Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij viel gewoon in slaap tijdens een wedstrijdbespreking van Ten Hag!’

Laatste update:

Yassin Ayoub heeft in gesprek met Voetbalzone een boekje opengedaan over zijn tijd met Manchester United-manager Erik ten Hag. De in Haaksbergen geboren coach en Ayoub kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij FC Utrecht en hebben nog altijd contact.

“Erik ten Hag is echt mijn maatje”, steekt Ayoub van wal. “Hij hield wedstrijdbesprekingen van 45 minuten. Patrick Joosten viel gewoon een keer in slaap!”

“Erik wist niet zo goed hoe hij daarop moest reageren”, gaat de speler van Excelsior vervolgens lachend verder. “Wat ik van die besprekingen vond? In het begin begreep ik het niet, maar hij wilde gewoon niets aan het toeval overlaten."

Jadon Sancho


De inmiddels 29-jarige Ayoub laat in het gesprek met presentator Justus Dingemanse ook nog zijn licht schijnen over de ruzie tussen Ten Hag en Jadon Sancho. Laatstgenoemde werd door Ten Hag verbannen uit de kleedkamer wegens een gebrek aan arbeid op de training. Inmiddels speelt hij op huurbasis voor Borussia Dortmund.

“Ik denk dat Sancho héél ver is gegaan bij Ten Hag. Hij zat er al niet lekker in bij Manchester United, ook niet voor de komst van Ten Hag. Ik vind dat Erik hem nog best veel kansen heeft gegeven, maar als je telkens niet doet wat de trainer vraagt, dan houdt het op.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ligt het aan mij of klinkt een wedstrijdbespreking van 45 minuten nou ook weer niet zó lang? Om dan in slaap te vallen lijkt me heel erg overdreven eigenlijk.

7 maart 2024 om 16:29

Moet ik eerlijk vertellen dat ik besprekingen van een kwartier al behoorlijk lang vind

7 maart 2024 om 16:35

Mijn trainer in een 2e elftal doet er 20 minuten over, maar die komt niet verder dan "erop klappen" en "meteen vastzetten". Dan duren 20 minuten lang, maar op dit niveau, waarschijnlijk met beelden, lijkt me dat best normaal.

7 maart 2024 om 17:01

Je laat geen beelden zien vlak voor een wedstrijd. Dat heb je gedurende de week al gedaan tussen de trainingen door om te laten zien waarop je gaat trainen met je komende tegenstander in je achterhoofd. Dus 45 minuten is best lang, ook voor profvoetbal.

8 maart 2024 om 15:43

Wedstrijdbespreking is ook vaak één of twee dagen van tevoren. Niet voor de wedstrijd zelf.

8 maart 2024 om 18:22

Maar ook dan laat je geen beelden zien. Die heb je doordeweeks al kunnen bestuderen, en aan de hand daarvan heb je als het goed is ook al getraind. Het zou heel raar zijn om in de laatste bespreking voor de wedstrijd nog eens met allemaal nieuwe info aan te komen zetten. Je herhaalt gewoon wat je eerder hebt besproken en de afspraken die zijn gemaakt en dan stuur je die jongens het veld in bij wijze van.

9 maart 2024 om 00:57

Bij een wedstrijdbespreking kun je gerust beelden laten zien. Meeste mensen zijn visueel ingesteld. Het lijkt mij slimmer om dan gewoon fragmenten bij te pakken om je verhaal duidelijk over te maken, dan een Jackson Pollock op het bord tekenen. Natuurlijk zijn wedstrijdbesprekingen ook een dag of twee van te voren, anders zou het totaal geen zin hebben.

7 maart 2024 om 16:46

Ligt eraan, is het zuivere speeltijd?

8 maart 2024 om 15:08

Nou, da's best lang. Maar goed, we weten ook niet hoe zo'n bespreking gaat.

9 maart 2024 om 13:17

Kun je nagaan hoe saai Ten Hag was, voor Joosten 😜

9 maart 2024 om 13:29

@finidi: hangt van veek factoren af. Ik ben ook in slaap gevallen tijdens een college overheidsfinanciën...

9 maart 2024 om 13:46

Voetbal is niet bepaald een super tactische sport dus dan is 45 minuten relatief lang

Heb Joosten bij Groningen zien voetballen, die had beter elk moment aandachtig kunnen luisteren naar ten Hag

Sancho heeft echt alle kansen gehad van Ten Hag. Heeft hem vorig jaar zelfs maanden de tijd gegeven, zonder de schijnwerpers op hem gericht, laten trainen om weer zijn fitness en vorm te hervinden. En toch heeft die kerel het weer helemaal verprutst. En dan op social media lopen praten dat die wel hard genoeg traint. Tja Sancho heeft totaal geen zelfreflectie. En Ten Hag was niet de enige die dat zei. Ook bij Dortmund is het heel mager dit seizoen.

8 maart 2024 om 15:11

Buiten dat presteerde hij ook gewoon niet. Elke coach had hem op de bank geposteerd. Ik krijg ook steeds meer het idee dat Sancho een hoog tempo ook gewoon niet aankan. In de Engelse ploeg is het lang niet altijd goed en hij heeft toch genoeg in de Premier League gespeeld inmiddels om hem te kunnen beoordelen.

9 maart 2024 om 00:59

Lijkt mij trouwens een gekke situatie. Dat Sancho nota bene met een trainer in discussie komt over zijn trainingen. Alsof je zelf beter weet of je aan de verwachtingen van de ander voldoet. Zoals je zelf zegt, totaal geen zelfreflectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren