Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hodgson experimenteert met Spurs-sensatie in laatste kwalificatieduels

Laatste update:

Roy Hodgson gebruikt de laatste twee EK-kwalificatieduels om te experimenteren. Engeland plaatste zich in september al voor de eindronde in Frankrijk, waardoor er voor the Three Lions geen druk meer op staat. Tottenham Hotspur-middenvelder Dele Alli en Liverpool-aanvaller Danny Ings krijgen van de bondscoach de kans om zich te bewijzen.

/

Met name de uitverkiezing van de negentienjarige Alli is opvallend. De tiener speelde pas acht wedstrijden in de basis voor the Spurs, die hem in februari overnamen van MK Dons. De 23-jarige Ings dankt zijn uitverkiezing aan de blessure van Christian Benteke bij Liverpool. Manager Brendan Rodgers moest daardoor noodgedwongen een beroep op hem doen, maar Ings liet die kans niet glippen en maakte een goede indruk.

Engeland neemt het volgende week vrijdag in eigen huis op tegen Estland en gaat de maandag daarop op bezoek bij Litouwen. De Britten wonnen tot nog toe alle acht kwalificatieduels en gaan daardoor ruim aan kop in Groep E. Zwitserland en Slovenië vechten om de tweede plek, terwijl Estland en Litouwen nog in aanmerking komen voor de derde plaats.

De volledige selectie:

Doel: Jack Butland (Stoke City), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley)

Verdediging: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton)

Middenveld: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Michael Carrick (Manchester United), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Manchester City)

Aanval: Danny Ings (Liverpool), Harry Kane (Tottenham Hotspur), Wayne Rooney (Manchester United), Jamie Vardy (Leicester City) en Theo Walcott (Arsenal).

Is dit Engeland een serieuze kanshebber voor de Europese titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Engeland heeft een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten. Schat ze iets lager in dan Duitsland, Spanje, Frankrijk en Belgie, maar zijn zeker outsider voor de EK-winst.

hebben toch vaak een zeperd op een eindtoernooi. het seizoen is daar gewoon te lang, als ze internationaal structureel willen presteren moeten ze daar iets aan doen. daarnaast is het m.i. zo dat de echte sleutelspelers van de top teams uit het buitenland komen.

hebben toch vaak een zeperd op een eindtoernooi. het seizoen is daar gewoon te lang, als ze internationaal structureel willen presteren moeten ze daar iets aan doen. daarnaast is het m.i. zo dat de echte sleutelspelers van de top teams uit het buitenland komen.

1 oktober 2015 om 15:08

grootste probleem is gewoon gebrek aan kwaliteit. Kijk naar de lijst namen...welke speler behoort nou echt tot de top?

Geen Eric Dier.... Apart draait tot op heden een prima seizoen.

1 oktober 2015 om 14:46

Is dat geen Fransman?

1 oktober 2015 om 15:04

Geboren in Cheltenham. Nee dus.
Inderdaad vreemd dat zo'n jonge als Alli wel opgeroepen wordt, met 335 minuten in de benen op het hoogste niveau. En iemand die gewoon alle wedstrijden in de basis staat en prima presteert (gem. cijfer bij whoscored 7,5) buiten de selectie gelaten wordt. Snotneus, haha.

1 oktober 2015 om 15:46

Inderdaad, als Alli dan wordt opgeroepen, waarom Dier dan niet? Hij is wel opgeroepen voor de o21 en daar speelt hij al best lang mee, dus misschien willen ze hem nu nog bij de o21 houden zodat ze daar ook niet elke keer nieuwe spelers hebben.

1 oktober 2015 om 17:56

Inderdaad, had makkelijk mee gekund ipv Jones. Die speelt niet tot nauwelijks bij Man U.

Daarnaast vind ik het wel leuk dat Vardy mee gaat. Ben benieuwd of hij deze winter al een stap omhoog maakt of voor het volgende seizoen.

De Engelsen missen naar mijn mening een echte dirigent. Ze hebben leuke middenvelders, maar (nog) niet echt 1 die het spel naar zich toetrekt en de boel verdeelt.

Misschien dat een Barkley of Ward-Prowse zich in die richting kunnen ontwikkelen maar dat zal nog wel even duren.

1 oktober 2015 om 17:54

Carrick is een echte dirigent. Zijn passing is zeer zuiver.

2 oktober 2015 om 09:37

Carrick is echt geen dirigent hoor. Hij is meer een strateeg. Goede verdedigende middenvelder met een goede passing, maar hij is echt geen spelverdeler die het spel voor de ploeg maakt.

Ze komen allemaal uit de PL. We weten waar de PL clubs op Europees niveau staan.. Dit zal voor het nationale elftal niet anders zijn. Subtop.

1 oktober 2015 om 17:44

Voor je weet domineert Engeland weer kiezelhard, maar voor de mensen die 3-4 jaar voetbal volgen nu snap ik deze redenering wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren