, maar gebruikt die logica niet bij dit spitsendebat. Benzema is beter dan 50% van je lijst. En dan tel ik Pele en Di Stefano niet eens mee, dat zijn geen eens spitsen. Eto'o, Raul en Romario, serieus?

4 juni 2023 om 12:57

Zie je wel Lierse? Onzin. Maar geen verrassing toch?

4 juni 2023 om 13:00

Benzema is beter dan dan de helft van die lijst. Zoals Zidane zelf zegt Benzema is de beste spits ooit van Frankrijk en die heeft zelf spelers als Henry van dichtbij meegemaakt.

4 juni 2023 om 13:02

Luis Suarez serieus ? Iemand die uitgeblust was op zijn 31ste. 2 topjaren bij liverpool en 1 topjaar bij barcelona.

Als je een legende / topspeler ben dan neem ik aan dat je op z'n minst goed voor je lichaam zorgt. Benzema heeft 5 CL titels waarvan de laatste hij zijn team hoogst persoonlijk heeft bezorgd als Benzema geen bonje had met Dechamps had die ook 2 wereldtitels.

Benz is in alles beter dan Suarez voetballend minder gele kaarten socialer op het veld meer teamspeler betere strafschop nemer, een betere aanvoerder.

4 juni 2023 om 13:02

Op wat baseer je dat dan? Je uitgebreide analyse van beeldmateriaal van alfredo di Stefano?

4 juni 2023 om 13:10

Denk dat Benzema wel de beste Franse spits ooit is, dit alleen wel omdat Henry geen spits was. Henry is als je het mij vraagt nog wel een tandje beter dan Benzema, maar anders

4 juni 2023 om 13:35

Romario is een van de beste spitsen uit de voetbalhistorie, die staat toch niet ter discussie?

4 juni 2023 om 13:50

En hoelang heeft Romario gepresteerd in de top? Romario heeft ongelofelijk veel goals en is zeker een van de besten. Maar heeft 3/4 van zijn carriere in Brazilie gezeten, ook een Eto'o plaats ik zeker boven Romario.

4 juni 2023 om 14:22

@HZ7-22 Pele, Eusebio, Gert Muller en Di Stefano vind ik een kromme vergelijking. Die speelden in een totaal andere tijd waarin het voetbal niveau klasses lager lag. Qua legacy is een Pele van een andere orde dan Benzema, maar je hebt het in je argument over spelers die niveaus hoger waren. Dan neem ik aan dat je het over het voetballende gedeelte hebt. De piek van Benzema is qua niveau heel erg vergelijkbaar met de spelers uit je lijstje waarbij ik Benzema qua techniek in de top 3 zou zetten. Benzema hoort in dat rijtje thuis

4 juni 2023 om 14:27

Tsja, op die manier kan je Pele ook wel afschrijven, die liet het immers ook alleen maar in Brazilie zien.

Romario schoot in Brazilie alles aan gort, ging een paar seizoenen naar Europa en schoot daar alles aan gort, kreeg ruzie met Cruijff en wilde daarna terug naar Brazilie, waar hij nog tien jaar ook weer alles aan gort schoot.

4 juni 2023 om 14:56

Whaaaaat ,Romario is slechter dan benzema .
Het moet niet gekker worden die real fans

4 juni 2023 om 15:27

De tijd van Pele en Romario is helemaal niet te vergelijken. In de tijden van Pele was de Braziliaanse competitie een van de betere in de wereld, misschien wel de beste. In de tijd van Romario was die competitie beter dan het nu is, maar nog steeds niet op het niveau van Europese competities.

4 juni 2023 om 15:28

Nogal een verschil met de Braziliaanse competitie in de jaren 50 en 60 en die van de jaren 90.

4 juni 2023 om 16:32

Haha Benzema komt echt niet in de buurt van Romario hoor. In de moderne tijdperk gewoon een top-3 spits met Van Basten en R9.

Het ga je goed Big Benz. Een groot gemis voor La Liga. Zag hem altijd graag spelen, en dat als barca fan

King Karim! Wereldspits met afgelopen jaar de Balon als grote kroon op een geweldige carrière. Zaak om een wereldspits te halen voor 3 jaar dan kan Endryck erna doorstromen. Kane toch naar Real Madrid dan??

Spitsenmarkt wordt zo erg interessant. Bayern, United en Real, allemaal met een vacature centraal voorin.

4 juni 2023 om 12:12

En er zijn niet zoveel toppers beschikbaar. Kane en Oshimen, maar die gaan gigantische bedragen moeten opbrengen, en dan nog wat jongens die in een mindere fase zitten zoals Vlahovic en dan de categorie waar ik persoonlijk twijfels over zou hebben of ze de top aankunnen zoals Kolo Muani of Lautaro.

4 juni 2023 om 12:16

Toch een bijzondere blunder van Perez en Real Madrid.

Vorig jaar alle tijd en aandacht gestoken in Mbappé om vervolgens een ‘njet’ te krijgen, waardoor Haaland ook bij City terecht kwam.

Zit je nu letterlijk met niks.. en geen potentiële vervanger beschikbaar

4 juni 2023 om 12:24

Ik vind het allerminst een blunder als je terugdenkt aan die periode. Benzema had net de gouden bal gewonnen dus die je ga je echt niet vervangen of op de bank zetten op dat moment. En Haaland ging natuurlijk nooit voor de bank komen of nog een extra jaar bij Dortmund blijven.

4 juni 2023 om 12:33

Uiteindelijk zou Haaland niet zoveel op de bank hebben gezeten. Gezien onze resultaten dit seizoen en het feit dat Benzema zo vaak geblesseerd was. + dat Ancelotti heel het seizoen zoekend was naar de juiste opstelling. Dus het hoefde niet perse dat Haaland op de bank terecht kwam.

Maar goed. Nu hebben wij niks. Zou persoonlijk Lukaku wel eens bij Real Madrid zien.

4 juni 2023 om 12:51

Kane is altijd maar even afwachten, ik kan eigenlijk maar op een hand het aantal Engelse spelers tellen die zijn geslaagd buiten de Premier League. Persoonlijk zie ik liever Oshimen, jong en echt een complete spits. Daarachter kom je uit op (haalbare) opties als Firminho, Vlahovic, Ramos.

Heel extreem zou een terugkeer van CR zijn. Niet meer de jongste, maar wel iemand die nog steeds een neusje voor de goal heeft. Als Messi dan ook nog terugkomt naar Barca heb je meteen het plot voor een voetbalsprookje.

4 juni 2023 om 13:29

Stel je dat voor haha, Ronaldo nog een jaartje in de spits.

4 juni 2023 om 13:37

Lukaku past idd perfect bij het Real spel en zou er wel 30-plus in schoppen, maar Chelsea heeft veel te hard zelf een spits nodig lijkt me? Net als bv Haaland, Rashford en Jesus zullen die niet snel verkocht worden.

4 juni 2023 om 15:42

Enige wat ik wel raar vind; het jaar dat je met 2 aanvallers overblijft is ook het jaar dat ze hoogstwaarschijnlijk zwaar de portemonnee trekken voor een groot talent op het middenveld..

4 juni 2023 om 12:28

Is Julian alvarez geen optie?

4 juni 2023 om 12:37

Heeft zijn contract verlengd tot 2028…

4 juni 2023 om 13:01

Dat zou mijn droomopvolger zijn, leg dan maar 80 mil ofzo neer, die jongen heeft alles.

Jammer, had nog wel een jaartje bij Real door kunnen gaan. Maar ik snap de keuze. En vertrekt ook op zijn hoogtepunt. Real moet nu wel met een Mbappe gaan komen dan.

Ze gaan eindelijk beginnen aan de grote verbouwing die er toch al een paar jaar aan zat te komen. Wat een beest van een speler, ik hoop echt oprecht dat hij nog een jaar in Europa blijft maar als je de aanbieding ziet die hij gekregen zou hebben dan begrijp ik voor de volle 100% dat hij lekker naar Saudi-Arabie gaat!

Het nieuws wat eigenlijk geen nieuws is, groot gelijk dat hij gaat cashen. Hij heeft een prima carrière gehad, ik ben benieuwd wie zijn opvolger gaat worden.

Hadden ze toch gelijk. Denk dat dit voor Real een prima timing is om door te selecteren, iets wat ze met Modric/Kroos ook langszaam doen. Ben benieuwd wie er gaat komen om hem te vervangen...

Ook hij krijgt een offer he can’t refuse.. mensen hebben makkelijk praten. Zo’n dikke contract onder je neus en dan ‘Nee’ zeggen? Ook Messi en Ronaldo kunnen daar geen nee tegen zeggen.. groot gelijk

Kb Nueve. Eeuwig dankbaar, 1 van mijn favo spelers allertijden.

Ik kreeg even kippenveel toen ik las dat hij toch bleef omdat hij als Madridista en capitain zijn club niet zo kon achterlaten.. maar goed schijn bedriegt.

Spijtig maar die Arabieren met hun grof geld beginnen me serieus te irriteren

Onlangs is Karim nog gespot bij Paris Saint-Germain, samen met een oudere vrouw. Bij de daaropvolgende persconferentie heeft hij duidelijk te kennen gegeven hier toekomst te zien en niet alleen geld te willen harken. Opmerkelijk was dat de oude vrouw niet van zijn zij week, dus besloot een oplettende journalist l haar ook te bevragen. Ze gaf te kennen blij te zijn voor Karim. Toen de journalist tot slot vroeg wie ze eigenlijk is, zei ze: ‘Ik Benzema’.

On topic: Benzema is echt een icoon, wat een voetballer. Maar zeg dan gewoon een paar dagen geleden al dat je gaat, succes met het geld Karim!

4 juni 2023 om 12:37

‘ ik bezem’ waarschijnlijk bedoel je

Jammer, maar tegelijkertijd snap ik Benzema ook wel. Een absolute clublegende die eigenlijk pas de laatste 4 à 5-jaar de waardering heeft gekregen die hij verdiende. Jarenlang in dienst van (vooral) Ronaldo en Bale gespeeld en dat absoluut met verve gedaan, na het vertrek van Ronaldo tot de absolute ster uitgegroeid met natuurlijk als ultieme hoogtepunt vorig seizoen.

Ik denk dat Benzema zeker nog van waarde had kunnen zijn voor Real Madrid. Wel iets minder dan vorig seizoen, maar nog steeds beslissend op vele momenten. Zoals ik al schreef snap ik het ook wel dat hij nu vertrekt en zijn salaris bij Real Madrid was al heel goed, maar nu gaat hij dus vrijwel zeker nog een veel hoger bedrag opstrijken aan het einde van zijn carrière.

Een van de beste spitsen die ik heb gezien. Had echt gewoon alles: sterk, behendig, creatief en scorend vermogen. Benzema doet mij ook aan van Persie denken qua speelstijl en van Persie was ook geweldig en een prachtige voetballer, maar vond Benzema vooral op zijn hoogtepunt toch wel een tandje beter.

Elke liefde heeft een einde!
Het ga je goed ongewaardeerde legend!

#Benzema

Had Nkunku dsn gehaald als opvolger. Zelfde soort profiel. Nu zien we zon speler bij Chelsea helaas. Oliedom. Met Havertz ga je er flink op achteruit, met Nkunku niet.

4 juni 2023 om 12:15

Ze hadden natuurlijk een jaar geleden moeten zien aankomen dat Benzema deze zomer een aanbod van een paar honderd miljoen uit Saoedi-Arabië zou krijgen.

4 juni 2023 om 12:21

Ja echt zuur inderdaad. Had hem erg graag gezien.

Legend! Al 14 jaar bij real en zoveel prijzen gewonnen. Een van de beste spitsen ooit naar mijn mening. Perez moet nu wel heel veel geld gaan uitgeven. Hij moet minstens 3 aanvallers halen waarvan een wereldtop zoals een Kane of mbappe.

Een fantastische staat van dienst gehad voor Real! In de tijd van Ronaldo wellicht nog onderschat, maar met name vorig seizoen was hij onvervangbaar! Respect voor de beste man.

Zo deze komt even binnen, zelfs als een Barça fan. Een absoluut grootheid die in de eerste periode onder Zidane al een ondergewaardeerde kracht was en de laatste 4 jaar samen met Lewandowski de beste spits ter wereld was/is. Dit is een bittere pil voor Real Madrid en het word moeilijk om hem te vervangen. Een ding is zeker, Florentino Perez zou nu echt moeten investeren.

Zal wel gaan cashen in de zandbak

Had ik niet verwacht, natuurlijk is het veel geld maar je zou verwachten dat hij al geld genoeg zou hebben. Het gaat nu wel interessant worden wat Kane gaat doen. Naar United gaan voor de all-time topscorer in de Premier League of naar Real Madrid. Kan me namelijk niet voorstellen dat Real Madrid serieus denkt om Havertz als opvolger van Benzema te halen. Dat kan niet. Er moet een goede spits komen. Of zal Real Madrid uiteindelijk nog Lukaku gaan huren, wat ik afgelopen dagen in de media voorbij zag komen.

4 juni 2023 om 12:48

Zeg jij maar nee tegen 400 miljoen, ook al heb je genoeg geld

4 juni 2023 om 12:54

Ik kan mij niet voorstellen dat Levy akkoord gaat met een binnenlandse transfer, dus eigenlijk zie ik alleen Real Madrid als kandidaat, mits ze akkoord gaan met de hoge prijs die ongetwijfeld gevraagd gaat worden

4 juni 2023 om 13:04

Eens maar Kane heeft nog maar een 1-jarig contract. Nu kan Levy nog rond de 100 miljoen vangen en als Kane alleen naar United wilt..

Wel een leegloop daar nu in madrid 4 aanvallers in een weekend weg. Wie zijn in jullie ogen de juiste vervangers?Ik heb dybala KaneBellinghamFirminho

Bizarre statistiek dat hij meer Champions Leagues heeft gewonnen dan landstitels. Fenomenale spits die na het vertrek van Ronaldo alleen maar beter is geworden.

Mbappé en Real soap aflevering #26, kom maar door.

4 juni 2023 om 12:37

Zal voor volgend jaar zijn. Dit jaar heeft Mbappé al klaar en duidelijk aangegeven nog zeker een jaar door te willen doen bij PSG.

4 juni 2023 om 12:43

Ah, dat wist ik niet. Maar goed, wie weet als Madrid het toch weer een keer komt proberen met een flinke zak geld...

een julian alvarez zou een goede opvolger kunnen zijn misschien.
verder kom ik uit bij de andere bekende namen.

Okay, somebody shoot me

Lijkt mij dat Real Madrid dan al in verre onderhandelingen is met iemand als Kane, het zou wel heel raar zijn om je ster spits een transfer te laten maken zonder dat er een vervanger klaar staat. Wordt onverwacht dus toch een Galactico zomer voor het eerst sinds 2019, zin in!

4 juni 2023 om 13:12

Op de Engelse tour met Kane en Bellingham. Gaat een leuke spannende periode worden aankomende transferperiode. Het doorselecteren waar men jaren op wachtte, is eindelijk begonnen.

4 juni 2023 om 13:38

Kane en Bellingham zullen dan ook elkaar hebben om te acclimatiseren in Madrid, dus zou een extra bonuspunt kunnen zijn om Kane binnen te halen. Dat is wel het grootste plus aan dat er in een zomer maar liefst 4 aanvallers en nog een paar andere spelers weggaan, dat er nu goed door geselecteerd kan worden.

4 juni 2023 om 22:12

Het halen van mannen als Vini, Rodrygo, Militao, Camavinga, Tchouameni, is niet nu begonnen, we zijn al geruime tijd aan het doorselecteren.

Kane gaat naar Real Madrid. Beter moment kan niet lijkt mij. Real Madrid neemt afscheid van hun nummer 9 en Kane zal bij Tottenham nooit spelen voor de prijzen en wil die nog een prijzenkast vullen lijkt dit de ideale stap en het ideale moment.
Misschien is het voor Tottenham ook wel goed als Kane vertrekt. Kunnen ze op een andere manier voetballen wat hun ten goede kan komen

Na Suarez voor mij de beste spits van de afgelopen vijftien jaar!

1. Suarez
2. Benzema
3. Aguero
4. Zlatan
5. Lewandowski

4 juni 2023 om 13:03

Ik zet een Lewandowski echt wel boven Aguero. Die laatste heeft het bijvoorbeeld in de CL toch echt niet genoeg laten zien, en ook bij Argentinië viel het tegen.

4 juni 2023 om 13:42

Ronaldo is geen spits? Maar als we die erbuiten laten, denk ik eerder (spelers tussen de 34 en 41):
1. Lewandowski
2. Zlatan
3. Aguero
4. Rooney
5. Benzema
6. Suarez
7. Cavani
8. Van Persie
9. Giroud
10. Dzeko

Maar dit soort discussies zijn altijd lastig - kijk je naar de topjaren, of hoe lang ze aan de top bleven, of hun techniek, de individuele goals, of hoeveel prijzen het team won?

Dit is trouwens wel een hele sterke generatie, kijk je naar de 7 jaar daarachter (die nu 26-33 zijn), dan heb je het rijtje Jesus, Aubameyang, Lacazette, Kane, Lukaku, Icardi, wat toch wat minder aansprekend is. Voor een top 10 moet je dan waarschijnlijk zelfs spelers als Morata, Firmino, Memphis en Belotti gaan meetellen.

Ik denk dat ik voortaan ff moet oppassen om dingen direct te gaan geloven op social media. Eerst was het dat Benzema zou vertrekken, toen weer niet op basis van zijn woorden ' internet is niet de realiteit ', en nu vertrekt die definitief. Sommige journalisten bij Marca, moeten ff twee keer nadenken om zomaar dingen te gooien, want je speelt op die manier gewoon met heel veel Madridista's gevoelens.

Big Benz. Ik wil deze legend gigantisch bedanken voor alles. Kwam als een jongen van 21 met een babyface binnen, en vertrekt als een grote meneer met 5 CL'e titels en Ballon d'Or. Deze man verdiend het om de volle buit te pakken in Saudie-Arabie, al begint het wel nergens op te slaan wat voor belachelijke bedragen ze daar geven, maar goed. Ik zou het ook doen. Niemand zou het weigeren.

647 wedstrijden, 353 goals, 165 assists.

De meeste assists in de geschiedenis van Real Madrid.

De 2e meeste doelpunten in de geschiedenis van Real Madrid.

Salute Big Benz 🫡. Nueve 9 9️⃣ forever. Vanavond ff knallen tegen Bilbao met twee goals.

4 juni 2023 om 13:46

Marca bewijst voor dat de transfer window officieel open is nogmaals dat het een riool blad van het hoogste niveau is met alleen maar clowns als werknemers.
Waar José Felix Diaz in 2021 nog zeker de zogenaamde scoop had dat Mbappe naar Real Madrid helemaal rond was, is het vorige week Pablo Polo die zeker wist dat Benzema zou blijven en nog een heel lijstje aan redenen kon opnoemen.
Er zijn maar vier betrouwbare journalisten wanneer het om Real Madrid nieuws gaat, en die werken gelukkig geen van allen (meer) bij Marca.

Had hem nog graag een jaar gezien bij Real maar ik snap zijn keuze. Prachtige spits met een unieke speelstijl. Benzema is vanzelfsprekend mijn favoriete speler ooit en een van de beste in de clubgeschiedenis van Real. Legend.

Casemiro, Marcelo, Benzema, straks Modric en Kroos. Wat doet dit pijn zeg!
Bedankt voor alles Capi! Hij kreeg in het begin niet de waardering van de fans en media, maar hij is nu voor mij iig een absolute legende. Succes verder Karim!

Het kan ook een stunt zijn dat ie aankondig z’n contract te verlengen

Benzema wat een legende is deze man. Kijk alleen al zijn statistieken. Samen toen destijds met Ronaldo, Kaka en Xabi Alonso in 2009 naar Real Madid gekomen en voor mij persoonlijk een echte Real Madrid legende en om nog meer de loftrompet te steken, na Cristiano Ronaldo de meest bepalende speler in de afgelopen 14 jaar bij Real Madrid. Modric een goede derde!

Misschien dat Cristiano Ronaldo toch gelijk krijgt, dat Saudie Arabische competitie toch aantrekkelijker wordt. Misschien nog Messi, Ramos en Modric naar Saudie Arabië.

Na Braziliaanse Ronaldo de meest complete spits die ik heb gezien.

Hoe durft hij tegen dat kleine meisje te liegen

Ook al heb ik niks met real. Dit toch wel absoluut zonde. Benz weg. Had wel verwacht dat die bij Madrid zou afsluiten. Die gaat natuurlijk die 400 miljoen nog ff ophalen in de Saudi. En geef hem is ongelijk. Karim bedankt

Ongelofelijk hij is nog steeds onze beste speler
Ik kan geen haalbare spits opnoemen die nu haalbaar is

Dit is echt ongelovelijk

Heel jammer dit maar wat hij de laatste jaren bij Real heeft geflikt is echt ongelooflijk. Heeft het verlies van Ronaldo bijna compleet ongedaan gemaakt, en heeft zowat eigenhandig de 14e cl beker voor Real binnengesleept. Stond altijd op wanneer het moest en heeft zoveel verschrikkelijk belangrijke goals gemaakt. Ik zal die back to back hattricks tegen PSG en Chelsea nooit meer vergeten, en wat dan te denken van die goals tegen Man city in de halve finale. Wat een legende. Mijn all time favoriete speler!

Het ga je goed leyenda! Bedankt voor 14 jaren trouw aan Real Madrid. Ik was live aanwezig in 2014 als je het enige doelpunt scoorde in de 1-0 zege tegen Liverpool. Blij dat ik dat heb meegemaakt.

Dan laat Mbappé maar komen.

Dit is een catastrofe. Hij is onvervangbaar. De enige die een waardig vervanger zou kunnen zijn is Mbappe maar die komt sowieso deze zomer nog niet. En ook al gaan ze voor hem een nieuwe poging wagen in 2024 dan ga je met het probleem te maken krijgen dat hij niet in de punt wil spelen maar enkel vanaf links. Kane vind ik een goede spits maar komt voetballend gezien niet in de buurt van Benz. Ons bestuur kennende gaan ze Joselu halen die en verder niemand terwijl Benzema, Asensio, Hazard en Mariano vertrekken. Oké die laatste 2 speelden nooit maar je kan natuurlijk onmogelijk met Vinicius en Rodrygo en een Castilla speler het nieuwe seizoen in gaan. Maar goed gelukkig is een groot deel van het transferbudget al uitgegeven aan een nieuwe middenvelder waar we er (in tegenstelling tot aanvallers) al meer dan genoeg van hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren