Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij spreekt vloeiend Engels, dat is in zijn geval een elementaire voorwaarde'

Laatste update:

Jürgen Klopp kondigde na zijn afscheid bij Borussia Dortmund aan dat hij een jaar lang rust wil nemen, maar het is de vraag of dat gaat lukken. Het ontslag van Brendan Rodgers bij Liverpool maakt de 48-jarige succescoach in één klap tot het meest besproken thema in de Britse media. “Hij past uitstekend bij Liverpool”, reageert biograaf Elmar Neveling in gesprek met FOCUS.

/

Neveling publiceerde in 2011 het boek ‘Echte Liebe’ (Echt Liefde), waarin hij het leven en de carrière van Klopp tot in detail beschrijft. Hem wordt de vraag voorgelegd of de kans aanwezig is dat de coach vervroegd zijn sabbatical beëindigt. Het antwoord is eenduidig: ja. “Liverpool is een geweldige kans. Hij spreekt vloeiend Engels. Dat is een elementaire voorwaarde voor een trainer in het algemeen en in het bijzonder voor Klopp. Hij streeft namelijk veel persoonlijk contact met zijn spelers na.”

De Engelse grootmacht is volgens Neveling vergelijkbaar met Klopps vorige werkgever. “Het is een legendarische volksclub en daarmee past Liverpool bij zijn persoonlijkheid. Hij zal er met open armen ontvangen worden”, voorspelt hij. “Zowel de media als de fans smachten naar zijn komst. Hij heeft de harten van de Liverpool-aanhang al voor zich gewonnen toen hij bij een oefenwedstrijd in 2014 op respectvolle wijze zijn hand op het logo in de spelerstunnel met ‘This is Anfield’ legde. Dat doen normaliter alleen spelers van Liverpool.”

“Klopp en de enthousiaste fans van Liverpool, dat gaat prachtige taferelen opleveren. Vergelijkbaar met de fans van Dortmund op de ‘Südtribüne’. Er bestaat zelfs al een hashtag op internet: #KloppForTheKop”, haalt Neveling aan. Liverpool zou echter meer kandidaten op het oog hebben. Ook de naam van Carlo Ancelotti zingt nadrukkelijk rond in en rondom Anfield, zo berichten lokale media.

Jürgen Klopp is de meest geschikte coach voor Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gaat sowieso op een sisser aflopen en iemand onbeduidend gaat met de job lopen

6 oktober 2015 om 10:12

Wat betekent: op een sisser?

6 oktober 2015 om 11:01

Veel gepraat maar uiteindelijk gebeurt er niets.

6 oktober 2015 om 10:17

Mocht het MET een sisser aflopen dan zou de uitkomst juist positief zijn.
Ik denk dat Klopp een mooie coach zal zijn voor Liverpool, maar om eerlijk te zijn weet ik niet of hij met de druk om kan gaan. In Liverpool heerst mijns inzien altijd een te hoog verwachtingspatroon.

6 oktober 2015 om 10:26

Dat klopt, maar de fans zijn wss geduldiger met klopp omdat hij fantastische Heeft gedaan met bvb, terwijl rodgers van swansea kwam. Dat is een wezenlijk verschil

6 oktober 2015 om 10:28

Dat verwachtingspatroon valt nu wel mee, de selectie is echt niet goed genoeg en dat weet iedereen ook. Het verlangen is echter gigantisch en dat wil nog wel eens de boventoon voeren.

6 oktober 2015 om 10:31

Rodgers heeft het ook fantastisch gedaan bij swansea.

6 oktober 2015 om 11:21

Na 3 overwinningen roept iedereen weer om een kampioenschap. Ook kan Liverpool wel 150 miljoen uitgeven, maar met de prijzen van spelers tegenwoordig kun je daar nog geen eens een 4e plaats mee afdwingen. Klopp en Liverpool zou een match made in heaven zijn, maar ik denk ook dat bijna niemand de druk bij Liverpool aan kan. Het is een grote club, maar ze staan sportief gezien nog onder Arsenal dat ook nooit echt een kans heeft.

6 oktober 2015 om 12:01

Ik denk juist dat Liverpool een uitstekende selectie heeft. Met één of twee toppers erbij (hoop dat dat realistisch is onder Klopp) hebben we zeker genoeg potentieel om bij de eerste vier te eindigen en in Europa kans van slagen te hebben.

Mijn inschatting was fout. Hij gaat naar Liverpool. Toch maar weer eens mijn Bvb/liverpool sjaal uit de kast halen.

Gaat niks meer worden met Liverpool. Staan de laatste 10 jaar alleen maar bekend om hun miskopen.

6 oktober 2015 om 11:12

Suarez was een goede miskoop dan

6 oktober 2015 om 11:21

Dan noem je ook echt de enige. Zonder Suarez was Liverpool allang in het rechter rijtje beland.

6 oktober 2015 om 11:34

Coutinho, Henderson, Sturridge en in mindere mate Can en Clyne. Allen goede aankopen de laatste jaren imo.

6 oktober 2015 om 13:34

Kuyt, Torres, Mascherano

Klopp is de ideale coach voor Liverpool, qua club en supporters vergelijkbaar met Bvb.
Het echte probleem is echter het aankoopbeleid van Liverpool. Ze hebben met de verkopen van Torres, Suarez en Sterling ontzettend veel geld binnen gehaald maar de spelers die ze voor dat geld hebben aangetrokken zijn allemaal van een veel lager niveau of hebben zich nog nergens echt bewezen. Denk aan Carrol, Markovic, Ballotelli, Lambert en zo kan ik nog wel even doorgaan. Bij BvB heeft Klopp bewezen dat hij precies weet welke spelers hij nodig heeft om een goed team te creëren dus voor Liverpool zou het een goede zet zijn om hem aan te trekken.

Hetzelfde als de südtribune bij dortmund haha doe normaal zeg, het komt er niet eens in de buurt van qua sfeer.

Ik denk overig eerder dat klopp bij mönchengladbach aan de slag gaat dan bij liverpool

Het probleem is, als je CL misloopt is het moeilijk spelers aan te trekken die er gelijk staan. Zonder CL krijg je de top spelers niet en 4e worden in de BPL is erg moeilijk sinds de komst van City want die doen iedere seizoen gegarandeerd mee om de titel en zullen hem dit seizoen met 2 vingers in hun neus winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren