Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hoeveel ik waard ben? Een cheeseburger kost nog meer, dat is een feit'

Laatste update:

John Guidetti kan smakelijk lachen om de uitlatingen van Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy. Volgens hem is spits Harry Kane vierhonderd miljoen euro waard, al was daar donderdagavond weinig van te zien. Jong Engeland was niet opgewassen tegen de leeftijdsgenoten uit Portugal en van Kane viel weinig te bespeuren. Guidetti was ondertussen wel trefzeker, tegen Jong Italië.

/

Het Zweedse Fotbollskanalen zag daar de humor wel van in: terwijl de topclubs in Engeland in de rij staan voor Kane, blijft het vooralsnog rustig rondom de ex-Feyenoorder. "Natuurlijk ben je elke cent waard als je zoveel scoort, al is vierhonderd miljoen een beetje veel", lacht Guidetti. "Hoeveel ik waard ben? Laat ik het zo zeggen: een cheesburger kost nog meer dan ik. Dit is nu eenmaal een feit."

Guidetti beschikt immers over een aflopend contract bij Manchester City en is dus transfervrij in te lijven. Zijn naam werd de laatste maanden geregeld in verband gebracht met Feyenoord, maar een terugkeer in Rotterdam lijkt er voorlopig niet in te zitten. Het afgelopen seizoen spelde Guidetti op huurbasis voor Celtic, maar dat werd geen onverdeeld succes.

Feyenoord moet toch een poging doen om John Guidetti te halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De hele soap rondom Guidetti mag van mij wegblijven, de voetballer Guidetti daar heb ik wel vertrouwen in en zou ik best wel bij Feyenoord willen zien. Aan de andere kant, Kuyt gaat centraal spelen dus daar ligt niet de prioriteit.

20 juni 2015 om 16:37

Hoe weet jij zo zeker dat kuyt centraal gaat ? Ik denk dat kuyt buitenspeler word

20 juni 2015 om 17:34

Feyenoord kan beter een cheeseburger kopen dan guidetti halen

21 juni 2015 om 00:42

Lijkt me juist logischer dat Kuyt als rechtsbuiten gaat spelen.

Kane niet te bespeuren? Kane was juist nog een paar keer best gevaarlijk aan de kant van Engeland. Sowieso hoeft Kane zich niet meer te bewijzen in een u-21 potje. Zijn goals in de Premier League zeggen al genoeg en de enige competitie waar Guidetti wist te scoren is de Mickey Mouse League.

20 juni 2015 om 16:12

Lezen is een kunst, zou je haast denken als je reacties op vz leest. Noch vz noch Guidetti beweren dat hij beter is dan Kane...

Waarom zou je Guidetti nog halen? Je hebt al Kuyt, Kazim en Achabar. Krijg je alleen ontevreden spelers van en die wil je niet hebben een ontevreden Guidetti of Kazim

laten we niet overdrijven met deze Guidetti.

gewoon een hele matige speler die eigenlijk niks speciaals heeft, altijd geblesseerd is, overal heeft gefaald en tot op de dag van vandaag nog teert op dat ene geluksseizoen bij feyenoord.

weg ermee. misschien wat voor malmo fc of solna.

20 juni 2015 om 15:32

Hij laat wel zien dat hij goed kan spelen als hij enigszins vertrouwen van een trainer en het publiek krijgt. Bij Feyenoord krijgt hij het vertrouwen van Koeman. Hierdoor speelt hij goed. Toen gingen de supporters er nog eens achter staan met als resulaat: een topseizoen van Guidetti. Vervolgens gaat hij weer terug naar Engeland, krijgt bij zijn clubs geen vertrouwen en speelt niet goed. Bij Zweden is dit precies hetzelfde. Hij scoort redelijk veel bij Jong Zweden. Ook hier krijgt hij het vertrouwen. Ik wil Guidetti wel eens een heel seizoen zien bij een club waar hij het volste vertrouwen krijgt.

20 juni 2015 om 15:34

Ach, hij heeft nu pas 2 seizoenen gehad waarin hij een volwaardig lid van de selectie is geweest. Daarvan heeft hij 1 jaar geweldig gepresteerd (hoezo geluk?), dus hoezo overal gefaald?

20 juni 2015 om 15:39

Hij heeft toch wel wat handige acties in zijn arsenaal. Maar tegenwoordig heeft 80% van de aanvallers dat.

Mits fit is guidetti een aanwinst voor iedere eredevisie club en nog gratis op te halen ook .

20 juni 2015 om 16:48

Gratis moet je ruim nemen met zijn salariskosten en tekenpremie.

20 juni 2015 om 16:57

Drie miljoen tekengeld minstens 1,5 salaris. Gaan we niet doen dus

Staat er nou echt cheeseburger of is het de ramadan die mij dat laat lezen?

20 juni 2015 om 18:51

Hahahahahahaha!!!!

Een cheeseburger vraagt alleen geen 2 miljoen per jaar...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren