Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoedt slachtoffer van trainerswissel: ‘Bijna iedereen heeft al gespeeld’

Laatste update:

Wesley Hoedt was onder trainer Mark Hughes tot en met eind november nog basisspeler bij Southampton, maar het ontslag van de Welshman heeft de zesvoudig international van het Nederlands elftal geen goed gedaan. Onder opvolger Ralph Hasenhüttl is de Nederlander op een zijspoor terechtgekomen en een winters vertrek bij the Saints lijkt niet langer uitgesloten.

“Bijna elke speler heeft nu een wedstrijd onder mij gespeeld, maar hij niet. Dat is moeilijk. Ik koos ervoor om met Jannik Vestergaard en Jack Stephens te spelen tegen Derby County (2-2 gelijkspel in de FA Cup, red.). Ik denk dat Jack de vervanger wordt van Maya Yoshida, die er een maand niet bij zal zijn”, vertelde de oefenmeester vrijdag tijdens een persmoment.

“Het klopt dat dit niet de beste omstandigheden zijn voor Wesley. Datzelfde gold ook voor Manolo Gabbiadini en Steven Davis. Zij hebben nu voor een andere oplossing gekozen, dat is beter voor hen”, vervolgt Hasenhüttl zijn verhaal. Gabbiadini maakte vrijdag voor tien miljoen euro de overstap naar Sampdoria, terwijl Davis wordt verhuurd aan Rangers FC.

“Voor Wesley kan het hetzelfde zijn. Wij sturen geen spelers weg, maar als hij het gevoel heeft dat hij niet zo wordt gebruikt als hij zelf zou willen, zou hij er wel over na moeten denken”, sluit de trainer af. Southampton betaalde Lazio anderhalf jaar geleden ruim 16 miljoen euro voor de 24-jarige Hoedt, die in Engelse dienst tot nu toe 45 keer in actie kwam.

Denk jij dat Wesley Hoedt beter op zoek kan gaan naar een nieuwe club?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iets voor de top 5 van NL?

11 januari 2019 om 17:49

Denk top 3-6 wel interessant kan zijn. Denk alleen dat kopen te duur is, zou dus huur moeten zijn.

11 januari 2019 om 19:24

Ook voor PSV is het een upgrade boven Viergever. Voor Feyenoord zou het echt een buitenkans zijn.. Maar ja, geld

Misschien wat voor Ajax als Wöber vertrekt?

11 januari 2019 om 17:57

Alsjeblieft niet. Ten eerste is Magallan er al en ten tweede zie ik niet waar hij ergens wat toe zou moeten voegen. Wat mij betreft een heel beperkte verdediger en zeker niet geschikt voor t spel wat Ajax wil spelen

11 januari 2019 om 17:58

Hoedt is echt te matig voor ajax, was 1 van de zwakste schakels van southampton.

11 januari 2019 om 18:43

Hoedt was bij Lazio niet onaardig maar gek genoeg blijf ik het een zeer matige verdediger vinden. Heeft even gepiekt maar blinkt in niks uit. Ajax zou stom zijn als ze hem zouden halen

11 januari 2019 om 22:13

Zou niet eens een slechte zijn om er bij te hebben. Brengt toch fysiek aardig wat mee en zal na een jaar Italië en Engeland echt niet slechter zijn geworden

12 januari 2019 om 07:36

Zijn Magallan en Schuurs alweer afgeschreven dan?

Dit is wel duidelijk einde verhaal dan, jammer want leek destijds op weg uit te groeien naar het Nederlands elftal. Heb het niet over basismateriaal maar, een linksbenige CV als back-up met zijn fysieke kracht, achter de hand te hebben is fijn.

Onder die nieuwe trainer is Southamption nog slechter gaan draaien en staan nu onder de streep.
Dus je kunt nu beter vertrekken, ze graven momenteel hun eigen graf.

11 januari 2019 om 21:58

Onder de nieuwe trainer hebben we van Arsenal en Huddersfield gewonnen en uit gelijk tegen Cheslea. Twee wedstrijden hebben we verloren, tegen City en tegen West Ham.

Onder Hughes hadden we dit seizoen slechts 1 wedstrijd gewonnen. Hassenhutl doet het dus beter dan Hughes. Misschien eerst verdiepen in de feiten voordat je onzin gaat roepen.

14 januari 2019 om 10:12

Ze staan nu toch onder de streep en eerst niet, daar draait het voor Southampton toch om?
Succes in de championship komend seizoen!

Hoedt heeft gewoonweg het niveau niet. Het was eerder uitzondering dan regel dat hij een solide wedstrijd speelde en kon met geen enkele partner naast hem overtuigen. Heb ook het gevoel dat hij concentratie mist en veel aan hem voorbijgaat. Hem werd verder beloofd dat hij een koppel zou vormen met van dijk, maar daar kwam niets van terecht. Denk dat hij naar een minder sterke competitie moet verkassen om weer op te bloeien.

11 januari 2019 om 18:56

Hij wordt in de BPL finaal overlopen door bijna elke tegenstander. Zou misschien in de middenmoot van de Buli nog leuk mee kunnen ballen voor een goed salaris.. Augsburg oid.

Geen slachtoffer van een trainerswissel.. maar zijn eigen schuld hij speelt vaak vrij pover

Prima verdediger voor Nederlandse clubs... Sterk in de lucht, goed aan de bal met een prima lange pass maar hij heeft 1 probleem, hij is te traag voor het buitenland.

Ik zie hem niet geregeld spelen, maar van wat ik gezien heb was het bij Lazio verrassend goed, bij Southampton redelijk bedenkelijk en bij het Nederlands elftal vond ik hem ronduit slecht. Stapje terug doen en weer groeien. Bundesliga zou best mooi kunnen zijn. Eredivisie zie ik niet gebeuren, dat is waarschijnlijk te ver terug op deze leeftijd en als je bij Lazio al geregeld basisspeler was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren