Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hoewel Janssen uit Nederland komt, is hij net een echte Engelsman’

Laatste update:
/

Vincent Janssen maakte afgelopen zaterdag zijn basisdebuut in de Premier League bij Tottenham Hotspur. Tegen Crystal Palace (1-0 winst) speelde de Nederlands international negentig minuten en maakte hij een goede indruk. Waar collega Harry Kane en manager Mauro Pochettino na afloop lovend spraken over Janssen, is het nu de beurt aan Christian Eriksen.

Janssen scoorde niet, maar speelde sterk. “Vincent heeft een aantal harde klappen voor ons opgevangen”, zegt Eriksen op de clubwebsite. “En dat maakte het toch een heel stuk makkelijker voor Harry, die normaal gesproken in gevecht is met de verdedigers. Ik denk dat beide spelers elkaar goed kunnen vinden, Janssen is een speciale speler.”

Tottenham telde deze zomer 22 miljoen euro neer voor de 22-jarige spits, die twee seizoenen geleden nog het shirt van Almere City droeg. Eriksen vindt Janssen een aanwinst voor de Premier League. “Hoewel Janssen uit Nederland komt, is hij net een echte Engelsman, omdat hij fysiek sterk is. Hij is niet bang om te tackelen en houdt ervan om een duel aan te gaan. Natuurlijk is dit nog maar het begin, maar hij wil zijn kwaliteiten laten zien door duels aan te gaan en de bal vast te houden.” Tottenham vervolgt de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Liverpool.

Vincent Janssen zal uitgroeien tot vaste waarde bij Tottenham

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mede ik vond dat hij te snel gegaan is naar Engeland, vooralsnog doet hij het goed. Hopelijk is dat het hele seizoen!

Ongeacht voor welke club je bent(oke, daarover kunnen de meningen verdeeld zijn) je gunt het deze jongen echt om een succes te worden! Tevens is dat ook beter voor het NLse eftal uiteindelijk. Des te mooier is het om dit te lezen allemaal. Hopen dat hij deze lijn doorzet en gaat knallen daar in Engeland!

24 augustus 2016 om 13:36

Het leuke van dit verhaal is is dat het zo een uitgave had kunnen zijn van een kinderboek.
"afgewezen" bij een "grote" club en via een klein clubje alsnog de top bereiken.

Dit is precies wat iedereen droomt die zelf nog voetbalt :-)

24 augustus 2016 om 14:25

Tsjaa ik wacht ook nog steeds om opgepikt te worden door Cambuur, echter houden ze de A3 van mijn plaatselijke fc niet erg goed in de gaten....

24 augustus 2016 om 15:16

Blijven dromen

Ik hoop het enorm voor die jongen! Ik vind het prachtig hoe hij de duels niet schuwt. Keihard werken die gozer, goede zaak!

Wederom een bevestiging dat er in nl meer nadruk dient te liggen op krachttraining. Wakker worden!

24 augustus 2016 om 14:48

Ja want de reden dat we afvallen op internationale toernooien heeft natuurlijk alleen met kracht te maken, zie bijvoorbeeld psv vorig jaar dat fysiek compleet werd overlopen door man u.

24 augustus 2016 om 14:48

Ja want de reden dat we afvallen op internationale toernooien heeft natuurlijk alleen met kracht te maken, zie bijvoorbeeld psv vorig jaar dat fysiek compleet werd overlopen door man u.

24 augustus 2016 om 16:34

In Engeland is krachttraining zeer belangrijk ja. Je ziet echter ook dat het daar vaak ten koste gaat van het goede voetbal. Want dat laatste is vaak van een drama niveau.

Voor Janssen is dit prachtig. Ik heb de wedstrijd gezien en die gast heeft ook een conditie waar je U tegen zegt. Jammer dat hij de 1op1 situatie niet goed afrondde, anders was het helemaal feest geweest daar.

rot dat zijn concurrenten voor een basisplaats WEL Engels zijn, want Kane staat op Alli's plek als Janssen speelt tot dusver.

Persoonlijk vind ik Eriksen soms beter, maar denk dat Alli en Lamela hem aan het voorbijstreven zijn. Dus op de lange termijn, mocht janssen blijven spelen vind ik dat Eriksen zal moeten wieberen uit de basiself.

24 augustus 2016 om 13:47

Alli heeft een hoop talent maar Lamela heeft toch niet de spelverdelende kwaliteiten die Eriksen heeft. De kans bestaat ook dat Alli iets controlerender gaat spelen, of dat Kane volgend jaar naar een nog grotere club vertrekt als hij een goed seizoen heeft

24 augustus 2016 om 14:01

Ligt er natuurlijk aan hoe controlerend ze spelen, maar in wijze denk ik dat wanneer Dembele speelt hij genoeg het spel verdeeld en dat je dan meer actie krijgt van anderen dan Eriksen.

Het verhaal van Janssen doet heel erg denken aan van Nistelrooij, niet op rastalent maar op pure wilskracht en met een neusje voor de goal toch een succes worden. Janssen zal wel binnen de komende 2/3 wedstrijden moeten scoren anders kan hij denk ik weer op de bank plaatsnemen, zo is de BPL dan ook weer. Ik gun het hem van harte in ieder geval en ik hoop dat hij de nieuwe ster van het Nederlands elftal kan worden.

24 augustus 2016 om 13:59

Inderdaad, hoop dat hij een voorbeeld gaat worden voor de aankomende generatie. Die verwende talenten die overal met kop en schouders bovenuitsteken in de jeugd en dusdanig gepamperd worden dat ze die laatste stap niet kunnen zetten. Daar moet het een keer klaar mee zijn. Gewoon wat harder zijn. Laat die jongens een keer de beuk erin gooien zoals Janssen gedaan heeft toen hij weggestuurd werd bij Feyenood. Hij heeft natuurlijk met zijn familie een goed vangnet gehad, en de structuur om daadwerkelijk de knop om te zetten. Maar alsnog chapeau.

Janssen speelde misschien wel sterk, maar die lyrische reacties zijn wel overdreven. Hij miste halverwege de 2e helft een enorme kans, alleen voor de doelman. Technisch zwak afgemaakt. Moet nog hoop verbeteren hoor.

24 augustus 2016 om 13:58

Maar gelukkig compenseert hij dat door geweldig werk te leveren voor het team. Tuurlijk, hij zal een van de komende wedstrijden wel moeten gaan scoren, maar als je ziet hoe goed hij de bal bij zich houdt, tegenstanders opjaagt en combineert met medespelers, dan is het niet meer dan terecht dat ze zo lyrisch zijn. Je hoeft een spits niet alleen maar af te rekenen op 1 gemiste kans. Zeker niet als hij het compenseert met zoveel werklust en andere dingen en dat het daarbij pas een van zijn eerste echte potjes voor Spurs was.

Pochettino is ideaal voor hem. Pochettino gelooft echt in zijn spelers en gaat em niet na een seizoen afvallen of verkopen. Koppeltje met Kane en er dit seizoen 10-15 inschieten zou al prima zijn.

Als hij nou ook snel een paar goals gaat maken, komt het helemaal goed. Hij speelt zeer goed, maar uiteindelijk word je afgerekend op goals. Die kans in de laatste wedstrijd wordt hem nog vergeven, maar dat kan niet nog twee keer gebeuren.

Hoop echt dat hij het redt. Niet in de laatste plaats voor het Nederlands elftal.

Dat hij nog veel fish and chips mag eten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren