Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij was fantastisch en Mourinho vertrouwt hem nu ook wat meer’

Laatste update:

Manchester United was woensdag met 4-1 te sterk voor West Ham United en plaatste zich daardoor voor de halve finale van de EFL Cup. Zlatan Ibrahimovic en Anthony Martial scoorden ieder twee keer, maar ook Henrikh Mkhitaryan was belangrijk. De middenvelder was goed voor twee assists.

/

Oud-middenvelder Phil Neville vond Mkhitaryan uitstekend spelen en is van mening dat de international van Armenië vaker aan bod moet komen op Old Trafford: “Hij moet gewoon starten. José Mourinho vertrouwt hem nu wat meer. Mkhitaryan was fantastisch en wat nog de meeste indruk op mij maakte, was dat hij de bal steeds niet vaker dan één, twee keer raakt.”

Neville voegt er bij Sky Sports aan toe dat Mkhitaryan met zijn energieke spel anderen meetrekt: “Hij is in dat opzicht ‘besmettelijk’ voor Wayne Rooney, Martial en Ibrahimovic (...) We zien nu beter voetbal dan onder Louis van Gaal, dus ik denk dat de supporters tevreden zullen zijn”, aldus de 39-jarige Engelsman.

Zou jij Henrikh Mkhitaryan in de basis zetten bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is wel apart dat bij Mourinho sommige spelers niks fout kunnen doen terwijl; andere spelers alles fout doen in zijn ogen. Zlatan doet bijvoorbeeld nooit iets fout, maar Mhiki wel.

1 december 2016 om 13:12

En dat terwijl Zlatan gisteren op zijn twee goals en een steekpass op Valencia bij de 3-1 alles fout deed wat hij fout kon doen. Zlatan moet een keer geslachtofferd worden.

Haha, nu zijn de analisten (althans, Neville) weer 'super positief' en is alles beter dan vorig jaar.

Na de wedstrijd van afgelopen weekend was het allemaal nog matig en was het maar de vraag hoe lang Mourinho zou mogen bljiven zitten.

Lachwekkend.

1 december 2016 om 12:52

Ja inderdaad belachelijk. Valt me sowieso op dat veel oud-spelers van United het allemaal beter weten en zelf bijna allemaal door het ijs zakken, zowel als analist en trainers.

Hij speelde gister ook echt fantastisch vooral het overzicht dat hij hield in de 16meter! En totaal niet egoïstisch Het hadden ook 4 assists kunnen zijn

Toch viel het me wel weer op dat Mkhitaryan zeker een keer of 3-4 de bal verspeeld omdat hij een teamgenoot in probeert te spelen maar gewoon meters naast hem passt. Heel vreemd, want dat gebeurde hem dus ook constant in de wedstrijd tegen City.

Dat was zijn eerste basisplaats en toen was hij dus zo waanzinnig slecht dat hij er in de rust al afgehaald werd. Vervolgens dus die blessure, maar die wedstrijd tegen City heeft er naar mijn idee voor gezorgd dat Mourinho extra kritisch is geweest voordat hij hem weer wilde laten spelen.

1 december 2016 om 10:10

Dat denk ik ook! Tegen City was echt dramatisch, nu speelt die al twee keer zeer goed (Feyenoord en gister). Ik denk dat Mourinho de opstelling van gister gewoon als basiself moet gaan gebruiken waar Pogba natuurlijk Carrick vervangt en Bailly mits hij fit is Rojo of Jones. Ik ben van mening dat zoveel wisselingen en elke week met 4-6 andere spelers op het veld niet ten goede komt voor het team

1 december 2016 om 10:34

En wat moet hij dan doen met Mata? Is toch een man in vorm die de afgelopen weken meermaals beslissend is geweest. Ik vind dat Mata altijd moet spelen. Is een creatieve speler met een goede techniek en een hele goed steekpass.

1 december 2016 om 10:38

Carrick altijd laten staan. Dan Herrera maar vervangen door pogba

1 december 2016 om 13:17

Zeker niet. Pogba en Herrera is het beste blok van de pl. Met mhiki, Rooney en Martial ervoor heb je alles wat je nodig heb. Valencia. Smalling, Bailly en Shaw erachter en je hebt gewoon een wereldploeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren