Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hoedt moet woedende Anderlecht-supporters tot kalmte manen

Laatste update:

Het is zondagmiddag enige tijd onrustig geweest rond het Lotto Park, de thuishaven van Anderlecht. De Belgische topclub verloor een paar uur daarvoor met 2-1 op bezoek bij Westerlo en werd bij terugkomst in Brussel opgewacht door zo'n vijftig fans. Wesley Hoedt was een van de spelers die de groep tot kalmte moest manen.

Anderlecht is bezig aan een droevige serie en wist geen van de laatste vier competitiewedstrijden te winnen (drie nederlagen, één gelijkspel). De 2-1 nederlaag bij Westerlo was voor een groepje fans de druppel. Bij terugkomst van de spelersbus scandeerden zij 'shame on you' richting de spelers en technische staf, schrijft Het Laatste Nieuws. Hoedt, die tot de kartrekkers behoort bij Anderlecht, moest de menigte toespreken.

Volgens het dagblad hield de politie een oogje in het zeil, maar waren er geen ongeregeldheden. Sommige spelers namen de moeite om met de fans op de foto te gaan, onder wie doelpuntenmaker Sebastiano Esposito, Fábio Silva, Amadou Diawara en Marco Kana. Bij Westerlo maakte Nacer Chadli zijn debuut. De aanvallende middenvelder begon in de basis en werd na een uur naar de kant gehaald.

Anderlecht bezet door de nederlaag een teleurstellende negende plek op de ranglijst met tien punten uit acht duels. In de groepsfase van de Conference League werd midweeks wel gewonnen van Silkeborg IF (1-0). Paars-Wit wist zich te plaatsen voor de groepsfase van het derde Europese clubtoernooi door in de voorrondes Paide (Estland) en Young Boys (Zwitserland) uit te schakelen. De overige groepsgenoten zijn West Ham United en FCSB.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De bus gaan staan opwachten, dat is toch zo iets treurigs. Ff lekker schreeuwen dat ze hadden moeten winnen... Als je daar tijd voor vrijmaakt heb je echt niets te doen in je leven.

11 september 2022 om 23:19

Misschien kunnen ze de vlag van Anderlecht ondersteboven hangen of een kwartslag draaien. Maar serieus Anderlecht lijkt het kwijt, Antwerp is los.

12 september 2022 om 01:21

En op het einde wint... Club Brugge. Getuige/slachtoffer is Union.

12 september 2022 om 05:19

Zijn toch een paar ploegen die kans maken op de kampioenstitel.De Brusselse arrogantie is verschoven naar Brugge toe 😉

12 september 2022 om 07:13

Al verbleekt die arrogantie nog altijd ten opzichte van de Antwerpse😉😂

12 september 2022 om 08:45

Zegt de Antwerpenaar, bewoner van t ‘stad, middelpunt van de melkweg

12 september 2022 om 12:31

Een wanna be 'stad' met als hoogste gebouwen de boerentoren en een godvergeten kathedraal

De bus opwachten is zo tragisch altijd. Wat ben je dan aan het doen? Wat voor zin gaat dat hebben? Dit zijn allemaal volwassen kerels die zich verder totaal machteloos voelen in het dagelijks leven. Dan gaan ze maar een stel overbetaalde twintigers intimideren op zondagavond. Pfoe.

11 september 2022 om 23:07

Het mooiste is ook dat hef altijd hetzelfde is. De fans eisen meer inzet, de spelers beloven er vanaf nu “keihard, met zn allen voor te gaan strijden. Alle neuzen dezelfde kant op” en dat soort gelul, en iedereen gaat weer naar huis

12 september 2022 om 01:12

Ik zie dan voor me dat ze heel trots in de bus zitten naar huis, van 'we hebben vandaag echt een verschil gemaakt'.

Kijk aan, dat doet Wesley Goedt.

Zo ontzettend jammer hoe Anderlecht is afgegleden. Hoe is dat toch mogelijk? Hopelijk gaan ze spoedig weer de weg omhoog weer pakken, dat verdienen de Paars-Witten.

11 september 2022 om 22:56

Niet moeilijk, door wanbeleid, kijk naar de jaarcijfers…ze zakken elk jaar tot ze bankroet zijn in 2017-2019…, een schuldenberg v 100m die weggewerkt moet worden…, dat weegt op de kwaliteit vd spelerskern

Toptransfer Vertonghen speelde niet mee overigens…, een stokoude verdediger die ze als armlastige club 1,5m netto betalen (2-3 m bruto) en nu al “overbelast is”, kan geen 2 matchen per week spelen …

11 september 2022 om 23:33

Triest en jammer !

Ho-ho geen kritiek op Onze Jan, voor altijd populair in Amsterdam!

12 september 2022 om 01:24

Vertonghen is slecht op z'n 35e. Heeft nog een goede pass/voorzet in huis en that's it buiten positiespel dan. Een echte topclub zoals Club zou die nooit binnenhalen. Anderlecht is inderdaad afgegleden.

12 september 2022 om 08:47

Nee die halen boyata binnen, echt veel beter en betrouwbaarder dan oude Jan

Als Hoedt de kar moet trekken bij je club dab ben je geen topclub meer. Anderlecht doet al jaren niet meer mee. Een vervallen topclub.

50 mensen voor wie maandag de wekker weer gaat, schreeuwen tegen 22 narcistische miljonairs. Zal vast een impact gehad hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren